Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-02@02:15:18 GMT

چین در عراق فرودگاه و خانه می سازد

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۴۳۲۰۳

چین در عراق فرودگاه و خانه می سازد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، مشاور نخست وزیر عراق نوشت: انتظار می رود در قبال ۱۰۰ هزار بشکه نفت عراق، شرکتهای چینی یک فرودگاه در نصیریه و ۹۰ هزار واحد مسکن در شهر صدر بسازند. این پروژه ها مطابق با توافق عراق و چین و پس از حل تمامی مسائل حقوقی مربوط به این قرارداد، اجرا خواهند شد.

احسان عبدالجبار، وزیر نفت عراق اوایل ماه میلادی جاری اظهار کرده بود عراق تصمیم گرفته است قرارداد ساخت یک پالایشگاه نفت جدید را به شرکت مهندسی دولتی CNCEC چین اعطا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه خبری آرگوس در اواسط ژوییه گزارش کرده بود این مجتمع به ظرفیت ۳۰۰ هزار بشکه در روز یک مجتمع پالایش و پتروشیمی یکپارچه خواهد بود.

وزیر نفت عراق گفته بود پالایشگاه جدید منحصرا برای صادرات فعالیت می کند و به طور کامل توسط دولت چین فاینانس می شود.

یک پروژه پالایشگاهی دیگر به ظرفیت ۱۰۰ هزار بشکه در روز در استان جنوبی ذی قار عراق به کنسرسیومی داده شده که عمدتا چینی است. وزیر نفت عراق اظهار کرده که این پالایشگاه با ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار بشکه در روز قرار است نیازهای رو به رشد کشور برای فرآورده های پالایشی را تامین کند.

چین همچنین به دنبال قراردادهای بالادستی در عراق است به خصوص پس از گزارشهای اخیری که بر اساس آنها، غولهای نفتی بین المللی درصدد فروش داراییهای بالادستی خود در این کشور هستند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، شرکت دولتی سینوپک چین اوایل امسال قرارداد ۲۵ ساله ای با وزارت نفت عراق امضا کرد که به این شرکت ۴۹ درصد سهم در پایگاه گاز طبیعی غیرمرتبط منصوریه می دهد.

پربیننده ترین آب ورودی به هورالعظیم به حالت عادی بازگشت موج‌ جدید خاموشی ها در راه است سه نیروگاه برق را از دست داده ایم بحران آب خوزستان؛ مقصر کیست؟ نقش سد گتوند در بحران خوزستان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: توافق نفتی هزار بشکه نفت عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۳۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، دولت فدرال استرالیا و دولت ایالت کویینزلند حدود یک میلیارد دلار استرالیایی (۶۰۰ میلیون دلار آمریکایی) در یک استارت آپ رایانش کوانتومی به نام PsiQuantum سرمایه گذاری کرده اند تا نخستین رایانه کوانتومی مفید و کاربردی جهان را بسازند.

رایانش کوانتومی تاکنون به طور کلی فعالیتی مخصوص بخش خصوصی بوده که شرکت های بزرگ فناوری مانند گوگل، آی بی ام، مایکروسافت میلیون ها دلار در توسعه آن سرمایه گذاری کرده اند. جرمی اوبراین و تری رودلف محققان استرالیایی PsiQuantum را تاسیس کرده اند.

هرچند شرکت های درگیر ساخت رایانه های کوانتومی معتقدند نسل جدید این فناوری می تواند به سرعت مشکلات را حل کند اما تلاش های اولیه آنها برای نشان دادن عملکرد آن کاملاً با مشکلات دنیای واقعی فاصله دارد.

کتی فولی محقق ارشد این پروژه در این باره می گوید: رایانه های کوانتومی به زودی می توانند به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شوند و شیوه حل مشکلات مانند یافتن مسیرهای حمل ونقل، سازماندهی بنادر یا کنترل لجستیک برای المپیک ۲۰۳۲ بریزبن را دگرگون کند.

PsiQuantum اعلام کرده نخستین رایانه کوانتومی خطاپذیر جهان را می سازد که بدون خطا و برخلاف رایانه های کوانتومی فعلی است. این امر سبب می شود رایانه های کوانتومی برای مقاصد تحقیقات دفاعی و صنعتی کارآمد باشد.

PsiQuantum به جای استفاده از ابررساناها برای ساخت رایانه های کوانتومی، از روش همجوشی محور استفاده می کند که در آن فوتون ها به عنوان کیوبیت عمل می کنند و مانند رایانه های امروزی، روی تراشه های نیمه رسانا پردازش می شوند.

قرار است نخستین رایانه کوانتومی در مقیاس کاربردی یک میلیون کیوبیت فیزیکی داشته باشد و با استفاده از یک خنک کننده برودتی عمل می کند.

یکی از بنیانگذاران این استارت آپ اعلام کرد محققان کویینزلند از ۲۵ سال قبل روی درک فرایندهای فیزیکی رایانش کوانتومی تمرکز کرده اند. اما در دهه قبل این مشکلات قابل حل شدند.

کد خبر 6094041 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • نقد ادعای زیباکلام درباره آغازگر جنگ با مستندات تاریخی / روایت نماینده وقت عراق در سازمان ملل از آماده‌باش صدام برای آغاز جنگ علیه ایران
  • ناقوس جنگ را چه کسی به صدا درآورد؟/ زیباکلام: ما باعث حمله‌ی صدام به ایران شدیم/ حبیب احمدزاده: این ساده‌لوحی است صدام کینه‌ی قرارداد الجزایر را داشت
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • اعزام زائران به سفر حج از بوشهر ۴ و ۵ خرداد
  • اعزام زائران خانه خدا پس از ۹ سال انتظار از فرودگاه اصفهان
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا (ع) می‌سازد
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • تویوتا برای جوانان و خانواده ها خودروی برقی می سازد