Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: ۲۷ کشور دنیا در صف خرید واکسن ایرانی کرونا هستند و در چند ماه آینده تولید واکسن ایرانی ۳ برابر خواهد شد.

به گزارش مشرق، فاطمه محمدبیگی امشب در نشست خبری با اهالی رسانه استان قزوین که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان قزوین برگزار شد اظهار داشت: ۲۷ کشور دنیا در صف خرید واکسن ایرانی کرونا هستند و در چند ماه آتی تولید واکسن ایرانی ۳ برابر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۱۱ شرکت دارویی در کشور ما مشغول تولید واکسن کرونا هستند که ۶ شرکت واکسن‌های قابل اطمینانی تولید کرده و ۳ شرکت هم در آستانه تولید انبوه واکسن ایرانی کرونا قرار دارند که در حال حاضر واکسن کووایران برکت از بقیه واکسن‌های ایرانی در حوزه تولید جلوتر است.

محمدبیگی با اشاره به تسریع روند واکسیناسیون گروه‌های سنی و اولویت‌دار ادامه داد: با توجه به روند فعلی واکسیناسیون و در صورت حمایت دولت و تأمین هزینه خرید واکسن از سوی سازمان برنامه و بودجه واکسیناسیون عمومی مردم ایران تا قبل از پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید.

افزایش ۲۰ درصدی حقوق کادر درمان

نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی از افزایش ۲۰ درصدی حقوق و دستمزد کادر بهداشت و درمان بیمارستان‌ها خبر داد و گفت: در ضمن قرار شده که کارانه پزشکان، پرستاران و پیراپزشکان هم به موازات افزایش حقوق بیشتر شود.

محمدبیگی در ادامه از عقب‌افتادگی ۳۰ ساله استان قزوین در حوزه زیرساخت‌های بیمارستانی انتقاد کرد و افزود: در یک سال اخیر اقدامات زیادی با پیگیری نمایندگان استان در مجلس اتفاق افتاده که رشد ۱۰۰ درصدی تعداد تخت‌های بیمارستانی، جذب ۴۶ پزشک و ۱۱۱ پرستار و بهورز برای بیمارستان خیریه رحیمیان از جمله این اقدامات است.

وی ادامه داد: همچنین پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی استان قزوین به ۵ مرکز افزایش پیدا کرده و در ضمن با پیگیری‌های انجام‌ شده درمانگاه شهر رازمیان هم شبانه‌روزی شده است.

محمدبیگی همچنین از خرید یک دستگاه بالگرد اورژانس (مدیکاپتر) ۴۰۰ میلیارد تومانی برای استان قزوین خبر داد و یادآور شد: در ۲ سال اخیر ۱۱ پایگاه فرود بالگرد برای خدمات‌رسانی اورژانس هوایی در استان احداث شده که تعداد این پایگاه در ماه‌های آتی ۳ برابر شده و به ۳۲ پایگاه خواهد رسید.

اختصاص ۲ هزار میلیارد تومان برای تهیه جهیزیه محرومان

نایب‌ رئیس کمیسیون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس همچنین از تخصیص ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای  تهیه جهیزیه دختران محروم جامعه خبر داد و گفت: اختصاص تسهیلات ازدواج ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان برای زوج‌های جوان و اعطای سهام آتیه فرزندان برای متولدین سال ۱۴۰۰ به بعد از دیگر بسته‌های تشویقی برای ترویج ازدواج و تشکیل خانواده است که در کمیسیون جمعیت و حمایت از خانواده طراحی شده و به مرحله اجرا رسیده است.

محمدبیگی به رفع مشکلات اینترنت روستاهای صعب‌العبور طارم سفلی و الموت اشاره کرد و افزود: با پیگیری بنده ۲۰۰ میلیارد تومان برای تقویت اینترنت و دکل‌های مخابراتی مناطق یاد شده اختصاص یافته است.

وضعیت زیرساخت‌های بیمارستانی استان قزوین خوب نیست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین هم در ادامه این نشست خبری از راه‌اندازی درمانگاه شبانه‌روزی محمودآباد نمونه با کمک بسیج و سپاه خبر داد و گفت: استان قزوین از نظر زیرساخت‌های بیمارستانی وضعیت خوبی ندارد و بعد از انقلاب فقط یک بیمارستان دولتی با دستور مقام معظم رهبری در آن ساخته شده و بقیه بیمارستان‌های ما یا فرسوده هستند و یا ساختمان‌های آنها استیجاری است.

پیمان نامدار با اشاره به کمبود شدید تخت‌های بیمارستان در شهرستان آبیک اضافه کرد: برای رفع این مشکل باید حداقل ۱۰۰ تخت جدید به بیمارستان این شهر اضافه شود.

وی با اشاره به پر شدن تخت‌های بیمارستانی استان قزوین در شرایط کرونایی فعلی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۶۵۰ تخت بیمارستانی ما از بستری‌های کرونایی پر شده و ۸۰ درصد بیماران بستری ما در این شرایط بیماران غیرکووید هستند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شرکت دارویی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا واکسن ایرانی کرونا میلیارد تومان کرونا هستند استان قزوین خرید واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۴۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی، با ارسال این گزارش به قوه قضاییه مخالفت کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در نشست علنی امروز- سه شنبه چهارم اردیبهشت- مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (۱) بند (س) تبصره ۱ قانون بودجه ۱۴۰۱ و ردیف ۱۶ جدول مصارف تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۲ در مجلس قرائت شد و نمایندگان با ارسال این گزارش به قوه قضائیه طبق ماده ۲۳۴ آئین نامه داخلی مخالفت کردند.

نمایندگان با ۶۷ موافق و ۱۳۷ مخالف و ۸ ممتنع از مجموع ۲۱۲ نماینده حاضر در مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضائیه مخالفت کردند.

بر اساس ماده ۲۳۴ آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، هرگاه حداقل ۱۰ نفر از نمایندگان و یا هرکدام از کمیسیون‌ها، عدم رعایت شئونات و نقض یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط رئیس‌جمهور و یا وزیر و یا مسئولین دستگاه‌های زیرمجموعه آنان را اعلام کند، موضوع بلافاصله از طریق هیأت رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع می‌گردد.بر این اساس، کمیسیون حداکثر ظرف مدت ده روز موضوع را رسیدگی و در صورت وارد بودن با اظهار نظر صریح، گزارش خود را از طریق هیأت رئیسه به مجلس ارائه می‌دهد.

سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در توضیح این گزارش، گفت: با استناد به سیاست‌های کلی نظام سلامت ابلاغیه رهبر معظم انقلاب و بر اساس تکلیف نمایندگان در بند (س) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ با هدف ساماندهی صنعت دارو و محوریت سیاستگذاری جدید در حوزه یارانه دارو برعهده دولت گذاشته بودند طرح دارویار توسط دولت اجرا شد که بر اساس آن از طریق انتقال یارانه دارو از ابتدای زنجیره تأمین و توزیع به انتهای آن و تمرکز بر نظام بیمه‌ای، مدیریت بهینه زنجیره تأمین و توزیع به گونه‌ای اجرا شود که در حوزه کمبودها و قیمت اقلام دارویی فشار از روی دوش مردم برداشته شود اما طی ۲ سال سپری شده از اجرای آن شاهد خارج شدن محسوس زنجیره تأمین و توزیع دارو از مدار تنظیم‌گری بوده‌ایم و تبعات آن گریبانگیر بیماران و فعالان صنعت دارو شده است.

وی افزود: کمیسیون بهداشت پس از آنکه به دفعات مشکلات موجود، دغدغه مندی ها، الزامات و تکالیف دستگاه‌های مسئول را در قالب برگزاری جلسات نظارتی و با ارائه ۴ گزارش نظارتی به مجلس ارائه کرده بنابراین در حال حاضر با استناد به ماده ۲۳۴ آئین نامه داخلی گزارش نقض یا استنکاف از اجرای قانون توسط مسئولان وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و دستگاه‌های زیرمجموعه آنان و سازمان تأمین اجتماعی برای رسیدگی به قوه قضائیه و مراجع ذیصلاح در دستورکار مجلس دارد.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس یازدهم، یادآور شد: نزدیک به ۱۵۰ قلم داروی پرمصرف، دارای کمبود و محدودیت جدی بوده و حدود ۶۵ قلم دارو در شرایط کمبود حاد قرار دارد و رفع این مشکل نیازمند برنامه‌ریزی و کارآمد سازی سامانه‌های موجود و مدیریت دقیق سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی در پیش بینی به موقع نیازهای کشور و تخصیص به موقع ارز است، البته عدم نظارت مؤثر بانک مرکزی به عملکرد بانک‌های عامل در اعطای تسهیلات ریالی برای تأمین سرمایه در گردش موردنیاز صنعت دارو و نیز شرکت‌های تراستی در انتقال به موقع ارز به ذینفع نهایی نیز یکی از چالش‌های جدی در حوزه کمبود دارو است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در جمع بندی موارد استنکاف از قانون، گفت: در این رابطه شاهد استنکاف و نقض بند پنجم و جز دوم از سیاست‌های کلی نظام سلامت ابلاغی توسط رهبر معظم انقلاب در مورد سیاستگذاری و نظارت کارآمد بر تولید و مصرف و واردات دارو و مدیریت بهینه منابع سلامت از طریق نظام بیمه‌ای توسط تمامی ارکان مسئول در دولت با محوریت وزارت بهداشت هستیم و با توجه به اینکه طی ۴ ساله مجلس یازدهم و به ویژه پس از اجرای طرح دارویار انجام تکالیف قانونی دستگاه‌های اجرایی در حوزه ساماندهی وضعیت نظام دارو و درمان کشور به دفعات توسط کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مورد تاکید و مطالبه قرار گرفته اما متأسفانه کماکان شاهد وضعیت نامناسب این حوزه و تحمیل فشار بر مردم هستیم.

کد خبر 747155

دیگر خبرها

  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل