Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: جهاد دانشگاهی بهترین مشاور علمی برای دولت و حکومت است که باید از ظرفیت‌های این نهاد در جهت اعتلای کشور به بهترین شکل استفاده کرد.

محمود آقایی در گفت‌وگو با ایسنا درباره دستاوردهای چهار دهه گذشته جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در امور تحقیقاتی منشأ خدمات ارزنده‌ای به کشور بوده است، برای مثال یک مرکز تحقیقاتی وسیع در زمینه کشاورزی و گیاهان دارویی دارند که باید از این ظرفیت‌ها بهتر استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مطالعات شهری و شهرسازی نیز جهاد دانشگاه کارهای بزرگی انجام داده است.

وی افزود: در چند دهه گذشته جهاد دانشگاهی دستاوردهای بزرگی در زمینه‌های فرهنگی، علمی و... داشته است. هم اکنون آموزش‌های بلند مدت و کوتاه مدتی که این نهاد انقلابی در سطح کشور انجام می‌دهد تأثیر زیادی در ارتقای سطح آموزشی دانش آموزان و دانشجویان دارد. هم‌اکنون فقط در شهر اصفهان نزدیک به ۱۰ پایگاه مربوط به جهاد دانشگاهی داریم که کارهای فرهنگی و آموزشی بسیار خوبی انجام می‌دهند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: جهاد دانشگاهی در تدوین و ترجمه کتب مختلف نقش مهمی را ایفا کرده است. این نهاد یک بازوی بسیار قوی برای ارتقای سطح علمی و فرهنگی در کشور بوده، به طوری که نیروهای فعال آن در شهرستان‌های مختلف کارهای مطالعاتی ارزشمندی را انجام می‌دادند و نتایج این پژوهش‌ها را برای انجام امور اجرایی و رفع مشکلات شهری در اختیار دستگاه‌های مربوط می‌گذاشتند.

آقایی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی در بخش‌های فرهنگی و کشاورزی کارهای مشاوره‌ای ارزشمندی را انجام داده‌اند. اگر مسئولان کشور جهاد دانشگاهی را تقویت کنند و از این نهاد به عنوان یک بازوی مشاوره دهند در فعالیت های صنعتی، فرهنگی و علمی بهره ببرند بدون شک در پیشرفت کشور تأثیر زیادی دارد. جهاد دانشگاهی بهترین مشاور علمی برای دولت و حکومت است که باید از ظرفیت‌های این نهاد در جهت اعتلای کشور به بهترین شکل استفاده کرد.

وی ادامه داد: افرادی که در جهاد دانشگاهی مشغول کار هستند از نظر علمی و صداقت در کار در جایگاه بالایی قرار دارند، به طوری که پرسنل جهاد به هیچ وجه اهل رانت و معامله نیستند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب، خاطرنشان کرد: زمانی که در شهرکرد بودم با جهاد دانشگاهی ارتباط برقرار کردم و با توجه به اینکه مهندس عمران بودم به شکل نیمه وقت در کارهای نقشه‌برداری، راه‌سازی و طراحی شهری به جهاد دانشگاهی کمک می‌کردم، اما بعد از مدتی در سال ۱۳۷۳ رئیس جهاد دانشگاهی صنعتی شهرکرد شدم و به مدت ۵ سال در این سمت خدمت کردم.

وی افزود: جهاد دانشگاهی در بخش صنعت، مدیریت آب و کشاورزی مطالعات زیادی انجام داده است و دارای موسسه بزرگی در بخش کشاورزی است اما این موسسه تحقیقاتی گمنام مانده است. باید از جهاد دانشگاهی در این بخش‌ها برای حل مشکلات کشور و استان اصفهان بهره ببرند. این نهاد درباره مدرنیزه کردن کشاورزی تبحر زیادی دارد که جا دارد از این ظرفیت به شکل مطلوبی استفاده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی جهاد دانشگاهی فعال سیاسی اصلاح طلب جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۷۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مسابقه ملی «سدید» در ۴ بخش کتاب، پایان‌نامه، مقاله و طرح‌های پژوهشی برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف در خرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.
در این مسابقه دانشجویان همه مقاطع تحصیلی می‌توانند معرفی کتاب، ارائه مقاله چاپ‌شده در مجلات معتبر و یا طرح‌های پژوهشی و اختراعات خود را طی مدت ۳ دقیقه در حضور داوران ارائه کنند، دانشجویان مقاطع تحصیلی ارشد و دکتری هم باید از پایان‌نامه و یا رساله دکتری خود طی همین مدت دفاع کنند.
براساس آئین‌نامه این مسابقه، طرح‌های ارائه‌شده باید در زمان دانشجویی یا حداکثر دو سال پس از دانش آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقه باشد.
دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز عالی استان تهران تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ مهلت دارند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir مراجعه کنند.
برگزیدگان این مرحله از مسابقات علاوه‌بر دریافت جوایز نقدی و لوح تقدیر معتبر به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.
جوایز نقدی در نظر گرفته‌شده برای برگزیدگان این مرحله از مسابقه ملی «سدید» شامل موارد ذیل است:
یک جایزه ۲۰ میلیون ریالی برای یک نفر
دو جایزه ۱۰ میلیون ریالی برای دو نفر
۳ جایزه ۵ میلیون ریالی برای سه نفر
سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی با همکاری و مشارکت دبیرخانه مسابقات جهاد دانشگاهی، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و جهاد دانشگاهی، اداره‌کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران این مسابقه ملی را در استان تهران برگزار می‌کند.

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • تصمیمات نادرست در وزارت کار، چرا دستمزد ۱۴۰۳ اصلاح نمی شود؟!
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب