Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حجت‌الاسلام  سیداحمد سجادی رییس مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان در آیین رونمایی از لوح فشرده «آوای معرفت» گفت: تَرْتیل از آداب و شیوه‌ای برای تلاوت قرآن است که بر اساس آن کتاب خدا همراه با تَدبُر و صوت زیبا تلاوت می‌شود و آوای معرفت نام محصولی است که با این هدف به همت مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان و موسسه معرفت تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: تولید این محصول قرآنی مشتمل بر ترتیل به شکل تُندخوانی تاکنون در سطح کشور به این شکل سابقه نداشته و افتخار آن متعلق به حوزه علمیه اصفهان است.

رییس مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان با اشاره به تولید نرم‌افزار موسوم به «طنین وحی» در سال‌های گذشته در  مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه اصفهان یادآور شد: نرم‌افزار طنین وحی مُشتمل بر اصوات شخصیت‌های مختلف قرآنی تهیه شد و شایسته بود یک مجموعه ترتیل کامل قرآن نیز در اصفهان تولید شود.

رییس مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان، تلاوت آیات «طنین معرفت» با صدای استاد محمدرضا حق‌شناس قاری برجسته کشور و با استفاده از فناوری‌های صوتی این مرکز را از دیگر شاخصه‌های این اثر قرآنی توصیف کرد.

وی اضافه کرد: توجه به وقف‌ها و مسائل تجویدی کامل مبتنی بر نظر مکتب شیعه که تفاوت‌هایی با اهل سنت دارد، از شاخصه‌های دیگر این اثر فاخر است.

رییس مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب به قاریان در باره ضرورت توجه به معانی آیات هنگام تلاوت تصریح کرد: در این اثر این مساله مورد توجه قرار گرفته و به ‌عنوان مثال آیات مربوط به بهشت و نعمت‌ها با صوت فرح‌انگیز و آیات مربوط به جهنم با صوت حزین تلاوت شده است.

حجت‌الاسلام سجادی گفت: شهر اصفهان امروز مفتخر است که چنین ترتیلی در ایران و شهر شهیدان در ایام عید غدیر، رونمایی و به مردم ارائه‌ می‌شود.

وی با بیان اینکه این نخستین گام در تولید آثار فاخر قرآنی است، تصریح کرد: بطور قطع قاریان، قرآن دوستان و خادمان قرآن باید در این راستا با ابتکارات و ایده‌های نوی خود در راستای توجه آحاد جامعه به سمت کلام الهی گام بردارند.

 رییس مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان با اشاره به امکانات فنی ضبط، ویرایش و پردازش اصوات مرکز رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان خاطرنشان کرد: این امکانات ظرفیتی بی‌نظیر برای تولید آثار فاخر قرآنی است و این مرکز آمادگی دارد تا از ایده‌های نو در این زمینه استقبال کند.

وی اظهار کرد: در گام‌های بعدی لازم است یک ترتیل قرآن کریم مبتنی بر ملودی‌ها و نما‌های ایرانی نیز تولید شود.


وی با بیان اینکه قرائت قرآن توسط قاریان سعودی با الحان عربی به سبک گام بالا در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته است، ادامه داد: تلاوت قرآن با گام بلند متناسب با دستگاه‌های ایرانی می‌تواند ظرفیتی برای اقبال به این اثر را در جهان اسلام فراهم کند.

انتهای پیام/ص

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ترتیل قرآن آوای معرفت قرائت قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۹۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری دبیرخانه ملی اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم پیش از ظهر امروز در محل سازمان دارالقرآن کریم برگزار شد.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده رئیس سازمان دارالقرآن کریم عنوان کرد: طبق تأکیدات مقام معظم رهبری، حفظ قرآن به عنوان یک اتفاق راهبردی در منظومه تعمق و تدبر قرآنی شناخته می‌شود. در یک نظرسنجی که اواسط اسفندماه و قبل از آغاز ماه مبارک رمضان داشتیم، بالغ بر۷۵ درصد پاسخگویان با ضرایب مختلف عنوان کردند که از این که قرآن را حفظ نیستند حسرت می‌خوردند. این یک سرمایه قرآنی است که نشان می‌دهد باید بحث حفظ را حدی بگیریم.

وی اظهار کرد: ما جریان حفظ موضوعی را دروازه ورود به حفظ کل قرآن کریم می‌دانیم. اگر افراد با آیه‌های کاربردی قرآن کریم ارتباط بگیرند، دغدغه حفظ قرآن کریم شکل می‌گیرد. طرح «زندگی با آیه‌ها» در ماه مبارک رمضان امسال که با همکاری نهاد‌های مختلف و به ویژه آموزش و پرورش و سازمان صداوسیما شکل گرفت، در راستای توجه به جریان حفظ موضوعی بود. حدود یازده میلیون نفر از ابتدا تا انتهای این طرح با آن همراهی کردند؛ یک میلیون نفر هم در آزمون انتهایی شرکت کردند که از این میان ۸۰۰ هزار نفر گواهی رسمی حفظ آیات را دریافت کردند.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات