Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشکلات معیشتی قشر کارگر، تاکید کرد: پرداخت به موقع حقوق کارگران اولویت شهرداری باشد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛کیامرث حاجی زاده معاون عمرانی استاندار این استان از شهرداری یاسوج، شرکت آب وفاضلاب، شرکت آب منطقه‌ای و شرکت توزیع نیروی برق استان بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این بازدید در برخی واحد های شهرداری یاسوج، آب و فاضلاب، شرکت آب منطقه ای و شرکت توزیع نیروی برق  حضور یافت و از نزدیک در جریان نحوه فعالیت اداری پرسنل و رضایتمندی  ارباب رجوع قرار گرفت.

نخستین دستگاهی که معاون عمرانی استاندار به آن سر زد شهرداری یاسوج بود وی در ابتدا بازدیدی از واحدهای مختلف این دستگاه خدماتی داشت و پس از آن در جمع کارکنان این نهاد حضور یافت. 

حاجی زاده در این نشست، تاکید کرد: نخستین اولویت در مدیریت شهری، رضایت مندی مردم است.

معاون عمرانی استاندار تصریح کرد: کوتاه کردن فرآیند خدمات رسانی به مردم به ویژه در این ایام شیوع کرونا یک ضرورت است.

وی با بیان اینکه شهرداری باید با توزیع گسترده خدمات در راستای تمایل شهروندان به زندگی در این شهر تلاش و اقدام کند، بیان کرد: پاکسازی و نظافت شهری به صورت مستمر از وظایف ذاتی شهرداری است که باید بر این مهم نظارت بیشتری داشته باشد.

حاجی زاده با اشاره به موضوع مهم تنش آبی، عنوان کرد: آبیاری فضای سبز با آب شرب ممنوع است و نیروهای مربوطه موظفند در ساعات خنک  روز، یعنی از ۵ و ۶ بعدازظهر تا ۹ صبح نسبت به آبیاری چمن و فضاهای سبزی شهری اقدام کنند  و از ساعت ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر آبیاری ممنوع است، چرا که علاوه بر اینکه ۵۰ درصد آب تبخیر می شود، به گیاه صدمه می زند.

وی با تاکید بر اینکه روزانه موضوعات مربوط به خدمات شهری را پیگیری می کنیم، بیان کرد: خدمات رسانی در حوزه فنی مناطق محروم ساماندهی شود.

عیسی شهامت مدیر کل دفتر شهری و امور شوراهای کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، اظهار داشت: شهرداری در پرداخت مطالبات کارگران همان نگاه به حقوق پرسنل کارمندی را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه ۲۰ پرونده ارتقای شغلی این شهرداری را برگشت دادیم، تصریح کرد: یکی از ملاک های تایید ارتقای شغلی رضایتمندی مردم است و باید نظر مردم در این حوزه دیده شود.

شهامت خواستار تسریع در آغاز انعقاد قرارداد پیمانکاران برای تامین نیروهای این مجموعه شد.

دستگاه دیگری که معاون عمرانی استاندار به صورت سرزده وارد آن شد و سراغ کارمندان آن رفت آب و فاضلاب بود.

وی در جمع مدیرعامل و هیئت مدیره این شرکت با اشاره به موضوع خشکسالی و کم بارشی، اظهار داشت: شیوع بیماری کرونا و مشکلات برق نیز شرایط خاصی را رقم زده است.

حاجی زاده با بیان اینکه برخی دستگاه ها عملکرد خوبی داشتند، عنوان کرد: تعدادی از ادارات نیز برخی از مصوبات را اجرایی نکردند.

وی تاکید کرد: دو مسئله در آبفا باید جدی گرفته شود یکی از این موضوعات 《سامانه ۱۲۲ 》 است که باید میزان پاسخگویی آن بهبود یابد و کارکنان آن در سه شیفت کاری صبح، ظهر و عصر به مردم پاسخگو باشند.

معاون عمرانی استاندار خواستار تشکیل تیم های واکنش سریع در بخش آب و فاضلاب شد و افزود: هر کدام از معاونت های این مجموعه مسئول یک حوزه باشد تا کارها با سرعت بهتری به سرانجام برسد.

وی با تاکید بر اینکه آب شرب نیاز اولیه مردم است، تصریح کرد: باید شبانه روز و به صورت عملیاتی پای کار باشید.

حاجی زاده تاکید کرد: در بحث تنش آبی هیچ عذری پذیرفتنی نیست‌.

وی خواستار گسترش فرهنگ ذخیره سازی آب از سوی مسئولان  آب و فاضلاب با همکاری صدا و سیما و رسانه ها شد و گفت: هرگونه قطعی آب حتی برای دقایقی را از قبل به مردم اطلاع رسانی کنید.

حاجی زاده تاکید کرد: مخازنی در برخی محلات پیش بینی کنید تا در شرایط اضطراری به عنوان ذخیره از آن استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه یک چهارم اعتبارات محرومیت زدایی،اعتبار تنخواه گردان و ردیف خاص را به آب و فاضلاب جهت تامین آب شرب اختصاص می یابد، گفت: به طور قطع با توجه به رایزنی های استاندار اعتبارات دیگری نیز به این حوزه اختصاص می یابد.

آب منطقه ای سومین مقصد بازدید سرزده حاجی زاده بود.

وی در نشست با مدیرعامل و هیئت مدیره این شرکت، اظهار داشت: از فروردین ماه سال جاری ستاد خشکسالی استان تشکیل شده است و برخی از دستگاه ها کم کاری می کنند.

حاجی زاده با بیان اینکه تامین آب صنعت و کشاورزی مردم به عهده آب منطقه ای است، گفت:  باید میدانی عمل کنیم و تیم های واکنش سریع در این راستا تشکیل شود‌.

وی تاکید کرد: تا آخرین روزی که این مسئولیت را بر عهده داریم باید پای کار باشیم.

معاون عمرانی استاندار، ابراز کرد: در تمام مناطق استان باید مشکلات پیگیری شود.

شرکت توزیع نیروی برق آخرین مقصد بازدید سرزده حاجی زاده بود.

وی پس از بازدید از بخش های مختلف این شرکت با مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره آن دیدار و گفتگو کرد.

حاجی زاده خواستار پاسخگویی مطلوب به خواسته های مردم از طریق 《سامانه ۱۲۱》 شد و تاکید کرد: رضایتمندی مردم در اولویت کار مسئولان و کارکنان باشد.

وی، تاکید کرد: از ظرفیت این انباشت نیرو استفاده شده و برای مقابله با تنش  انرژی استفاده کنید.

حاجی زاده گفت: قطعی برق نباشد در صورت خاموشی های خانگی باید از طریق صدا و سیما و رسانه ها به مردم اطلاع رسانی شود.

وی بیان کرد: مناطق گرمسیری به ویژه مناطقی که دارای دمای بالای ۵۰ درجه هستند باید کم ترین خاموشی را داشته باشند.

حاجی زاده تاکید کرد: تکریم شهروندان و پاسخگویی به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهید.

وی تصریح کرد: پایداری شبکه برق در استان افزایش یابد.

لازم به ذکر است حاجی زاده در این بازدیدها پای درد و دل مردم نیز نشست و دستورات لازم برای پاسخگویی سریع جهت رفع مشکلات مردم را به مدیران این دستگاه ها صادر کرد.

گفتنی است؛ شهامت مدیرکل دفتر شهری و امور شوراهای استانداری و جمعی از کارشناسان حوزه عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد حاجی زاده را در این بازدیدها همراهی ‌کردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون عمرانی استاندار معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد آب و فاضلاب آب منطقه ای دستگاه ها حاجی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۹۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها

ایسنا/خراسان رضوی بخشدار سرولایت اختصاص پنل‌های خورشیدی به منظور تأمین درآمد پایدار برای دهیاری‌های منطقه را ضروری دانست.

باقر صدیقی امروز جمعه ۷ اردیبهشت در حاشیه دیدار با مدیر برق شهرستان قوچان در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه مدیریت حوزه برق سرولایت با قوچان و سه روستا نیز با خوشاب سبزوار است، افزود: مدیریت حوزه آب و آب‌رسانی سرولایت نیز با شهرستان نیشابور و آب‌رسانی به تعدادی از روستاهای فیروزه، نیشابور و خوشاب نیز با این بخش است.

 وی عنوان کرد: چون نقطه مرزی هستیم متأسفانه این گونه تقسیم‌بندی شده است. در حوزه برق‌رسانی از ۴۰ روستا ۳۷ روستا زیر نظر قوچان و سه روستا با خوشاب است.

بخشدار سرولایت با بیان اینکه در حوزه خدمات رسانی مانند گاز و آب این منطقه نیاز شهرستان‌های هم‌جوار را تأمین می‌کند، تصریح کرد: چون هم‌جوار ما روستاهای بخش آبکوه شهرستان قوچان است، به همین دلیل از این منطقه برق مورد نیاز وارد بخش سرولایت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای شبکه توزیع برق استان از این مسیر مقرون به صرفه‌تر است تا اینکه بخواهد از نیشابور توزیع برق صورت گیرد. بخش سرولایت ۹۰ کیلومتر تا مرکز شهرستان فاصله دارد، در صورتی که این فاصله تا قوچان ۳۰ کیلومتر بیشتر نیست.

صدیقی در ادامه تعامل بین دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان را از محورهای مهم توسعه و آبادانی یک منطقه دانست و تصریح کرد: باید تلاش کنیم موانع و مشکلات را برطرف و راهکارهای عملی برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم را انتخاب کنیم.

وی با تأکید بر تداوم اجرای طرح تعویض شبکه توزیع برق فعلی به کابل خود نگهدار و همچنین تأمین روشنایی معابر روستایی خاطرنشان کرد: فرمانداری و بخشداری نقش حمایتی، نظارتی و هدایت کننده دارد و سایر دستگاه‌های اجرایی باید با هم افزایی و تعامل مشکلات مردمی را برطرف کنند.

بخشدار سرولایت در ادامه بر اختصاص پنل‌های خورشیدی به منظور تأمین درآمد پایدار برای دهیاری‌ها، پیگیری چارت و تأمین نیرو و بالابر مختص اداره برق مستقر در منطقه تأکید کرد.

وی همچنین به ضرورت هماهنگی بیش از پیش بین ادارات آب و برق با لحاظ حداقل اثرات اجتماعی اشاره و اظهار کرد: انتظار داریم برق کنتورهای چاه و خط پمپاژ به هیچ وجه قطع نشوند تا مشکل در کمبود و توزیع آب شرب برای اهالی بخش سرولایت را نداشته باشیم.

صدیقی همچنین با هرگونه تعامل و همکاری با مجموعه برق و تداوم این همکاری‌ها اعلام آمادگی کرد و خواستار تسریع در اصلاح و نوسازی شبکه توزیع برق و برخی از خطوط انتقال آب و همچنین رفع مشکل مالکیت و دولتی شدن شبکه آب‌رسانی در ۳ روستای باقی مانده سطح بخش شد.

مدیر برق شهرستان قوچان در این نشست سه جانبه ضمن بیان اقدامات مهم انجام شده و در دست اقدام اظهار کرد: با توجه به اینکه رسالت شرکت برق خدمت‌رسانی به مردم است، از هیچ کوششی جهت خدمت شایسته به مردم دریغ نخواهیم کرد.

مهدی آدینه ادامه داد: خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان یک نعمت الهی است که باید قدردان و شکرگزار این نعمت باشیم.

وی با اشاره به هزینه کرد حدود ۴۵ میلیارد ریال برای برق‌رسانی به روستای ماه نشین سرولایت در سال گذشته ادامه داد: تکریم ارباب رجوع و پیگیری مطالبات به حق مردم از جمله محورهای مهم مورد توجه است که برای موفقیت در این راه و کسب رضایت مردم تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • چرا کسی پاسخگوی عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری نیست
  • نباید اجازه دهیم کارگران دچار رنج شوند/ لزوم پرداخت به موقع حقوق
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار