Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محسن کمالی گفت: اگر کرونا گرفتید و بهبود یافتید، تا دو هفته دوش خیلی گرم نگیرید که فشارخونتان تغییر نکند و دو مرتبه دچار بی حسی و بی حالی نشوید. پس از بهبود نیز حداقل یک ماه ورزش و فعالیت سنگین نداشته باشید.

به گزارش برنا؛ دکتر محسن کمالی درباره‌ی ناقل بودنِ افراد، حتی بعد از واکسینه شدن گفت: حتی اگر افراد دو نوبت واکسن را دریافت کرده باشند باز هم امکان ابتلا به ویروس کرونا و ناقل بودنِ آنها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درصد ابتلا پایین است اما این‌طور نیست که این افراد دیگر مبتلا نشوند.

این پزشک عمومی در موردِ اقدامات بعد از بهبودیِ کرونا گفت: اگر کرونا گرفتید و بهبود یافتید، تا دو هفته دوش خیلی گرم نگیرید که فشارخونتان تغییر نکند و دو مرتبه دچار بی حسی و بی حالی نشوید. پس از بهبود نیز حداقل یک ماه ورزش و فعالیت سنگین نداشته باشید.

وی شروع علائم تنفسی نظایر سرفه‌های خلط دار، بی اشتهایی، تب مداوم بیش از چهار روز یا تب مجدد پس از چند روز بهبودی، بدن درد شدید و غیر متعارف و افت اکسیژن را از نشانه‌های درگیری ریه در این بیماری ذکر کرد و ادامه داد: این علائم بسیار مهم است و نشان از درگیریِ ریه‌ی فرد دارد. از دیگر علائمِ درگیریِ ریه می‌توان به کاهش سطح هوشیاری و اختلال تعادل، خواب آلودگی زیاد خصوصاً در افراد مسن، ضعف و بی حالی شدید و درد در قفسه سینه اشاره کرد.

دکتر محسن کمالی در پاسخ به این پرسش که روش‌های بازگرداندن حس بویایی بعد از بهبودی از کرونا چیست، گفت: می‌توانید روزانه بینی را با سرم شستشو بشورید، از پماد ویتامین آ داخل بینی استفاده کنید، عصاره‌های قوی استشمام کنید یا اینکه روزانه از قرص امگا ۳ استفاده کنید.

 وی افزود: فردِ مبتلا به ویروس کرونا به هیچ وجه نباید از ماسک سوپاپ دار استفاده کند چراکه شیر یکطرفه‌ی آن در برابر خروج هوا از داخل به خارج مقاومتی ندارد و میتواند باعث گسترش ویروس به خارج از ماسک شود. این افراد در منزل حتماً ماسک بزنند، اگر سرویس بهداشتی دیگری هست از آن استفاده کنند در غیر این‌صورت بعد از هر بار استفاده حتما ضدعفونی انجام شود. تهویه هوا روشن باشد و فاصله‌ی اجتماعی بین اعضای خانواده رعایت شود.

این پزشک عمومی درباره‌ی عوارضِ واکسیناسیون بیان کرد: یک‌سری عوارضِ خفیف مانند تب، قرمزی محلِ تزریق، بدن درد و کوفتگی طبیعی است اما اگر علائمی مانند تبِ بیش از ۴۰ درجه، کاهش سطح هوشیاری یا علائم عصبی مثل پرش عضلات، تنگی نفس و درد قفسه سینه، تاری دید و دوبینی،  اختلال در تکلم، تشنج و بی حسی اندام ها، سردرد شدید و مداوم، درد در ناحیه شکم، تغییر رنگ اندام‌ها و نوک انگشتان دست و پا و علائم حساسیت شدید مثل کهیر، تنگی نفس، افزایش ضربان قلب و کاهش فشار خون را مشاهده کردید، حتما به پزشک مراجعه کنید.

کمالی درموردِ عدم لزوم تست کرونا با وجود ازدحام بیماران، گفت: پزشکان به علائم کلینیکی بیشتر از آزمایشات تکیه می‌کنند. یعنی  شخص حتی اگر تست سی تی اسکن ریه اش منفی هم باشد اما علائم مثبت داشته باشد روال بر شروع درمان است چرا که در بهترین شرایط ممکن است بین ۲۰ تا ۳۰ درصد در تست‌ها منفی کاذب داشته باشیم یا در سی تی اسکن یافته های واضحی نداشته باشیم.

وی در انتها افزود: ماسک زدن عادی به هیچ وجه ایمنی صد در صد ندارد ولی بسیار موثر است، برای ایمنی جمعی به هیچ عنوان در زدن واکسن شک نکنید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویروس پزشک خواب آلودگی ویتامین شیر ماسک خانواده واکسیناسیون قلب فشار خون درمان واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۰۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • روشی ساده برای به دام انداختن مار کبری (فیلم)
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • روشی برای جلوگیری از آلزایمر + فیلم
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • روشی برای درمان تنبلی چشم
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس