Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، ایالات متحده با ثبت ۵۰۰ هزار و ۳۳۲ مورد ابتلای جدید به کرونا در هفته منتهی به سوم تیر، بیشترین تعداد ابتلا را در هفته مذکور در بین کشورهای جهان داشته است.

به گزارش مشرق، طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، ایالات متحده بیشترین تعداد مبتلایان جدید به کرونا را در هفته منتهی به یکشنبه ۲۵ ژوئیه (سوم تیر) در جهان به دلیل شیوع گونه دلتای کرونا در این کشور ثبت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آخرین گزارش اپیدمیولوژی سازمان جهانی بهداشت نشان داده آمریکا ۵۰۰ هزار و ۳۳۲ مورد جدید را در هفته مذکور گزارش کرده که در مقایسه با هفته قبل از آن، از افزایش ۱۳۱ درصدی تعداد مبتلایان جدید حکایت دارد. بعد از آمریکا، برزیل، اندونزی، انگلیس و هند بیشترین تعداد موارد ابتلای جدید را داشته‌اند. 

بیشتر بخوانید: حمایت سناتور ارشد آمریکایی از افزایش تحریم‌ها

در سطح جهان هم ۳.۸ میلیون مبتلای جدید ثبت شد که افزایش هشت درصدی را نشان می‌دهد. 

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد به طور میانگین حدود ۵۴۰ هزار مورد جدید در هر روز هفته منتهی به یکشبه در مقایسه با میانگین روزانه ۴۹۰ هزار مورد در هفته قبل از آن ثبت شد. 

طبق گزارش این نهاد جهانی، این روند افزایشی عمدتاً به افزایش قابل‌توجه ابتلا در منطقه قاره آمریکا و منطقه اقیانوس آرام غربی نسبت داده می شود و اگر این روند ادامه پیدا کند، تعداد کل موارد در سراسر جهان تا دو هفته آینده از ۲۰۰ میلیون نفر عبور خواهد کرد. 

در هفته منتهی به یکشنبه همچنین مرگ‌های مرتبط با این بیماری ۲۱ درصد در سطح جهان افزایش داشته که بیشتر آن‌ها در قاره آمریکا و آسیای جنوب شرقی ثب شده است. 

به گزارش وبگاه خبری «هیل» آمریکا، این خیز با روند شیوع گونه دلتا در سراسر جهان مرتبط است. میزان واکسیناسیون هم در بسیاری از مناطق آمریکا رشدی نداشته است. 

 بر اساس گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا، حدود ۴۹ درصد جمعیت آمریکا به طور کامل واکسینه شده و ۵۷ درصد آن‌ها دستکم یک دُز را دریافت کرده‌اند. 

پیش‌تر دکتر «اسکات گاتلیب»کمیسر سابق سازمان غذا و داروی آمریکا امروز (چهارشنبه) پیش‌بینی کرد ممکن است این کشور در طی چند هفته با بدترین خیزش کرونای دلتا مواجه شود. 

وی در گفت‌وگو با شبکه «سی‌ان‌بی‌سی» آمریکا اعلام کرد: نکته اساسی این است که واکسن شما را در برابر عفونت نفوذناپذیر نمی‌کند. برخی افراد حتی پس از واکسیناسیون هم دچار ابتلای خفیف و بدون علائم شده‌اند. 

گاتلیب در ادامه گفت: تصور من این است که بیشتر از آنچه فکر می‌کنیم با نوع دلتا درگیر هستیم. فکر می‌کنم در دو یا سه هفته دیگر وارد این موج خواهیم شد. 

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا روز سه‌شنبه دستورالعمل جدیدی را منتشر و به مردم توصیه کردند آمریکایی‌های واکسینه شده هم در فضاهای بسته و شلوغ در بخش‌های خاصی از این کشور که نوع دلتا باعث افزایش عمده موارد ابتلا شده ماسک بزنند. 

گونه دلتا در حال حاضر منشأ اغلب موارد ابتلا در آمریکا و تقریباً کل ابتلاها در افراد غیرواکسینه در این کشور است.

پیش از این دکتر «آنتونی فائوچی» رئیس سازمان آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا گفت ایالات متحده در مخمصه‌ افزایش موارد ابتلا به کرونای دلتا به دلیل شمار آمریکایی‌های واکسینه نشده گیر افتاده است.

در روزهای گذشته «راشل والنسکی» مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا هم درباره افزایش مبتلایان به کرونای دلتا ابراز نگرانی کرده بود.

 روزنامه «واشنگتن پست» جمعه گذشته در گزارشی نوشت هفت ماه پس از شروع اولین دوزهای واکسن کرونا در آمریکا، شیوع گسترده این بیماری، کادر درمان و مقامات محلی را به مرز استیصال رسانده است. در این گزارش آمده است، میلیون‌ها آمریکایی همچنان از دریافت واکسن امتناع می‌کنند و این مسئله، شیوع ویروس کرونا را تشدید کرده است.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا روز یکشنبه دلیل امتناع مردم از واکسن زدن را بی‌اعتمادی به دولت عنوان کرد. 

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو کرونا سازمان جهانی بهداشت آمریکا سازمان جهانی بهداشت هفته منتهی موارد ابتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۸۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد

در ادامه روند کاهش دو روز گذشته، امروز (چهارشنبه) شاخص کل بورس با کاهش ۴۰۰۰ واحدی، در کانال دو میلیون و ۲۶۴ هزار واحد ایستاد.

به گزارش ایسنا، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را بدون نوسان آغاز کرد و در پایان معاملات، شاخص کل بورس اوراق بهادار ریزشی ۴۰۰۰ واحدی را تجربه کرد. در این میان شاخص کل هم‌وزن با رشد اندک، به ۷۵۰ هزار واحد رسید.

در بازار امروز ۲۹۵ هزار و ۲۵۹ معامله به ارزش ۴۰۰۰ میلیارد و ۳۲ میلیون تومان انجام شد

سه نماد فملی، فولاد و کچاد بیشترین تأثیر را در شاخص کل بورس داشتند. همچنین سه نماد شستا، ذوب و فملی نیز پرتراکنش ترین نمادهای بازار بورس بودند.

گفتنی است؛ حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۲۴۶ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

اما شاخص کل فرابورس رشد ۰.۳۷ درصدی را تجربه کرد و در کانال ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

در این بازار بیشترین حجم معاملات به گروه خودرو رسید و پس از آن بیشترین حجم معاملات به گروه فلزات اساسی اختصاص یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • (اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟
  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟