Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:42:55 GMT

بیش از ۴۱ هزار تست کرونا در گچساران انجام شد

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۲۸۷۲

بیش از ۴۱ هزار تست کرونا در گچساران انجام شد

علیرضا اتابک روز دوشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونا در گچساران افزود: تاکنون بیش از ۱۲هزارو ۱۶۵ نفر در این شهرستان به بیماری کرونا مبتلا شدند. 

وی تصریح کرد: هم اکنون ۶۷۹ نفر بیمار مبتلا به کرونا در این شهرستان در قرنطینه خانگی هستند.

اتابک  اظهار داشت: ۱۴۷ نفر در این شهرستان بر اثر ویروس کرونا  جان باخته اند که شاخص فوتی های ناشی از کرونا در گچساران بیش از  ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲درصد است.

وی ابراز کرد: هم اکنون گچساران در وضعیت قرمز قرار دارد و دستورالعمل های ستاد ملی کرونا را در خصوص اصناف این شهرستان در دستور کار داریم.

فرماندار گچساران افزود:  ۱۰۷ مورد بیمار مشکوک به کرونا هم اکنون در بیمارستان های این شهرستان بستری هستند.  

اتابک ابراز کرد: تاکنون ۱۱ هزارو ۳۳۹ نفر بیمار مبتلا به کرونا در این شهرستان بهبود یافتند.

وی ادامه داد: یکهزارو ۷۶۴ نفر در مرداد امسال تست کرونا داده اند که از این تعداد ۷۵۰ نفر مثبت می باشد.

اتابک گفت: در صورتی که باشگاه های ورزشی این شهرستان مصوبات ستاد کرونا را رعایت نکنند طبق قانون با آنها برخورد خواهد شد.

وی با بیان اینکه ورودی بیماران مبتلا به کرونا به بیمارستان ها این شهرستان باید کمتر شود گفت: در زمینه مقابله با ویروس کرونا مردم باید حساسیت های لازم را مورد توجه قراردهند چراقدرت سرایت این بیماری با ویروس های قبلی بیشتر است.

اتابک تصریح کرد: بیشتر مردم بر این باور هستند که افرادی که واکسن کرونا زده اند به بیماری کرونا مبتلا نخواهند شد در حالی که بر خلاف واقع است.

فرماندار گچساراران هم اکنون وضعیت گچساران در زمینه ویروس کرونا بسیار خطرناک می باشد و به همین دلیل باید از تمام امکانات اداری شهرستان برای مبارزه با این بیماری استفاده شود.

وی اظهار داشت: در صورتی که دستگاه های اجرایی پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند طبق قانون با آنها برخورد خواهد شد.

اتابک گفت: برای حفظ سلامت مردم با کسی تعارف نداریم  و بازرسی از همه صنوف، سالن های ورزشی و  تالارها از امروز آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه آرامستان شهر دوگنبدان تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود افزود: مکان های ورزشی کانون بیماری کرونا می باشند و به همین دلیل متولیان امر در این زمینه باید همکاری لازم را با ستاد مقابله با کرونای این شهرستان داشته باشند.

اتابک ابراز کرد: طرح دورکاری کارکنان دستگاه های اجرایی،بازدید از بازار و ادارات برای رعایت فاصله گذاری فیزیکی واستفاده از ماسک از مهمترین اقدام های در حال انجام برای کنترل انتشار بیماری ویروس کرونا در این شهرستان است.

شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا گچساران بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا گچساران بهداشت و سلامت ویروس کرونا گچساران بهداشت و سلامت ویروس کرونا هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۲۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرطان پستان پس از سرطان کبد، شایع ترین نوع سرطان در جهان است. گزارش شده است که از هر هشت زن، یک نفر در بخشی از زندگی خود به سرطان پستان مبتلا می گردد. این نوع سرطان همچنین بعد از سرطان پوست، شایع ترین سرطانی است که در زنان تشخیص داده می شود. گرچه علت سرطان پستان نامشخص است، ولی فاکتورهای مختلفی از جمله مشخصه های فردی و اجتماعی مانند سن، وزن، سن یائسگی، شیوه زندگی و نوع تغدیه، استعداد ابتلا به سرطان پستان را افزایش می دهند. با توجه به عدم وجود راه پیشگیری قطعی، تشخیص زودرس و درمان در مراحل اولیه بیماری از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: تغذیه چگونه خطر ابتلا به سرطان را تقویت می‌کند؟

به گفته صاحب نظران، تشخیص زودرس سرطان پستان در مراحل اولیه بیماری با ماموگرافی، انتخاب روش های درمانی مختلف، موفقیت درمان و طول عمر بیماران را زیاد می کند. همان گونه که اشاره شد، عوامل متعددی در بروز سرطان پستان نقش دارند که عمدتا شامل سن، جنس، شرح حال خانوادگی، استعداد ژنتیکی و یائسگی دیررس هستند. همچنین سبک زندگی، سایر بیماری ها، سابقه ژنتیکی، الگوی غذایی و استرس نیز در این خصوص تأثیرگذار هستند. برخلاف پژوهش های زیادی که به بررسی ارتباط غذاها، درشت مغذی ها و ریزمغذی ها با خطر سرطان پستان پرداخته اند، به جز ارتباط قطعی مستقیم الکل، سایر ارتباط ها هنوز به درستی مشخص نشده و بحث برانگیز باقی مانده اند.

در همین زمینه، محققانی از دانشگاه علوم پزشکی جهرم و دانشگاه علوم پزشکی شیراز تحقیقی را انجام داده اند که در آن ارتباط میان پیش‌آگهی سرطان پستان با الگوهای غذایی مختلف در زنان مبتلا به این بیماری مورد بررسی قرار گرفته است.

در این مطالعه، ۱۰۷ زن مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به مرکز خاتم‌الانبیاء شهرستان جهرم مشارکت داشته اند و اطلاعات مورد نیاز پژوهشگران را از طریق مصاحبه و تکمیل پرسشنامه ارائه داده اند. این اطلاعات سپس با کمک نرم افزارهای آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

در مطالعه فوق که نتایج آن را ماهنامه «زنان، مامایی و نازایی ایران» وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتشر کرده است، ارتباط معنی‌دار و قابل توجهی بین شدت سرطان پستان و الگوهای غذایی یافته شد. بر این اساس، همبستگی مثبت با مصرف چای و نوشابه، همبستگی منفی با مصرف فست‌فود و تفاوت در مصرف شکلات و قهوه در افراد مبتلا به سرطان از نظر عود و متاستاز وجود داشت.

به گفته نوید کلانی، محقق گروه بیهوشی مرکز تحقیقات مؤلفه‌های اجتماعی نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی جهرم و همکارانش، «فست فود نسبت به سایر متغیرهای بررسی شده، اثرگذاری و پیش آگهی بدتری در عود و مرگ و میر بیماران مبتلا به سرطان پستان دارد».

آن ها می افزایند: «نتایج ما نشان داد که همبستگی معنی دار و معکوسی بین مدت زمان دریافت شیمی درمانی و میزان مصرف فست فود وجود دارد. مطالعات نشان می دهند که درمان بدخیمی ها ممکن است از طریق ایجاد بیزاری از غذا بر ترجیحات غذایی تأثیر بگذارد».

آن ها در انتها اشاره کرده اند که مطالعات بیشتری برای مقایسه الگوی غذایی این افراد با افراد سالم برای علت‌یابی بین اختلالات تغذیه‌ای سرطان پستان موردنیاز است.

انتهایی پیام/

کد خبر: 1228439 برچسب‌ها سرطان

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟