Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام میکائیل اسکندری روز شنبه به مناسبت فرا رسیدن سالروز تشکیل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به فرمان امام خمینی (ره) در ۱۲ مرداد سال ۱۳۵۹ مبنی بر ایجاد این شورا، افزود: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی طی این سال ها و از بدو تاسیس تاکنون در تمامی مناسبت های ملی و مذهبی سکاندار مراسمات بوده و کارنامه ای درخشان  و قابل قبول از حود بر جای گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: با توجه به بروز برخی ناهماهنگی در ماه های اول پیروزی انقلاب اسلامی و احساس وظیفه اغلب نهادها، سازمان ها و ادارات برای حفظ و حراست از انقلاب اسلامی و گسترش فرهنگ انقلابی در بین مردم، امام راحل برای از بین بردن موازی کاری ها در این زمینه، اقدام به ایجاد و تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردند.

اسکندری از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان نهادی عمومی و غیردولتی نام برد که سیاست گذاری، برنامه ریزی، نظارت، و راهبری برنامه های سیاسی و انقلابی را بر عهده دارد.

وی برگزاری مراسم های مربوط به مناسبت های مختلف از جمله ۱۲ فروردین، ۱۴ و ۱۵ خرداد، ۷ تیر، ۸ شهریور، ۱۷ شهریور، ولادت حضرت فاطمه (س) و هفته زن، ۱۳ آبان، عید سعید فطر، نیمه شعبان، ۹ دی و دهه فجر انقلاب اسلامی  را جزو وظایف مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در طی سال بیان کرد.

اسکندری ارایه الگوهای مناسب، تعمیق پیام انقلاب اسلامی در بین آحاد مردم و زمینه سازی برای حضور گسترده مردم در مراسم های یاد شده را از دیگر رسالت های مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برشمرد.

وی افزایش مشارکت مردمی در مراسمات، تجدید میثاق با آرمان های انقلاب اسلامی و تقویت ارزش های انقلاب در داخل و خارج از کشور با هماهنگی نهادهای مسئول را از اهداف مهم شورای هماهنگی تلیغات اسلامی دانست.

اسکندری با بیان اینکه تمامی وزارتخانه ها و ستاد کل نیروهای مسلح اعضای اصلی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را تشکیل می دهند، یادآور شد:  به موازات همین سازمان ها، ادارات کل استانی نیز در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مراکز استان ها عضو هستند.

به گفته وی در حال حاضر نمایندگی های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در تمامی شهرستان های ۲۱ گانه استان فعال است و رابطان این مجموعه که اغلب از فرمانداری، فرهنگ و ارشاد اسلامی و سپاه هستند، برنامه های استانی را در شهرستان ها برگزار می کنند.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی از تاسیس هیات اندیشه ورزان با مجوز تهران در این استان خبر داد و گفت: این هیات برای اولین بار در سطح کشور ایجاد می شود که طی آن از استادان دانشگاه و حوزه برای کنکاش و بررسی مسئولیت های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بهره خواهیم گرفت.

اسکندری اضافه کرد: قرار است همین هیات در ۹ استان دیگر نیز ایجاد شود که امیدواریم آذربایجان شرقی با توجه به داشته های علمی و دانشگاهی خود همچون سایر عرصه ها در این زمینه نیز پیش قراول شود.

وی اظهار داشت: بر اساس سیاست گذاری و برنامه ریزی های انجام شده در شورای های استانی، کمیته تولید محتوا برای مناسبت های ملی و مذهبی با پیوست فرهنگی در آذربایجان شرقی ایجاد می شود که مسئولیت آن بر عهده جهاد دانشگاهی استان می باشد.

برچسب‌ها شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی ایران آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی ایران آذربایجان شرقی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی ایران آذربایجان شرقی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۶۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • حمایت دانشگاه‌های جهان از فلسطین یادآور رسالت معلمی در دفاع از مظلومان است
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • ایلام میزبان جشن‌های دهه کرامت است
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • ویژه برنامه‌های دهه کرامت در استان ایلام برگزار می‌شود
  • هنرمند انقلابی در راستای توحید الهی گام برمی دارد
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا