Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - منابع باجه های بانکی روستایی پست بانک ایران در پایان تیرماه نسبت به 30 اسفند 1399، به میزان 10.7 درصد رشد داشته و به بیش از 18 هزار و 509 میلیارد و 236 میلیون ریال ریال رسیده است که قطعا با برنامه ریزی و اقدامات موثر توسط مدیریت شعب استان ها‏‏/مناطق تهران در ماههای آتی شاهد رشد بیشتر منابع باجه ها خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا ، پنج استان برتر که نسبت به ماه قبل (خرداد ماه 1400) بیشترین رشد منابع را داشته اند به ترتیب خراسان رضوی با 1.383 میلیارد ریال، خوزستان با 1.056 میلیارد ریال، مازندران با 1.026 میلیارد ریال، آذربایجان شرقی با 891 میلیارد ریال و اصفهان با 850 میلیارد ریال بوده اند.
بنا بر این گزارش :تعداد کل دستگاههای خودپرداز منصوبه فعال در باجه های کشور 2730 دستگاه می باشد که تعداد 1265 دستگاه مالکیتی، 1242 دستگاه با مالکیت پست بانک (طرح وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات) و 223 دستگاه در قالب طرح پرستاری می باشد که در مجموع نسبت به ماه قبل تعداد 5 دستگاه افزایش داشته است.
این گزارش حاکی است: تعداد کل دستگاههای Pinpad (پوز شعبه ای) فعال در کل باجه های کشور 5471 دستگاه می باشد. که نسبت به ماه قبل تعداد 10 دستگاه افزایش داشته است.
این گزارش می افزاید: تا پایان تیر ماه تعداد کل باجه های فعال کشور 5719 باجه می باشد که در این ماه تعداد 42 باجه جدید ایجاد و 44 باجه به دلایل مختلف از جمله عدم کارایی کارگزار، عدم انعقاد قرارداد جدید و مکان نامناسب غیرفعال گردیده اند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۸۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۱ درصدی مصوبات سفر رییس جمهور در حوزه آبرسانی گناباد

به گزارش خبرنگار مهر، حسین امامی عصر چهارشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات زیرساخت‌های آبرسانی گناباد به رشد ۴۱ درصدی عملکرد مصوبات سفر استانی رئیس جمهوری و هیأت دولت به شهرستان گناباد در حوزه آبرسانی اشاره و اظهار کرد: برای دور نخست سفر استانی ۵۰۰ میلیارد ریال طرح برای شهرستان گناباد تعریف شده بود، در حالی که افزون بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال طرح در حوزه آبرسانی در این شهرستان در دست اجرا است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی با بیان اینکه ۷۰ درصد از آب مورد نیاز مناطق شهری و روستایی گناباد از طریق خط انتقال و ۳۰ درصد از سایر بخش‌ها تأمین می‌شود، بیان کرد: ۱۶ کیلومتر از خط انتقال آب این شهرستان تعیین تکلیف شده و ۱۶ کیلومتر آن فرسوده و نیازمند اصلاح است.

وی با بیان اینکه گناباد از شهرستان‌های پیشگام در اجرای طرح نهضت ملی مسکن است افزود: تأمین زیرساخت‌های آبرسانی واحدهای نهضت ملی مسکن و رفع مسائل و مشکلات آبرسانی این واحدها رویکرد مهم فعالیت‌های این شرکت است.

امامی میزان برداشت سالانه آب از چهار هزار و ۵۰۰ چاه آب شرب استان خراسان رضوی را ۱۴ هزار و ۵۰۰ لیتر در ثانیه عنوان و تصریح کرد: با هدف تأمین آب شرب پایدار و کاهش مشکلات این بخش بیش از سه هزار میلیارد ریال طرح توسط شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی در یک سال اخیر در شهرستان‌های استان اجرا شده است.

کد خبر 6088147

دیگر خبرها

  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۲۰ درصدی تعداد نمونه‌های بانک خون بند ناف در سیستان و بلوچستان
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰
  • افزایش ۴۱ درصدی مصوبات سفر رییس جمهور در حوزه آبرسانی گناباد
  • مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی استان ۲۱۸ میلیارد ریال است
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • افزایش ۷۸ درصدی ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی