Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان با بیان اهمیت حفاظت از اراضی ملی و دولتی که در معرض تخریب، تصرف و ساخت و ساز‌های غیرمجاز هستند بر لزوم همکاری ادارات منابع طبیعی، راه و شهرسازی، شهرداری و شرکت آب منطقه‌ای در اجرای طرح کمربند سبز شهری تاکید کرد.

خبرگزاری میزان - اولین جلسه کارگروه پیشگیری از گسترش بافت‌های ناکارآمد شهری با دستور کار اجرای طرح کمربند سبز شهری با حضور دستگاه‌های عضو کارگروه در محل سالن جلسات معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهادر اسدی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان، اجرای طرح کمربند سبز شهری در کنار طرح جامع حدنگار (صدور سند مالکیت برای اراضی دولتی) و برخورد با دلالان و سازندگان سودجو را از موانع بازدارنده در گسترش مناطق حاشیه نشین و ساخت و ساز‌های غیرمجاز برشمرد.

اسدی با بیان اینکه کم توجهی و عدم مدیریت سرمایه گذاری دولت در بخش کشاورزی و تولیدات روستائی منجر به مهاجرت روستائیان به شهر‌ها شده است، افزود: نیاز مردم به تامین مسکن و عدم نظارت دستگاه‌ها بر ساخت و ساز‌ها در حاشیه‌ی شهر‌ها از عوامل جذاب برای سکونت مهاجران در حاشیه هستند.

بیشتر بخوانید: دستگاه‌های اجرایی باید به وظایف خود برای ساماندهی حاشیه شهر و کنترل حاشیه نشینی عمل کنند

وی اظهار کرد: اقدامات شهرداری در بهره برداری از پساب تصفیه خانه ها، جلب همکاری سازمان‌های مردم نهاد و مالکین اراضی واقع در حریم و محدوده کمربند سبز، همگی در توسعه فضای سبز شهری به ویژه در ناحیه منفصل شهری نایسر سنندج نقش دارد.

اسدی تصریح کرد: با توجه به اینکه ناحیه منفصل شهری نایسر سنندج از لحاظ سرانه فضای سبز و تفریحی بسیار فقیر و با میانگین کشوری فاصله زیادی دارد باید در اولویت اجرای طرح کمربند سبز قرار گیرد.

در ادامه این جلسه، لقمان حیدری، معاون عمرانی شهرداری سنندج به ارائه گزارشی از اقدامات شهرداری سنندج در توسعه فضای سبز در مناطق حاشیه و در معرض تصرف همچون حسن آباد، پیرچنار، کوچکه ره‌ش، نایسر و ... پرداخت و بحث تامین آب و وجود معارضین و عدم همکاری برخی ادارات را از جمله موانع اجرای طرح کمربند سبز در حریم ۷۰ هزار هکتاری شهر سنندج برشمردند.

واگذاری اراضی واقع در حاشیه و حریم شهری به تعاونی‌های مسکن و سرمایه گذاری در زمینه اشتغال و توانمندسازی روستائیان یا تقویت بخش تعاونی‌ها در روستا‌ها از جمله پیشنهادات اعضای کارگروه استانی در این جلسه بود.

انتهای پیام/

برچسب ها: دادگستری استان کردستان کمربند سبز

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری استان کردستان کمربند سبز اجرای طرح کمربند سبز استان کردستان سبز شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۷۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر ناصر عتباتی با اعلام این خبر بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده‌ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف نمود.
عتباتی ادامه داد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در ۱۱۳۷ فقره به مساحت بیش از ۱۲۴۷ هکتار بود.
رئیس کل دادگستری استان همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها در سال ۱۴۰۲ نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در استان و شهرستان‌ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲۶۸۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار با تعداد ۱۰۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.
مقام ارشد قضایی استان همچنین به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۲ از بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است.

دیگر خبرها

  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • خلع ید بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی
  • ضرورت حل مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج/ آلایندگی پتروشیمی کردستان بررسی می‌شود
  • اعضای شورای شهر سنندج چه مطالباتی را در حضور استاندار کردستان مطرح کردند؟