Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@11:17:37 GMT

مهمترین کار شورای روستایی، انتخاب دهیار شایسته است

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۵۶۲۵

مهمترین کار شورای روستایی، انتخاب دهیار شایسته است

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی گفت: یکی از تکالیف مهم اعضای شورای اسلامی روستا ها انتخاب دهیار است.

تقی کرمی در کارگاه آموزشی آشنایی با وظایف و تشکیلات شوراهای اسلامی روستایی آذربایجان شرقی در محل سالن اجتماعات جهاددانشگاهی استان، اظهار کرد: بنده به عنوان مسئول دفتر امور روستایی استانداری، نمی‌توانم به همه ۱۹۰۰ دهیاری سر بزنم اما بخشداران می‌توانند در طول یک‌سال تمامی روستاها را رصد کرده و بر عملکرد دهیاران نظارت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: انتخاب اعضای خانواده و آشنایان برای سمت دهیاری هیچ منع قانونی ندارد اما این انتخاب ممکن است عواقبی داشته باشد و لذا باید فردی بعنوان دهیار انتخاب شود که مشکلات روستاییان را حل کند.

وی در خصوص تکالیف فوری و مهم شوراهای روستایی، گفت: شورای جدید مکلف است اموال شورای قبلی را تحویل بگیرد و دومین تکلیف شورای روستایی بیشترین مشکل انتخاب دهیار است. 

کرمی تاکید کرد: دهیاران با تجربه یک‌ برند هستند و نباید به راحتی آن‌ها را کنار گذاشته و فردی را انتخاب کنیم که هنوز در حال آموزش دیدن است.

وی در خاتمه بر رعایت فرایند قانونی توسط اعضای شورا های اسلامی روستا تاکید کرد.

ضرورت آموزش اصول و قوانین به دهیاران

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی نیز در این جلسه، گفت: با توجه به این‌که فعالیت ششمین دوره شوراهای اسلامی شهروروستا هم‌زمان با ریاست جمهوری آغاز خواهد شد و قاعدتا بحث آموزش کاربردی  در هر حوزه یک ضرورت است و فرد کشاورز یا دامداری که به عنوان دهیار انتخاب می‌شود، نیازمند آموزش‌های کاربردی و آشنایی با اصول، قواعد، قوانین بایدها و نبایدهای شورا است.

دکتر جعفر محسنی ادامه داد: در همین راستا دوره آموزشی «آشنایی با وظایف و تشکیلات شوراهای اسلامی روستایی آذربایجان شرقی» توسط دفتر امور روستایی استانداری آذربایجان شرقی و با همکاری جهاد دانشگاهی استان برای استفاده حداکثری از ظرفیت شوراهای اسلامی برگزار می‌شود و تلاش می‌کنیم که آموزش‌های کاربردی و مصداقی را برای اعضای شوراهای روستایی ارائه دهیم.

وی خاطرنشان کرد: تقریبا ۵۵۰۰ نفر عضو شورای روستایی در سطح آذربایجان شرقی وجود دارد و انتظار داریم که همه‌ی این عزیزان در دوره آموزشی حضور داشته باشند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آذربایجان شرقی شوراهای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۵۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معماری آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است + تصویر

امام جمعه بوشهر معماری، شهرسازی و بازآفرینی را آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ دانست و گفت: بافت تاریخی بوشهر یک آلبوم از تاریخ باشکوه این سرزمین محسوب می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر امروز در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری شورا‌های اسلامی کشور با اشاره به اهمیت توجه به معماری و شهرسازی، اظهار داشت: شهرسازی و معماری در حرکت تاریخ، نشان از ابعاد مختلفی از درجه تمدن هر جغرافیا و منطقه زیستی دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر بازآفرینی سازه‌های زیستی را در تمدن‌ها و ادوار مختلف تاریخی را متمایز دانست و بیان کرد:
در هر زیست‌بوم معماری و شهرسازی و بازآفرینی سازه‌های زیستی نشان از درجه دانش، هوشمندی، توان مهندسی و تشخیص قوی در عرصه جامعه‌شناسی و روان‌شناسی آن جامعه دارد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر معماری، شهرسازی و بازآفرینی را آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ دانست و تصریح کرد: این مهم نشان از درجه دانش مدیران و مردم آن منطقه دارد.

امام جمعه بوشهر با تشریح جایگاه تاریخی و تمدنی بوشهر در عرصه‌های مختلف به ویژه معماری شهرسازی خاطرنشان کرد: بافت تاریخی بوشهر از معماری بسیار ارزشمند برخوردار است و به عنوان یکی از معماری‌های منحصربه‌فرد جنوب کشور است.

وی معماری بافت تاریخی بوشهر را به‌عنوان هویت این شهر و شناسنامه تاریخی ایران زمین دانست و اضافه کرد: بافت تاریخی بوشهر یک آلبوم از تاریخ باشکوه این سرزمین محسوب می‌شود.

صفایی بوشهری با اشاره به اهمیت برگزاری همایش مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری شورا‌های اسلامی افزود: این همایش بسیار مهم است و می‌تواند در یک فرآیند دانش‌بنیان و فوق‌العاده جامع به بسیاری از چالش‌ها و مشکلاتی که در روند زندگی انسان ایجاد می‌شود پاسخ مثبت دهد و چالش را حل کند.

127 هزار عضو شوراهای اسلامی سراسر کشور

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر، شوراهای شهرها و روستاها را نقطه عطف در تاریخ سیاسی ایران دانست و بیان کرد: شوراهای اسلامی شهرها و روستاها در تحقق مردم سالاری دینی و تمرکززدایی نقش بسیار دارند.

عبدالخالق برزگرزاده 127 هزار عضو شوراهای اسلامی سراسر کشور را مورد اشاره قرار داد و افزود: شوراهای شهر و روستا در کشور با 127 هزار عضو به عنوان نمایندگان مردم فعالیت‌های چشمگیری در حوزه فرهنگی اجتماعی و عمرانی دارند.

وی شوراهای اسلامی شهر و روستا را پل ارتباطی مهمی بین مردم و مسئولین دانست و تصریح کرد: باتوجه به اینکه شوراهای اسلامی به‌عنوان یک نهاد مدنی و برخاسته از بطن جامعه پل ارتباطی مهمی بین مردم و مسئولین محسوب شده انتظار می‌رود بنابر تأکیدات مقام معظم رهبری مسئولان نیز پاسخگویی شایسته برای شوراهای مناطق خود باشند.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر، با بیان اینکه در دوره ششم شوراهای اسلامی تعامل و همدلی خوبی بین مسئولان کشوری و استانی برقرار است گفت: اعضای شوراهای اسلامی در راستای تحقق شعار سال باید زمینه حضور گسترده مردم در تولید را مهیا و زبان گویای مردم در ادارات و سازمان‌ها باشند.

برزگرزاده اضافه کرد: دعوت از مردم برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف، ایجاد تعاونی با سرمایه‌های اندک مردم در تولید، حذف بروکراسی‌های اداری برای استقبال مردم در تولید در دستور کار همگان به ویژه مسئولان قرار باید بگیرد.

شوراهای اسلامی شهر و روستا از مردم و برای مردم است

رئیس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی کلان‌شهر‌ها و مراکز استان‌های کشور هم بیان کرد: در ساختار قانون اساسی به‌گونه‌ای پیش‌بینی شده که کار مردم و تصمیمات محلی، در یک نظام مشارکتی و در یک نظام بر پایه حضور مردم توسط منتخبان اتفاق بیفتد.

مهدی عباسی با بیان اینکه شوراهای اسلامی شهر و روستا از مردم و برای مردم است و در ارتباط با مردم معنای واقعی خود را پیدا می‌کند، افزود: خوشبختانه شاهد این بودیم که رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری و معاونان در کنار هم تبدیل به یک مجموعه منسجم و هم‌فکر و هم‌سو شدند که این ارتباط و این سطح انسجام و آشنایی از فعالیت و تجربیات یکایک افراد، برای مردم پرثمر خواهد بود.

در پایان این آیین از شورا‌های اسلامی برتر استان بوشهر تجلیل شد.

انتهاذی پیام/190

  

دیگر خبرها

  • شوراهای برتر استان بوشهر تجلیل شدند
  • معماری آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است + تصویر
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها 
  • راهیابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • قم میزبان اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی می‌شود
  • مبارزه با مواد مخدر؛ یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است
  • مهمترین اخبار چهار اردیبهشت/خودروهای برقی در صف دریافت پلاک
  • مصالحه بیش از ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین