Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود مردانی با اشاره به اقداماتی که در زمان تزریق واکسن باید انجام داد، گفت: بیماران علامت‌دار علائم مشکوک به کرونا یا افرادی که یکی از اعضای خانواده به کرونا مبتلا شده‌اند از تزریق واکسن ممانعت کرده و تزریق را به تاخیر بیاندازند. افراد مبتلا یا مشکوک به کرونا سه هفته بعد از درمان باید واکسن را تزریق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ این روزها روند تزریق واکسن کرونا برای آحاد مردم جامعه شدت گرفته است. حال برخی از عوارض آن نگران هستند. برخی دیگر به دلیل نبود آگاهی کافی در این زمینه از تزریق واکسن امتناع کرده و استرس دارند. بر اساس گفته‌های مسئولان وزارت بهداشت و درمان کشور و جهان بیماری کرونا همچنان وجود دارد و تزریق واکسن از شدت مرگ و میرهای ناشی از کرونا را در کشور کاهش می‌دهد.

علائم تزریق واکسن کرونا با گذشت زمان برطرف می‌شود

مسعود مردانی، عضو کمیته ملی مقابله با کرونا درباره عوارض یا علائم تزریق واکسن به خبرنگار برنا گفت: هر واکسنی عوارض خاص ناشی از تزریق را به دنبال دارد. برای مثال تزریق واکسن کزاز برای کودک هم عوارضی همچون تب را به دنبال دارد.

او افزود: هم اکنون هم با تزریق واکسن کرونا عوارض متعدد همچون درد در محل تزریق، تب، لرز، بدن درد، تن درد، کوفتگی بدن و ... را شاهد هستیم. البته با گذشت زمان این علائم برطرف می‌شود.

 مردانی با بیان اینکه عوارض نادر هم در تزریق کرونا به دنبال دارد، افزود: این عوارض نادر شامل تشنج، لختگی خون و ... است البته عوارض نادر چندان شایع نیستند. افراد در صورت بروز عوارض نادر به پزشک مراجعه کنند.

چگونگی مهار عوارض ناشی از تزریق واکسن کرونا

این عضو کمیته علمی مقابله با کرونا ادامه داد: عوارض شایع همچون تب و  بدن درد قرمزی محل تزریق با مصرف استامینوفن و کمپرس یخ بر روی محل تزریق برطرف می‌شود و دیگر نیازی به مراجعه به پزشک نیست.

 این پزشک عفونی تصریح کرد: اگر علائم افراد بعد از تزریق بیش از سه روز طول کشید باید به پزشک مراجعه کنند.

افراد مشکوک به کرونا می‌توانند  واکسن کرونا تزریق کنند؟

مردانی درباره تزریق واکسن کرونا به مبتلایان کرونا افزود: بیماران علامت‌دار علائم مشکوک به کرونا یا افرادی که یکی از اعضای خانواده به کرونا مبتلا شده‌اند از تزریق واکسن ممانعت کرده و تزریق را به تاخیر بیاندازند. افراد مبتلا یا مشکوک به کرونا سه هفته بعد از درمان باید واکسن را تزریق کنند.

به گفته او اگر فردی واکسن زد و بعد دچار کرونا شد دوز دوم  واکسن را با تاخیر تزریق کند.

 مردانی تاکید کرد: در هیچ جای دنیا برای تزریق واکسن کرونا قبل از تزریق واکسن تست پی سی آر انجام نمی‌شود. در این شرایط  8 میلیارد جمعیت دنیا تحت تزریق واکسن کرونا قرار می‌گیرند. با این تفاسیر پوشش 8 میلیاردی برای انجام پی سی آر برای آزمایشگاه‌های دنیا امکان پذیر نیست.

    افراد در صورت ابتلا به تب از تزریق واکسن خودداری کنند/ افراد در صورت تماس با فرد مبتلا به کرونا  روند تزریق واکسن را به تاخیر بیاندازند

 عضو کمیته ملی مقابله با کرونا گفت: هر فردی نه تنها برای تزریق واکسن کرونا، بلکه برای تزریق هر واکسنی در صورت ابتلا به تب باید از تزریق واکسن امتناع کند. فرد بعد از بهبود تب باید واکسن را تزریق کند.

به گفته مردانی فرد در معرض تماس با افراد کرونایی می‌تواند روند تزریق واکسن را به تاخیر بیاندازند.

اغلب شهرهای کشور به دلتا مواجه شده است/ ابتلا به کرونا درصورت تزریق واکسن خفیف است

او درباره آخرین وضعیت دلتا ویروس در کشور افزود: اغلب شهرهای کشور به دلتا مواجه شده‌اند. در دنیا هم همین قضیه را به دنبال داشته است. در این شرایط باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی جزو اولویت‌ها قرار بگیرد.

مردانی افزود: البته رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی، زدن ماسک، شست و شوی دست و پرهیز از سفرهای غیرضروری و شرکت در تجمعات جزو اولویت‌های مردم قرار بگیرد.

 این پزشک عفونی درباره ابتلای افراد به کرونا بعد از تزریق واکسن افزود: افراد در صورت تزریق واکسن به شکل خفیف به کرونا مبتلا می‌شود و جای نگرانی نیست.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه استرس وزارت بهداشت و درمان جهان مرگ برنا پزشک خانواده درمان پوشش ویروس واکسن کرونا مسعود مردانی زهرا سلیمانی تاخیر بیاندازند تزریق واکسن کرونا مشکوک به کرونا تزریق واکسن افراد در صورت عوارض نادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۵۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد