Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ان‌پی‌آر، دیوان عالی رژیم صهیونیستی تصمیمی بی‌سابقه برای حل نزاعی که تبدیل به نقطه عطف جنگ غزه شد اخذ کرد.

این دیوان با مصالحه‌ای مانع از اخراج ده‌ها فلسطینی ساکن در شرق بیت‌المقدس، در محله شیخ جراح، شد.

تقلای شهرک نشینان یهودی برای بیرون راندن این مردم از خانه‌هایشان به جنگ ۱۱ روزه بین اسرائیل و حماس منجر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

موارد بررسی شده در این دیوان مربوط به چهار خانواده فلسطینی است که در مجموع شامل حدود ۷۰ نفر هستند.

دادگاه‌های پایین اسرائیل اخراج این چهار خانواده را تأیید کرده بودند.

بر اساس قوانین خودنوشته این رژیم، خانه‌های آنها قبل از تأسیس اسرائیل در سال ۱۹۴۸، در زمینی متعلق به یهودیان ساخته شده است.

درخواست تجدیدنظر ساکنان اما، منجر به رای دیوان عالی شد که آنها را در وضعیتی «محافظت شده» قرار می‌دهد. 

مشاور تیم حقوقی ساکنان گفت این مصالحه می‌تواند آنها را از تخلیه اجباری خانه‌های خود برای سال‌های طولانی محافظت کند اما مساله مالکیت قانونی را بی‌پاسخ می‌گذارد.

اخراج های تهدید آمیز ساکنان قدس عتیق به اعتراضاتی دامن زد که جنگ غزه را در پی داشت.

این درگیری‌ها در آستانه ائتلاف چندباره نمایندگان مجلس رژیم غاصب جهت تشکیل حکومتی جدید رخ داد.

پس از تشکیل کابینه شکننده وحدت، این رژیم تلاش کرده تا مسائل فلسطین را به حاشیه برد و از وقوع اختلافات داخلی جلوگیری کند.

ناآرامی‌های داخلی و جنگ غزه توجه بین‌المللی را به معضلات این منطقه جلب کرد و با ورود مجامع جهانی، آتش بس اعمال شد.

با این حال پویش طولانی مدت شهرک نشینان یهودی برای بیرون راندن ده‌ها خانواده فلسطینی از خانه‌های اجدادی خود همچنان ادامه دارد.

تمرکز چند دهه‌ای شهرک نشینان برای بیرون راندن خانواده‌های فلسطینی از محله‌های پرجمعیتی که خارج از دیوارهای شهر قدیم، یکی از حساس‌ترین نقاط شرق بیت المقدس، ساکن هستند همچنان ادامه دارد. 

شهرک‌نشینانی که با تطمیع و از سایر کشورها به این منطقه کوچانده شده‌اند می‌گویند خانه‌های فلسطینیان در زمینی ساخته شده است که پیش از بدعت اسرائیل متعلق به یهودیان بود.

قوانین داخلی رژیم اسرائیل به یهودیان اجازه می‌دهد تا چنین املاکی را مصادره کنند، حقی که از فلسطینیانی که در همین درگیری، زمین‌ها و خانه های خود را از دست داده اند صلب شده است.

تصرف قدس شرقی در جنگ خاورمیانه ۱۹۶۷ و ضمیمه شدن آن به رژیم غاصب در سطح بین‌المللی به رسمیت شناخته نشده و فلسطینیان قدس شرقی را پایتخت خود می‌دانند.

اردن که متولی منطقه شرقی بیت المقدس، از سال ۱۹۴۸ تا ۱۹۶۷، بود به فلسطینیانی که در جریان جنگ ۱۹۴۸ آواره شده بودند در ازای واگذاری زمین‌هایشان پناهندگی می‌داد. 

در سال ۱۹۷۲ نیز گروه‌های شهرک نشین داعیه تجاوز گذاشتند و فلسطینیان را با یک نبرد حقوقی طولانی برای حفظ حق سکونت خود روبرو کردند.

در ماه‌های اخیر اما فشار افراطیون صهیونیست بیشتر شده و دستور تخلیه محل سکونت ۳۶ خانواده در شیخ جراح و دو محله دیگر قدس شرقی صادر شد.

گروه‌های حقوق بشری از وضعیت نابسامان و آسیب‌پذیر خانواده‌های فلسطینی می‌گویند و تخمین می‌زنند که بیش از ۱۰۰۰ نفر در خطر بی‌جاشدگی قرار دارند.

کد خبر 618490 برچسب‌ها اسرائیل - نفتالی بنت فلسطین - غزه آواره فلسطین - مسجد الاقصی نژادپرستی فلسطین فلسطین - حماس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اسرائیل نفتالی بنت فلسطین غزه آواره فلسطین مسجد الاقصی نژادپرستی فلسطین فلسطین حماس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت نتانیاهو

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، وبگاه خبری آکسیوس به نقل از منابع خود اعلام کرد که اعضای مجلس سنای آمریکا با مقامات ارشد دیوان کیفری بین‌المللی برای جلوگیری از صدورر حکم بازداشت برای مقامات تل آویو دیدار کردند.

گفته شده است در این دیدار، سناتورها نگرانی خود را از احتمال صدور حکم بازداشت علیه مقامات اسرائیلی به دادگاه ابراز کردند.

پیش از این روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم گزارش داده بود که مسئولان صهیونیست با اعضای کنگره آمریکا تماس‌هایی برقرار کرده‌اند. بر اساس این گزارش، تماس‌های مذکور در راستای اعمال فشار بر دیوان کیفری بین المللی و ممانعت از صدور حکم بازداشت سران رژیم صهیونیستی برقرار شده است.

اسرائیل هیوم اضافه کرد: برخی طرف‌ها در آمریکا از تل آویو در غائله صدور حکم بازداشت احتمالی دیوان کیفری بین المللی حمایت می‌کنند.

در همین ارتباط شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نتانیاهو از خانواده‌های اسرای صهیونیست خواسته دیوان کیفری بین‌المللی را جهت جلوگیری از صدور حکم بازداشت او و دیگر مقامات تل آویو تحت فشار قرار دهند.

به تازگی پایگاه مرکز مطالعاتی العربی الجدید در مقاله‌ای به بررسی اقدامات فوری محافل قضائی و دیپلماتیک رژیم صهیونیستی که نشان از وحشت این رژیم از احتمال صدور حکم بازداشت قضائی ضد سرکردگان تل‌آویو حکایت دارد، پرداخت و نوشت که رژیم صهیونیستی هجمه قضائی و دیپلماتیک گسترده‌ای را برای ممانعت از صدور حکم دادگاه لاهه ضد مسئولان ارشد سیاسی و نظامی خود به کار گرفته است، اما محافل صهیونیستی امکان موفقیت این تلاش‌ها را بسیار اندک می‌دانند.

همچنین پیشتر مقامات اسرائیل به جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داده بودند که اگر دادگاه بین‌المللی کیفری (لاهه) حکم بازداشت سران و مقامات ارشد اسرائیل را صادر کند، تل‌آویو سلسله پاسخ‌هایی را علیه تشکیلات خودگردان فلسطین آغاز خواهد کرد که به فروپاشی آن منجر شود.

در روزهای اخیر گزارش‌هایی در رسانه‌های رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه دیوان کیفری بین المللی در حال آماده شدن برای صدور حکم بازداشت برای بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر، هرزی هالوی رئیس ستاد ارتش و یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم است.

نتانیاهو مدعی شده که اگر حکم بازداشت صادر شود، «رسوایی در مقیاس تاریخی» خواهد بود.

به نوشته آکسیوس «یکی از اقدامات احتمالی (اسرائیل) می‌تواند ورشکستگی تشکیلات خودگردان از طریق مسدودکردن انتقال درآمدهای مالیاتی باشد؛ تشکیلات خودگردان اداره کرانه باختری اشغالی را بر عهده دارد.

رژیم صهیونیستی از طرف فلسطینی‌ها مالیات جمع‌آوری می‌کند و براساس توافقنامه اسلو در سال ۱۹۹۴ ماهانه به تشکیلات خودگردان انتقال می‌دهد.

دیگر خبرها

  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار وارده پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است
  • ملکه رانیا: نمی‌توان منتظر حکم دیوان لاهه بود زیرا مردم غزه در حال کشته شدن هستند
  • هشدار دادگاه لاهه به اسرائیل درباره ارعاب دادگاه و کارکنان
  • تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت نتانیاهو