Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@01:20:16 GMT

کوه‌های سراوان چشم انتظار نیروگاه زباله سوز

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۴۹۲۷

کوه‌های سراوان چشم انتظار نیروگاه زباله سوز

به گزارش خبرنگار ایرنا، انباشت زباله در سالیان اخیر معضل بزرگی برای جامعه بشری شده که همواره مسئولان سعی در حل این مشکل دارند اما این بحران در گیلان و به خصوص در رشت با توجه به محیط زیست شکننده و حساس آن همچنان پابرجاست که سایت زباله سراوان و قد کشیدن هر روزه این محل دپوی زباله، گواه زنده بودن این بحران چندین دهه ایی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جاخوش کردن زباله آن هم در پیشانی سرسبز استان گیلان زخمی همیشه تازه است که طی سالهای اخیر با افزایش پنج برابری اعتبارات دولت در حوزه پسماند و همچنین همراهی مردم فصل تازه‌ای برای حل این بحران قدیمی گشوده شده است.

از سوی دیگر پروژه تولید پسماند به عنوان باقیمانده کالای مصرفی، امری اجتناب ناپذیر در زندگی امروزی بشر است، اما متاسفانه افزایش جمعیت در کنار ترویج ، گسترش و عمیق شدن مصرف گرایی به افزایش حجم آن دامن می زند که در کنار بی‌توجهی به محیط‌زیست و مسئولیت های مدنی، تاکنون نتیجه ای جز رهاسازی و انباشت زباله در دامان طبیعت نداشته است.

با توجه به اینکه استان گیلان در شمال ایران با مواهب و نعمت های زیبای خدادادی نظیر دریا، جنگل و مناطق و مناظر کوهپایه ای و جلگه ای، از دیرباز به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگران و مسافران داخلی و خارجی شناخته شده است، شکل گیری کوهی از زباله همچون سراوان چهره ای دردناک بر گردشگری این استان گذاشته است.

هم اینک بر اساس آمارهای ارایه شده، روزانه نزدیک به ۲ هزار تُن زباله در مناطق شهری و روستایی گیلان تولید می شود و در این میان بیشترین تولید زباله در روز، مربوط به کلانشهر رشت است که در ایام نوروز با ورود مسافران وگردشگران به گیلان حدود ۲۵۰ تن زباله به میزان تولید زباله این استان در روز افزوده می شود.  

سراوان زخمی کهنه بر دیار سرسبزی

منطقه سراوان در ۱۷ کیلومتری رشت با محیطی جنگلی و در جوار جنگل های هیرکانی میزبان دپو و دفن زباله رشت و چند شهرستان دیگر است که امروزه کوه زباله آن به ارتفاع بیش از ۷۰ متری رسیده است و بیش از سه دهه هر روز تا یکهزار تن زباله شهرنشینان و روستانشینان را در دل خود جای داده است.

در سایر نقاط گیلان نیز زباله در حساس ترین مناطق از حاشیه تالاب گرفته تا ساحل دریا و حاشیه رودخانه ها و مناطق جنگلی و در ارتباط با آبهای زیرزمینی دفع می شود که معضلات زیست محیطی و بهداشتی بسیاری را برای مردم بوجود می آورد.

به طور حتم راه اندازی نیروگاه زباله سوز ۶۰۰ تنی رشت می تواند نقش بسزا و تاثیرگذاری در کاهش زباله در مرکز گیلان داشته باشد اما راه اندازی این نیروگاه زباله سوز حداقل چند سال زمان می برد چون این طرح نیازمند بودجه ملی است.

نیروگاه ۶۰۰ تنی زباله سوز رشت که قرارداد احداث آن در سال ۱۳۹۲ توسط شهرداری رشت منعقد شد، تاکنون کمتر از ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته  و این درحالی است که در این نیروگاه، قابلیت تولید ۳۸ هزار مگاوات برق در سال نیز پیش بینی شده است.

کل اعتبار پیش بینی شده برای احداث نیروگاه زباله سوز در قرارداد سال ۱۳۹۲ ،  حدود ۴۰ میلیون دلار بوده که شهرداری رشت ابتدا باید ۲۵ درصد پیش پرداخت برای خرید تجهیزات تزریق می‌کرد که تا کنون ۱۸.۵ درصد آن تزریق شده است.

با وجود اینکه قرارداد ساخت این نیروگاه از سال ۹۲ منعقد شده بود اما به دلیل بعضی از مشکلات همچون معرض های محلی ، کار ساخت آن متوقف شده بود اما از سال گذشته ، فعالیت اجرایی آن آغاز شد و مردم امیدوارند که کار ساخت این پروژه سرعت بیشتری گرفته و به زودی شاهد راه اندازی زباله سوز ۶۰۰ تنی رشت باشند .

البته این امر یک همت جدی را می طلبد و باید همه مسئولان ارشد استان گیلان و همچنین نمایندگان مردم شهرهای مختلف گیلان در مجلس شورای اسلامی ، در این قضیه ورود جدی تری داشته و با جذب اعتبارات مناسب، برای همیشه مشکل زباله در گیلان برطرف شود.

همه باید متعهد به حل مشکل انباشت زباله باشیم

اما شهردار رشت در دیدار با اعضای شورای اسلامی و نمایندگانی از مردم سراوان و بخشدار سنگر که جلسه آن در محل کارخانه کود آلی رشت برگزار شد، اظهار داشت: روزانه حدود یکهزار و ۱۰۰ تن زباله به سراوان منتقل می‌شود که از این مقدار زباله حدود ۵۰۰ تن متعلق به شهر رشت و مابقی متعلق به سایر شهرها و روستاهای اطراف است.

سیدمحمد احمدی افزود: راه‌اندازی دستگاه زباله‌سوز، افزایش ظرفیت کارخانه کودآلی و بهره‌برداری از تصفیه‌ خانه شیرابه، مطالبه عموم مردم به ویژه ساکنان منطقه سراوان است و همه متعهد به اجرایی کردن آن هستیم.

وی به پروژه های تعریف شده شهرداری در مدیریت و ساماندهی پسماند اشاره و بیان کرد: با اجرای این پروژه‌ها که نیازمند کمک نمایندگان مجلس، مسئولان و دولت در تامین منابع مالی است، می‌توان ۵۵۰ تن زباله روزانه را مدیریت و ساماندهی کرد.

۲۶ مکان دفن زباله در گیلان 

همچنین مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گیلان در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اینک ۲۶ محل دفن زباله در گیلان وجود دارد که از این تعداد، هشت مکان رسمی و قطعی است و همچنین  سایر مکان ها غیر رسمی هستند.

پویا شهشهانی افزود: شهرستان های بندرآستارا ، تالش ، سراوان رشت ، آستانه اشرفیه ، لاهیجان ، لنگرود ، بندرانزلی و منجیل دارای محل دفن زباله رسمی و قطعی در گیلان هستند و ۱۸ مورد نیز در سایر مناطق محل دفن غیررسمی زباله وجود دارد.

وی ادامه داد: البته اعتقاد داریم که مکان های دفن زباله غیررسمی در گیلان نباید فعالیت کنند چون مشکلاتی را به وجود می آورند اما بناچارهم اینک از این محل ها استفاده می شود اما با راه اندازی نیروگاه زباله سوز ۶۰۰ تنی رشت و همچنین به بهره برداری رسیدن چند پروژه تبدیل زباله به کودآلی ، این مشکل برطرف می شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند استان گیلان بیان کرد: البته طرح بهسازی محل دفن زباله در شهرستان های رشت ، بندرآستارا ، منجیل و آستانه اشرفیه تهیه شده و فاز دوم آن نیز با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیاد تومان به مناقصه رفته است.

شهشهانی اضافه کرد: البته پروژه شهرستان لاهیجان به مناقصه گذاشته شد و هم اینک نیز ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و همچنین پروژه های آستانه اشرفیه و بندرآستارا که بیشتر پوشش محل دفن انجام می شود، در حال پیگیری است.

وی خاطرنشان کرد: پروژه بهسازی در بندرآستارا در ۱۴ هکتار است که این منطقه به صورت دشت می باشد و باید روی آن را به ضخامت کافی بپوشانیم اما کار در محل دفن زباله در لاهیجان متقاوت ات چون این مکان به حالت کوه است و به یک دره منتهی می شود که باید شیب این منطقه را ملایم کرد.

مدیرعامل سازملن مدیریت پسماند گیلان  اظهار کرد: همچنین پس از این امر، باید روی محل دفن زباله ها را ، به صورت پشته های خاک بپوشانیم و زه کشی نیز انجام شود تا آب باران با شیرابه های زباله مخلوط نشود و البته این پروژه ها بسیار سنگین است اما رضایت عمومی را به دنبال خواهد داشت و مخاطرات نیز خیلی کاهش یافته ولی برای سرعت دادن به این پروژه ها، اعتبارت نیاز است.

وی ادامه داد: در محل دفن باله در رشت نیز ۲۴ حلقه چاه زده ایم تا گازهای حاصل از انباشت زباله، تخلیه شود تا امکان انفجار و آتش سوزی از بین برود و این احتمالات را از بین ببریم که این چاه ها به عمق ۲۰ متر و به عرض یک متر حفر شده تا حجم گاز تولید شده، از محل این چاه ها دفن شود.

ریشه کنی مشکل زباله با راه اندازی نیروگاه زباله سوز و کارخانه های کمپوست

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گیلان در ادامه به راه اندازی نیروگاه زباله سوز ۶۰۰ تنی رشت و همچنین کارخانه کمپوست اشاره و بیان کرد: با راه اندازی کارخانه کمپوست در شهرهای گیلان و همچنین بهره برداری از نیروگاه زباله سوز ۶۰۰ تنی رشت، مشکل زباله در گیلان برطرف و مکان های محل دفن زباله تعطیل می شود.

وی اضافه کرد: هم اینک در مجموع روزانه حدود یک هزار و ۷۰۰ تن زباله دفن می شود و اگر کار کارخانه های کمپوست در شهرهای گیلان به اتمام برسد ، حدود ۶۵۰ الی ۷۰۰ تن از حجم زباله کاهش می یابد و از سوی دیگر هم اینک حدود ۳۰۰ تن زباله در کارخانه های موجود به کمپوست تبدیل می شود.

شهشهانی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر با راه اندازی نیروگاه زباله سوز رشت نیز، ۶۰۰ تن زباله در این نیروگاه به کودآلی تبدیل و یا سوزانده می شود که با این وجود، مشکل زباله در گیلان برای همیشه خاتمه می یابد.

وی به ساخت نیروگاه زباله سوز ۶۰۰ تنی رشت نیز اشاره کرد و گفت: هم اینک این پروژه در حال آماده سازی است و امیدواریم که با تخصیص به موقع اعتبارات ، هرچه زوتر این پروژه به اتمام رسیده و این نیروگاه که بزرگترین نوع خود در کشور محسوب می شود، فعالیتش آغاز شود.

وی به تلاش مسئولان گیلان به پروژه های دفن زباله نیز اشاره و اظهار کرد: طی سال های ۹۸ و ۹۹ پیگیری های زیادی از سوی مسئولان استانی ، نمایندگان مردم شهرهای گیلان در مجلس شورای اسلامی و همچنین استانداری گیلان انجام شد که طی  دو سه سال اخیر، با توجه به وجود تحریم های سنگین ، ۱۹۰ میلیارد تومان اعتبار بابت پروژه های دفن زباله به گیلان اختصاص یافت.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گیلان خاطرنشان کرد: کار کارخانه کمپوست لنگرود تا پایان امسال به بهره برداری می رسد ، قرارداد رودسر نیز بسته شده و تالش هم که مشغول به کار بود اما به دلیل بعضی از مشکلات کار در این منطقه متوقف شده اما تا چند هفته دیگر دوباره این کارخانه راه اندازی می شود.

بزرگترین نیروگاه زباله سوز کشور مشکل زباله گیلان را برطرف می کند 

همچنین مدیرعامل شرکت کودآلی گیلان نیز در خصوص راه ندازی نیروگاه ۶۰۰ تنی زباله سوز رشت در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با راه اندازی این نیروگاه و همچنین به بهره برداری رسیدن ۲ پروژؤه افزایش ظرفیت تبدیل زباله به کود آلی، مکان دفن زباله در سراوان تعطیل خواهد شد.

سعید بشری افزود: با وجود اینکه ظرفیت نیروگاه زباله سوز رشت سه برابر نیروگاه های مشابه در تهران و مازندران است و همچنین به بهره برداری رسیدن ۲ پروژه  افزایش تولید زباله به کود آلی ، به طور کلی منطقه دفن زباله سراوان تعطیل خواهد شد و این مشکل برای همیشه ریشه کن می شود.

وی ادامه داد: نیروگاه زباله سوز ۶۰۰ تنی رشت هم زباله تر و هم ریجکت را می سوزاند و کار تفکیک و شیرابه زباله ها گرفته می شود و به سفره های زیرزمینی نیز آسیب وارد نمی شود و زباله ها به کود ، مواد بازیافت تولید و مابقی نیز به برق تبدیل می شوند.      

مدیرعامل شرکت کود آلی گیلان  افزود: این پروژه در ۲ بخش ساختمان ها و تجهیزات در حال احداث و ساخت می باشد که در بخش ساختمانها حدود ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل این بخش، ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی بیان کرد: همچنین در بخش تجهیزات که به طور عمده این تجهیزات از کشور چین وارد می شود، ۱۳ درصد پیشرفت فیریکی دارد که این بخش نیز برای اینکه به اتمام و به بهره برداری برسد نیازمند اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیون دلار است.

بشری اضافه کرد: با توجه به روندی را که شاهدیم و همچنین اگر اعتبارات این طرح به موقع تامین شود، اواخر سال آینده شاهد راه اندازی اولیه نیروگاه ۶۰۰ تنی زباله سوز رشت خواهیم بود که در این بخش، زباله ها تفکیک و زباله های آلی به کود تولید می شوند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین پیش بینی می شود که تا اواسط سال ۱۴۰۲ این طرح به طور کلی تکمیل و راه اندازی شود که در این بخش نیز، زباله های غیربازیافت سوزانده و از حرارت سوزاندن این زباله ها، برق تولید می شود که البته این در شرایطی است که اعتبارت این طرح به موقع اختصاص یابد.

وی یادآور شد: البته همانطور که اشاره شد در فاز اول برق تولید نمی شود و زباله هایی که قابل بازیافت هستند به کود تولید می شوند اما با اتمام این پروژه که تا اواسط سال ۱۴۰۲ به طول می انجامد، زباله هایی همچون پلاستیک ، پارچه ، نایلون و سایر موارد غیربازیافت، سوزانده می شوند که می توان سالانه از سوزاندن این زباله ها، ۳۸ هزار مگاوات برق تولید کرد.

مدیرعامل شرکت کودآلی گیلان افزود: همچنین ظرفیت نیروگاه ۶۰۰ تنی زباله سوز رشت که پس از تهران و مازندران سومین نیروگاه زباله سوز در کشور محسوب می شود، سه برابر نیروگاه های تهران و نوشهر است چون آن ۲ نیروگاه ، روزانه تا ظرفیت ۲۰۰ تن قادر به زباله سوزی هستند. 

بشری اظهار کرد: به هرحال با راه اندازی زباله سوز ۶۰۰ تنی رشت که بزرگترین زباله سوز کشور محسوب می شود، نه تنها از انباشت کوه های زباله کاسته می شودف،بلکه با راه اندازی و افزایش پروژه های تبدیل زباله به کود آلی، دیگر در گیلان شاهد دفن زباله نخواهیم بود.

برچسب‌ها رشت مدیریت پسماند دفع زباله گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت مدیریت پسماند دفع زباله رشت مدیریت پسماند دفع زباله گیلان مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند راه اندازی نیروگاه زباله سوز مدیریت پسماند گیلان زباله در گیلان بهره برداری راه اندازی محل دفن زباله انباشت زباله دفن زباله زباله به کود درصد پیشرفت استان گیلان مشکل زباله درصد پیش پروژه ها زباله ها تن زباله کود آلی هم اینک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۴۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرقت بیش از ۸۰ کیلومتر کابل برق در سراوان

سمیرا رحمانی مدیر برق شهرستان سراوان   بیان کرد: عمده دلیل خاموشی‌های سطح شهر سرقت‌های متعدد کابل‌های برق است، در طی سال گذشته در شهرستان سراوان بیش از ۸۰ کیلومتر سیم سرقت شده است.
 
وی افزود: اداره برق در جلسات متعدد به دستگاه‌های متولی اعلام کرده است که ضایعاتی‌های سطح شهر کنترل شوند تا از حجم سرقت‌ها کاسته شود، ما برای پیشگیری از این سرقت‌ها برنامه تبدیل شبکه سیمی به کابل خود نگهدار در سال جدید و استفاده از اسپیسرهای بین فازی را در دست اقدام داریم، که کار اجرایی ما از نبوت جنوبی آغاز شده است، از شهروندان عزیز استدعا داریم در صورت مشاهده افراد مشکوک در اطراف شبکه سیمی و تجهیزات اداره برق با سامانه ۱۲۱ یا ۱۱۰ تماس حاصل فرمایند.
 
مدیر اداره برق سراوان ادامه داد: در سال گذشته حدود ۸۰ کیلومتر شبکه سیمی برق تبدیل به کابل خودنگهدار شده است، هم‌زمان با پروژه تبدیل سیم به کابل خودنگهدار که در سال ۱۴۰۲ بالای ۳۵۰ پایه در سطح شهر اصلاح شده است، شهروندان در صورت مشاهده تیرهای فرسوده به سامانه ۱۲۱ اطلاع و یا به دفتر بهره‌برداری اداره برق مراجعه کنند.
 
رحمانی اضافه کرد: عمده دلیل افت ولتاژ‌های سطح شهرستان سرقت است، در سال ۱۴۰۲ برای جلوگیری از افت ولتاژ بالای ۶۰ ترانس در سطح شهر سراوان و حومه اصلاح و نصب شده و طرح تبدیل سیم به کابل به طول ۵۰ کیلومتر در دست اقدام است و امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۳ این حج به ۱۰۰ کیلومتر برسد، همچنین مناطقی که افت ولتاژ دارند پس از بررسی اگر نیاز به نصب ترانس باشد این اقدام صورت می‌گیرد.
 
وی خاطرنشان کرد: همه معابر سطح شهر سراوان که با خاموشی مواجه‌اند در برنامه اصلاح اداره برق شهرستان هستند، تیم تعمیراتی این اداره در ماه رمضان بعد از نماز تراویح تا سحر اقدام به رفع خاموشی‌های شهر می‌کردند، حجم زیادی از روشنایی معابر در خیابان مکران مسکنِ‌مهر، شهرک لبسنگی، شهرک سبحان روبروی بیمارستان ایرانمهر، پشت مدرسه نوآوران، خیابان حافظ، خیابان سجاد، خیابان آزادی، خیابان امام خمینی از کوچه کلانتری قدیم تا مسجد جامع مدنی بخشان (علت خاموشی این مکان سرقت کابل نول و سوختن لامپ‌ها بوده است) و بلوار خلیج فارس تا تقاطع شهید بهشتی اصلاح صورت گرفته است.
 
این مقام مسئول تصریح کرد: بلوار بهداشت با توجه به اینکه تازه تأسیس است باید شهرداری اقدام به نصب پایه روشنایی آنجا کند، اما در بحث کوچه‌ها با توجه به اینکه تیرکوبی آنها انجام و هماهنگ شده تا پیمانکار به زودی کل کوچه‌ها را تجهیزات روشنایی نصب کند، بلوارهای تازه تأسیس فاقد پایه روشنایی سراوان بلوار بهداشت، بلوار خلفای راشدین، بلوار شستون و... هستند، خیابان حمزه بالاخص بعد از میدان عبداللهی که با خاموشی مواجه شده دلیل خاموشی آن سرقت کابل عنوان شده که این مورد هم جزو برنامه‌ریزی ما جهت اصلاح روشنایی آن است.
 
رحمانی گفت: روستاهایی که فاقد تیرگذاری هستند اگر مشکل اراضی نداشته باشند از محل برنامه توسعه روستایی برحسب اعتباراتی که تعلق می‌گیرد و هم از اعتبارات داخلی خود مشکلشان رفع خواهد شد، آخرین بار طرح تیر گذاری در سال ۹۶ در روستاهای هوشک و مناطق بالادست دزک تا زیارت اجرایی شده زیرا یک سری اعتبارات هم از طریق شرکت توزیع و هم از بنیاد مسکن و هم از استانداری اختصاص یافت اما برای قسمت‌های باقیمانده باید تصمیم گیری شود و اداره برق آمادگی لازم را دارد.
 
وی بیان کرد: در روستای کوهک تیرگذاری کاملاً انجام شده و ترانس‌ها برق‌دار شده‌اند برخی نقاط این روستا که تیرگذاری نشده‌اند مثل محله نوک‌جو و وکیلی‌ها(حمّل‌آباد) مشکل اراضی داشتند و منطقه وکیلی‌ها با حجم زیادی از شبکه متأسفانه جزو اراضی ملی محسوب می شوند و تا زمانی که تعیین تکلیف اراضی نشود نمی‌توانیم اقدام به برق‌‌رسانی این مناطق بکنیم، همچنین در این روستا ۲ دستگاه پست ترانس، ۲ کیلومتر شبکه فشار ضعیف، ۱۸۰ متر فشار متوسط جهت برق‌‌رسانی و داشتن برق پایدار در منطقه نوک‌جوی کوهک تا پایان سال ۱۴۰۲ صورت گرفت، ۳۴۰ متر شبکه فشار ضعیف جهت داشتن برق پایه‌دار برای ۳۰ خانوار در دست اقدام است.
 
این مقام مسئول اضافه کرد: منازل پشت نمایندگی سایپا اراضی واگذاری بنیاد مسکن است که باید اعتباری در این خصوص اختصاص یابد و صرفاً بر عهده اداره برق نیست و باید یک تصمیم گیری در این خصوص شود که این مورد در جلسات متعدد فرمانداری نیز مطرح شده است، اما در قسمت بافت قدیم بر عهده ماست و ما از محل توسعه روستایی کار می‌کنیم.
 
رحمانی افزود: در خصوص روشنایی معابر روستایی تاکنون هیچ‌گونه اعتباری به اداره برق تعلق نگرفته و روشنایی معابر روستاها بر عهده دهیاری روستاهاست، فقط زمان احداث شبکه در حالت اولیه روشنایی برعهده اداره برق و نگهداری و تعمیرات و... برعهده دهیاری است، همچنین طبق قانون روشنایی مربوط به بزرگراه‌ها مربوط به اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای است.
 
وی تصریح کرد: در خصوص قرار‌گرفتن تیرهای برق جهادآباد در وسط خیابان شهید شوشتری، طبق قانون اگر چنانچه بازگشایی معبر منجر به قرار گرفتن پایه‌ها در وسط خیابان شود باید همان ارگان‌ که جدول‌گذاری یا طرح عقب‌نشینی و... را اجرایی کرده نسبت به جابجایی پایه‌ها اقدام کند.
 
مدیر اداره برق سراوان خاطرنشان کرد: الگوی مصرف در شهرستان سراوان در ماه‌های عادی سال در دوره (دوماهه) ۴۰۰ کیلووات است که این الگوی مصرف بر اساس وضعیت آب و هوایی هر شهرستان مشخص شده، در ماه‌های خرداد، تیر، مرداد تعرفه برق بر اساس منطقه گرمسیری نوع ۳ در دوره ۱۰۰۰ کیلووات است و چنانچه بالاتر از الگوی مصرف استفاده شود، هزینه‌ها به صورت تصاعدی محاسبه می‌شود، با توجه به پیگیری‌های مدیر عامل شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان با وزیر نیرو تخفیفاتی در سال ۱۴۰۲ (دی بهمن اسفند) برای قبوض در نظر گرفته شد.
 
رحمانی گفت: استفاده از لوازم برقی پر مصرف در ساعات پایانی شب در کم باری مد نظر مردم باشد، ساعت ۱۷ تا ۲۳ شب اوج‌بار مصرف، ساعت ۲۳ تا ۵ صبح کم‌بار مصرف، ساعت ۵ صبح تا ۱۷ میان‌بار مصرف، پیک شبانه در تابستان از ساعت ۱۹ تا ۲۳ و پیک ظهر در تابستان از ساعت ۱۱ تا ۱۷ است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • ضرورت لایروبی حوضچه نیروگاه نکا/ پیشرفت زباله سوز ساری شتاب گرفت
  • مرگ دردناک ۲ کودک در رودخانه ماشکید سراوان
  • ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • سرقت بیش از ۸۰ کیلومتر کابل برق در سراوان