Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها- بارش باران و بعد از آن سیل و طغیان رودخانه‌ها سبب جاری شدن چوب‌های درختان از بالا دست و کناره‌گیری آنها در سواحل شهرهای ساحلی استان مازندران شده و عده ای در حال جمع‌آوری این چوب‌ها هستند - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، در روزهای اخیر همزمان با بارش باران و جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه‌ها در ارتفاعات استان به بسیاری از بخش‌های کشاورزی، دامپروری و زراعت و پل‌ها و راه‌های روستایی آسیب وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بروز سیل که از ارتفاعات استان در شهرهای سوادکوه، بابل، کلاردشت شروع شده سبب شد تا بسیاری از تنه درختان و چوب‌های جنگلی همراه با طغیان رودخانه به دهنه دریا و شهرهای ساحلی استان مازندران هدایت شود.

موضوعی که سبب شد تا افرادی که از طریق چوب ارتزاق می کنند نسبت به جمع آوری آن در کنار ساحل اقدام کنند و به گفته بسیاری از مردم اگرچه سیل همراه خود آب داشت برای بسیاری‌ها نان داشت.

این در حالی‌است که منابع طبیعی در پیامی اعلام کرد که بارگیری و حمل بدون پروانه هرگونه چوب‌آلات سیل‌آورده، جرم است.



روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بابل، بابلسر و فریدون‌کنار در این پیام اظهار داشت: سیل‌های ویرانگر دو روز گذشته، خسارت بالایی به جنگل، مرتع، ابینه‌ها و راه‌های جنگلی و روستایی وارد و باعث ریشه‌کن شدن تعداد زیادی از درختان و درختچه‌های کنار رودخانه‌های سجادرود، بابل‌رود و بولک‌رودپی شد.

سیل آمد و بازهم مسئولان زنجانی غافلگیر شدند / از تلف شدن دام‌ها تا نابودی مزارع + فیلموقوع سیلاب بی‌سابقه در شهرستان آوج ‌/ 3 نفر کشته و 2 نفر مفقود شده‌اندجاری شدن سیلاب به 25 روستای شهرستان بابل خسارت زد / راه‌های چند روستا باز شد + فیلم

حجم قابل ملاحظه‌ای از چوب‌آلات شناور بر روی سیلاب به پایین‌دست منتقل شد که غالب این چوب‌آلات سیل آورده از گونه‌های جنگلی توسکا، لرگ، داش هستند.

هر نوع حمل و جابجایی این چوب‌آلات مستلزم اخذ پروانه حمل از اداره منابع طبیعی است، بر این اساس، هرگونه بارگیری و حمل این‌گونه چوب‌آلات بدون رعایت ملاحظات قانونی جرم تلقی شده و علاوه بر ضبط چوب‌آلات، خودروی حامل چوب توقیف و به پارکینگ منتقل خواهد شد.

شهروندان از هرنوع جمع‌آوری، جابجایی و حمل چوب‌آلات سیل آورده جدا خودداری و در صورت مشاهده این چوب‌آلات مراتب را به نزدیکترین واحد منابع طبیعی یا سرجنگلبانی اطلاع داده یا با کد رایگان 15 4 امداد جنگل و مرتع تماس بگیرند.

انتهای پیام/686/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: منابع طبیعی چوب آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۰۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل به شهر تاریخی کاشان هم رسید

 
به گزارش تابناک، از ساعاتی پیش بارش‌های پراکنده در قسمت‌هایی از کاشان و آران‌وبیدگل شدت گرفته است.بارش شدید باران سبب راه افتادن سیلاب در معابر و خیابان‌ها و همچنین طغیان رودخانه‌های فصلی در سطح شهر و روستاهای اطراف شده است. تاکنون ویران شدن چند منزل مسکونی و تخریب جاده‌ها و معابر شهری و روستایی توسط این باراش‌های سیل‌آسا و جاری شدن سیل گزارش‌ شده است.

با توجه به جریان آب و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی منطقه کاشان و آران‌وبیدگل از همشهریان تقاضا می‌شود تا از هرگونه توقف در مسیر رودخانه‌ها و مسیرهای سیلاب‌ها و همچنین حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند.

 منبع: فارس

دیگر خبرها

  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • کاهش منابع آب زیرزمینی و آبدهی رودخانه‌های لرستان
  • ساماندهی رودخانه بابلک از بروز خسارت به یک روستا پیشگیری کرد
  • نقاط حادثه خیز رودخانه های مازندران شناسایی می شود
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • مردم به مناطق سیل‌خیز کاشان نروند
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر رودخانه‌های استان قزوین برای پیشگیری از سیل
  • وضعیت رودخانه‌های «آه» و «سیاهرود» در آبعلی و رودهن پایش می شود
  • سیل به شهر تاریخی کاشان هم رسید
  • چرا مردم هشدار‌های سیل را جدی نمی‌گیرند؟