Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان این روزها هرمزگان در زمره استان های صدرنشین از حیث موارد مثبت و تعداد قربانیان کرونا در سطح کشور قرار داد اما موضوعی که بیش از پیش کمبودش در این برهه حساس تاریخی به چشم می آید، کمبود پرستار است.

هرمزگان که سال ها از امکانات زیر ساخت درمانی در زمره استان های محروم کشور بوده و همچنان با وجود اضافه کردن تخت های بیمارستانی پس از شیوع کرونا، در مرزه استان های قعرنشین و فاصله دار با میانگین کشوری در دارا بودن تخت بیمارستانی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان، روز گذشته ۱۲ نفر دیگر از بیماران مبتلا به کرونا در هرمزگان جان باختند و با این آمار، شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به ۱۷۱۹ نفر رسید.

دکتر حسین فرشیدی با بیان اینکه با بستری شدن ۳۰۰ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار کل بستری‌ها به هزار و ۱۶۲ نفر رسید؛ اظهار کرد: از مجموع بستری ها، ۱۲۷ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۳۲ نفر از آن‌ها وخیم است.

وی بیان کرد: با توجه به شیوع گسترده کرونا برخی داروهای کرونایی کمبود است و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای رفع این مشکل از طریق وزارتخانه درحال پیگیری است.

از طرفی به دنبال کمبود شدید پرستار در بیمارستان های سطح استان هرمزگان از شب گذشته در فضای مجازی آگهی برای جذب پرستار از سوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان منتشر و دست به دست می شود. در متن این آگهی آمده است:

" بدینوسیله به استحضار میرساند دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان هرمزگان از تمامی پرستاران تلاشگر ( اعم از فارغ التحصیلان جدید، شاغلین و بازنشستگان رشته پرستاری) سراسر کشور به منظور خدمت رسانی به بیماران در بخش های کرونا با شرایط و مزایای ویژه دعوت به همکاری می کند و داوطلبین می توانند در صورت تمایل با شماره موبایل ۰۹۳۹۴۷۱۷۵۰۶ تماس بگیرند.

شرایط ویژه جذب پرستار نیز شامل پرداخت حق الزحمه به صورت ساعتی (به ازای هر ساعت ۵۰/۰۰۰ تومان)، تامین محل اسکان و استراحت در هتل، تامین غذا و میان وعده در سه وعده، تامین سرویس ایاب و ذهاب در سطح شهر تا محل کار و تامین و پرداخت هزینه بلیط رفت و برگشت به شهرستان محل اقامت است.

به گزارش ایسنا، حال باید دید با این مشکلات که نشان دهنده کمبود و مشکلات زیرساختی تاریخی در بخش درمان هرمزگان دارد، چه آینده ای را می توان برای کنترل شیوع کرونایی تصور کرد که این روزها با سرعت در هرمزگان می تازد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۶۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر رئیس مرکز آمار ایران

به گزارش تسنیم،‌ در جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان که عصر سه‌شنبه 11 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، «داود منظور» با بیان اینکه امور «نظام فنی اجرایی، مشاوران و پیمانکاران» سازمان برنامه و بودجه کشور دارای گستره وسیعی از وظایف و فعالیت‌ها بود، افزود: برای جلوگیری از تراکم کارها در یک امور و تسریع در رسیدگی به درخواست‌های مشاوران و پیمانکاران و تسهیل تعاملات در این امور، دو امور «نظام فنی اجرایی» و «مشاوران و پیمانکاران» ایجاد شده است.

معاون رئیس‌جمهور سپس گفت: هدف از انتصاب‌های جدید در سازمان برنامه و بودجه، تقویت توان مدیریتی سازمان و همچنین کمک به بهبود فضای مشارکت مردمی، تسهیل ارتباطات مردمی و تسریع پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های ارباب رجوع است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن قدردانی از «داریوش ابوحمزه» در دوران ریاست مرکز آمار ایران،  «غلامرضا گودرزی» را به عنوان سرپرست این مرکز منصوب کرد.

گودرزی، عضو هیئت علمی دانشگاه و استاد تمام رشته مدیریت و دارای درجه دکترای تحقیق در عملیات از دانشگاه تربیت مدرس است.

منظور همچنین ضمن تشکر از خدمات و تلاش‌های  «رضا عوض‌پور» در دوران ریاست امور سلامت و رفاه اجتماعی،  «محمد پیکان‌پور» را به عنوان سرپرست این امور منصوب کرد. پیکان‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و پیش از این به عنوان مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل در سازمان غذا و دارو فعالیت می‌کرده است. وی دارای دکترای عمومی داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکترای تخصصی اقتصاد و مدیریت دارو از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

 

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس