Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای فرهنگ عمومی شمیرانات تاکید کرد: مساله سالم‌سازی بوستان‌ها و تفرجگاه‌های شهرستان از آسیب‌های اجتماعی امری مهم و اساسی است که موفقیت در این زمینه علاوه بر اقدامات ایجابی و سلبی توسط دستگاه‌های متولی نیازمند مطالبه و مشارکت جدی مردم در صحنه است.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ حجت الاسلام "سید سعید لواسانی"در جلسه شورای فرهنگ عمومی مشترک با جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شمیرانات، اظهار داشت: حضور برخی افراد در بوستان‌ها برای سگ‌گردانی و منکرات دیگر است که باعث آزار خانواده‌ها می‌شود که مقابله با آن‌ها مستلزم برنامه‌ریزی اساسی و حضور جدی شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: مردم انگیزه دارند و برای مشارکت و مقابله با منکرات پیرامون خود مراجعه می‌کنند و به دنبال راهنمایی و راهکار هستند؛ لذا بایستی در کارگروهی تخصصی برنامه‌ریزی جدی بپردازیم و به مردم ابلاغ کنیم تا با کمک‌ آن‌ها در مسیر سالم‌سازی بوستان‌ها گام‌های موثر، موفق و اساسی برداریم.

امام جمعه لواسان ادامه داد: بسیاری از افرادی که به سگ‌گردانی مشغول هستند، درباره آسیب‌های آن ناآگاهند لذا ما وظیفه داریم تا آن‌ها را توجیه کنیم. مراسمات محرم فرصت مناسبی است تا قبح این ناهنجاری که عمدی پشت آن است، جا اندازیم.

لواسانی تاکید کرد: روحانیت نیز باید در این زمینه فعالیت جدی داشته باشد و با مردم همراه باشد. به طور مثال نسبت به برگزاری نماز‌های جماعت در فضاهای مناسب بوستان‌ها اقدام شود.

رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شمیرانات بیان داشت: ایجاد پارک مخصوص بانوان در شهرستان کار خوبی‌ست که باید بوستان مناسبی برای این کار شناسایی و پس از بررسی تخصصی برای اجرا و بهره‌برداری از آن اقدام شود.

وی یادآور شد: ادارات تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور مساجد در خصوص احیای امر به معروف و نهی از منکر در ماه محرم به طور جدی برنامه‌ریزی داشته باشند.

امام جمعه لواسان تاکید کرد: گرفتاری‌های ما ناشی از بی‌عملی و همچنین آن است که عمل ما شدیداً متفرق است. چرا همگی یکدست نمی‌شویم؟ بایستی ائمه‌ جماعات، مساجد، بسیج، نیروی انتظامی و همه نیروها با محوریت مشارکت مردم به مقابله فعالانه با چالش‌ها برویم.

لواسانی ادامه داد: امیرالمومنین سلام الله علیه اصحاب را توبیخ می‌کنند که شما در حق خود متفرق هستید در حالی که دشمن در باطل خود وحدت دارد.

وی خاطرنشان کرد: ما آسیب‌ها و چالش‌ها را شناخته‌ایم اما مسأله اصلی آن است، بیش از آن‌که فعال باشیم، منفعل هستیم. همگی باید در مسأله چالش آسیب‌های اجتماعی  عوامل، راهبردها و راهکارهای عملی را شناسایی کنیم و آنگاه عمل کنیم.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شمیرانات با اشاره به آیه قرآن بیان داشت: امر به معروف و نهی از منکر واجب شرعی است. بدانیم که فریضه الهی آمر به معروف و نهی از منکر هزینه و سختی دارد. اما اگر آن را ترک کنیم مثل برخی از امور اشرار بر ما حاکم می‌شوند که الان الگوهای تظاهر به بی‌حجابی و سگ‌گردانی نشان از برنامه‌های بیرونی و جنگ شناختی است که تصویری برخی از مردم را عوض کرده است.

لواسانی تاکید کرد: اولاً نباید آسیب‌های اجتماعی را به رسمیت بشناسیم بلکه باید بدانیم منکر و ناهنجاری هستند و باید برای رفع آن‌ها فکر اساسی کنیم و فعالانه هم وارد عمل شویم؛ برخورد با آسیب‌های اجتماعی علاوا بر آن‌که ابعاد ایجابی و فرهنگی دارد، دارای ابعاد سلبی و برخوردهای قانونی بدون مسامحه و غیرمقطعی نیز است.

فرماندار شمیرانات نیز در این جلسه بیان داشت: مصوبات شورای فرهنگ عمومی پس از کار کارشناسی به منظور تبیین فرهنگ ملی مذهبی و انتقال آن به نسل نوجوان و جوان تصویب می‌شوند و تمام دستگاه‌های ذی‌ربط مکلف به اجرای دقیق این مصوبات هستند.

"سید مهدی ساداتی" ابراز داشت: فریضه نماز جمعه تریبون رسمی حاکمیت اسلامی و سنگر عظیم وحدت ملی و تحکیم انسجام امت اسلامی و پربار شدن سنگر حراست از آرمان‌های انسانی و دفاع از مظلومان است.

وی افزود: ائمه جمعه سخنگویان و پرچم‌داران دفاع از حاکمیت اسلامی هستند که با کلام شیوا و رسای خود آرمان‌ها و اصول اعتقادی نظام مقدس جمهوری اسلامی را به گوش آحاد مردم رسانده و پایه‌های وحدت ملی و ولایتمداری را مستحکم تر از قبل می‌کنند.

امام جمعه رودبار قصران نیز با تاکید بر اهمیت نماز وحدت‌آفرین جمعه اظهار داشت: امروز نماز جمعه جبهه خط مقدم با جنگ نرم دشمن است و خوش درخشید. 

حجت الاسلام "سید مجتبی حسنی" با بیان اینکه مسئولان باید به فریضه نماز جمعه توجه داشته باشند، خطاب به آنان افزود: علاوه بر آن‌که وظیفه دینی شماست وظیفه سازمانی شماست؛ شما سر سفره انقلاب نشسته‌اید و نماز جمعه، نماز حکومت اسلامی است. لذا دست‌اندرکاران و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی باید در خط مقدم حضور یابند؛ زشت است هفته به هفته بگذره و مسئولان توجه نداشته باشند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج جماران نیز در این جلسه اظهار داشت: معضلات اصلی احصا شده در بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها، توزیع مواد مخدر، مصرق و توزیع مشروبات الکلی، حضور اراذل و اوباش، توزیع و مصرف قلیان و مبحث مهمی که به مقوله فرهنگی تبدیل شده، بحث سگ‌گردانی است.

سرهنگ "سهیل گرشاسبی" تاکید کرد: فعالیت در زمینه مقابله با سگ‌گردانی در معابر عمومی نیازمند اقدامات سلبی و ایجابی است. نصب بنر و تابلو ممنوعیت ورود سگ در بوستان‌ها، توزیع بروشورهایی با محوریت آسیب‌های که به حیوانات (حیوان‌آزاری) و خانواده‌ها می‌رسد از اقدامات ایجابی، و جمع‌آوری و سالم‌سازی بوستان‌ها از اقدامات سلبی مورد توجه خواهد بود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شمیرانات نیز با اشاره به این‌که در آستانه ماه محرم قرار داریم، اعلام کرد: ۱۳ مرداد ساعت ۶ بعدازظهر گردهمایی در مسجد پیامبر اعظم با سخنرانی دکتر رفیعی با محوریت شیوه‌های نوین تبلیغ برگزار می‌شود.

حجت الاسلام "علی‌اکبر زوبین" ادامه داد: گردهمایی پرچم‌داران عاشورایی ویژه مسئولان هیات‌های مذهبی و مداحان به منظور تذکرات لازم در خصوص برگزاری مراسمات از جمله دستورالعمل‌های بهداشتی کرونا برگزار می‌شود؛ همچنین تجلیل از پیشکسوتان مداحی در امامزاده صالح (ع) را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ضرورت حضور روحانیت در هیات‌های مذهبی برای شعور حسینی در کنار شور حسینی، اعزام روحانیون به هیات‌ها را با جدیت انجام می‌دهیم. همچنین در فضای مجازی نسبت به بارگذاری منبرهای مجازی مبلغان شمیرانات و مداحی‌های مداحان شهرستان اقدام می‌کنیم.

رئیس امور مساجد ناحیه شهید باهنر نیز خاطرنشان کرد: متاسفانه در سال‌های گذشته شاهد بی‌تفاوتی نسبت به امر به معروف و نهی از منکر بودیم که برای احیای آن تلاش می‌کنیم چرا که اگر به جایگاه حقیقی خود در جامعه دست یابد، بسیاری از مشکلات مرتفع می‌شود.

حجت الاسلام "محسن کرمانی" اعلام کرد: یکی از محورهای اصلی برای سخنرانی‌های ائمه جماعات مساجد "امر به معروف و نهی از منکر" است و در گردهمایی‌های پیش‌رو نیز بر اهمیت آن تاکید می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امر به معروف و نهی از منکر منکرات امر به معروف و نهی از منکر سالم سازی بوستان ها شورای فرهنگ عمومی آسیب های اجتماعی حجت الاسلام سگ گردانی نماز جمعه آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۹۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد دکتر ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه­های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی ـ تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد. در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری­های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه  فرهنگی، افزایش رویکرد‌های داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده­ها از فعالیت­های دانشجویی، تحلیل فعالیت­های فرهنگی، زمینه­سازی برای کشف ضعف­ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه­سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه­ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقاء سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه­بندی فرهنگی دانشگاه­ها، ارتباط با شبکه‌­های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتوا‌ها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص­‌ها، سامانه یکپارچه‌­ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌­ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش­‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت ­الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن هم­افزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد  تا از نظر فنی امکان تجمیع داده­‌های آموزش عالی و گزارش‌­گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری­‌های بعدی فراهم شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • سپردن امور به دست مردم افتخار انقلاب اسلامی است
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • تجمع مردمی و بانوان کرمانشاهی در حمایت از اجرای طرح نور
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فروسوده در بویین زهرا
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی