Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ وزیر بهداشت با انتقاد ‌از ‌سنگ‌اندازی برخی کشورها در تامین واکسن کرونا گفت بعد از رسیدن ایران به تزریق ۳۰۰ هزار دوز ‌ ‌از ارائه واکسن امتناع کردند‌. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، سعید نمکی صبح امروز در آئین افتتاح پایگاه تجمیعی فرهنگیان در شهرری با بیان اینکه مدرسه پایگاهی نیست که بشود آن را تعطیل کرد اظهار داشت: امروز در ادبیات توسعه انسان توسعه یافته هدف غایی توسعه است و مدرسه نخستین پایگاه مهم بعد از خانواده است که انسان درست و اجتماعی زیستن را که لازمه توسعه است در آن می‌آموزد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدرسه جایگاهی است که یک کشور در آن ارتقا پیدا می‌کند لذا تعطیلی مدرسه برای کشور خسران بزرگی است و در این مدت یکی از دغدغه‌های ما بسته بودن مدارس بود البته زحمات حوزه آموزش‌وپرورش نیز برای ایجاد بستر آموزش مجازی کار ارزشمندی بود که به‌عنوان یک زیرساخت در کشور نهادینه شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه گفت: زندگی جمعی، محبت مستقیم و چهره به چهره معلم و دانش‌آموز را در فضای مجازی نمی‌توان یافت و امروز یکی از مشکلات جامعه ما همین انزوا و برقراری نیازها از فضای مجازی است درحالی‌که مدرسه جایگاهی است که می‌توان ساعت‌ها این زندگی در فضای مجازی را کنار گذاشت و با اطرافیان تعامل مستقیم داشت.

نمکی تصریح کرد: یکی از پیامدهای کرونا حذف فرهنگ سحرخیزی در دانش‌آموزان بود، اگر تحرک و سحرخیزی نباشد این نسل، نسل کاری، پرتحرک و مولد برای آینده نخواهد بود و با این روند آینده را از دست خواهیم داد و آفتی است که نمی‌شود تا مدت‌ها آن را از جامعه زدود.

نمکی خبر داد: واردات مقدار قابل‌توجهی واکسن در هفته آینده/ واکسیناسیون اهالی سینما، قضات و کارمندان دادگاه‌ها از شنبه/ واکسیناسیون ‌کودکان با ‌"پاستور"

وی تأکید کرد: وزیر بهداشت در هیچ کشوری مسئول تهیه واکسن نیست و واکسن تأمین می‌شود و در اختیار وزیر بهداشت قرار می‌گیرد و وزیر می‌بایست زیرساخت‌ها را برای توزیع و تزریق فراهم کند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه به تزریق روزی 400 هزار دوز رسیده‌ایم و به بالاتر از آن‌هم خواهیم رسید ابراز داشت: تزریق واکسن و فراهم سازی زیرساخت‌های لازم جزو وظایف من است و برای سلامت مردم حاضرم همه چیز را به جان بخرم.

نمکی با بیان اینکه قرار بر واردات واکسن نبود اما مجبور به این کار شدیم گفت: در دنیای امروز به راحتی واکسن به متقاضیان نمی‌دهند و زمانی که تزریق واکسن را در کشور به 300 هزار تزریق در روز رساندیم کشورهای تأمین‌کننده از ارائه واکسن امتناع کردند زیرا که امروز دوست و دشمن در فرهنگ اقتصاد و اجتماع معنا ندارد و اغلب به دنبال منافع خود هستند.

وی با تأکید بر اینکه ما باید به درون مرزها تکیه کنیم افزود: وقتی اعلام بی‌نیازی از واکسن ضد کرونا مطرح شد و این اعتماد به نفس قدرتمندمان کرد اوضاع واردات واکسن نیز بهتر شد و یک مرتبه دروازه‌ها باز و دنیا هم همراه‌تر شد.

انتهای پیام/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۱۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد