Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@00:32:31 GMT

تاریخ تربیت معلم ایران در ۳۱ جلد منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۲۴۴۶

تاریخ تربیت معلم ایران در ۳۱ جلد منتشر شد

رئیس دانشگاه فرهنگیان از انتشار دایرة‌المعارف تاریخ یکصد ساله تربیت معلم خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صبح امروز حسین خنیفر، در آیین رونمایی از مجموعه 31 جلدی تاریخ تربیت معلم در ایران، از تدوین و انتشار تجربیات یکصد ساله تربیت معلم کشور، برای نخستین بار از سوی دانشگاه فرهنگیان سخن گفت و افزود: تا به امروز مجموعه متناظری در کشور سراغ نداریم که حاصل تجربیات یکصد ساله تربیت معلم را به طور خاص و یک جا گردآوری و ارائه کرده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خنیفر، میراث هر کشور را در زمینه علم و دانش مدیون معلم، مراکز تعلیم و تربیت و مراکز آموزشی دانست و تصریح کرد: با ارائه ایده‌ای نو در جمع مسؤولان دانشگاه، مجموعه دایرةالمعارف تاریخ تعلیم و تربیت کشور با تلاش و کوشش و خلاقیت استادان دانشگاه فرهنگیان در پردیس‌ها و 32 مرکز این دانشگاه گردآوری شد.

خنیفر، زمان صرف شده برای جمع آوری این مجموعه نفیس را قریب به سه سال با مشارکت تعداد قابل توجهی از پژوهشگران دانشگاه فرهنگیان در استان‌ها و با محوریت معاونت پژوهش سازمان مرکزی دانشگاه اعلام و اظهار داشت: متخصصان حوزه تدوین تاریخ نیز به عنوان ناظر بیرونی، ایفای نقش نمودند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان، مجموعه 31 جلدی تاریخ تربیت معلم ایران را اثری بسیار متنوع و مشتمل بر مستندات، مدارک، محتوای برنامه‌های درسی، کتاب‌های درسی، معرفی سازمان، تشکیلات و ساختار تربیت معلم در استان‌ها  و همچنین مناسبات اداری و اجرایی یکصد ساله دانست و یادآور شد: محققان تاریخ آموزش و پرورش، خصوصا تاریخ تربیت معلم از مراجعه به این کتاب نفیس، بی نیاز نخواهند بود چرا که برای تحلیل تاریخ تربیت معلم، مجموعه منتشر شده بهترین منبع است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان، دسترسی به سوابق، اسناد و مکتوبات را از جمله دشواری‌های کار برای گردآوری مجموعه 31 جلدی تاریخ تربیت معلم در ایران برشمرد و گفت: در بسیاری از شهرستان‌ها به دلیل نبود منابع در مراکز تربیت معلم، نویسندگان کتاب به ناچار با مراجعه به پیشکسوتان، مطالب را در قالب تاریخ شفاهی گردآوری و در کتاب درج نموده‌اند.

این مقام مسؤول، آرشیوهای موجود در مدارس و ادارات آموزش و پرورش کشور را از جمله منابع تامین مطالب مجموعه 31 جلدی تاریخ تربیت معلم ایران ذکر کرد و افزود: بخشی از پیشینه تربیت معلم در استان‌ها از این طریق گردآوری و تنظیم شده است.

خنیفر، شمول کشوری در گستره جغرافیایی کشور را امتیاز خاص این فعالیت اعلام کرد و گفت: این اقدام دارای شمول تاریخی در گستره یکصد ساله است. بنابراین منبع بسیار خوب و مطمئنی برای علاقه‌مندان، پژوهشگران و به ویژه سیاستگذاران حوزه تربیت معلم به شمار می‌رود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان، در پایان از تمام دست اندرکاران، کارشناسان، مدیران دانشگاه فرهنگیان در استان‌ها و فعالان پردیس‌ها در سراسر کشور به منظور برنامه‌ریزی و تولید مجموعه 31 جلدی تاریخ تربیت معلم در ایران، قدردانی کرد.

ارائه پیش‌نویس جدید اعمال فوق‌العاده ویژه فرهنگیان به سازمان برنامه و بودجهآمادگی دانشگاه فرهنگیان برای تولید برنامه درسی مهدهای کودک

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حسین خنیفر معلمان دانشگاه فرهنگیان حسین خنیفر معلمان دانشگاه فرهنگیان رئیس دانشگاه فرهنگیان تربیت معلم استان ها یکصد ساله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۲۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش

 مسئول سازمان بسیج فرهنگیان کشور در نشست تبیینی مسئولان کانون‌های بسیج فرهنگیان استان کردستان با اشاره به موضوع جذب در آموزش و پرورش و تحولات رقم خورده در این زمینه، آن را محصول تلاش انقلابی فرهنگیان جوان بسیجی عنوان کرد و گفت: ریل جذب آموزش و پرورش بعد از ۸۰ سال توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد.

سجاد صدیقی با اشاره به فرمایش رهبری در خصوص جنگ در عرصه تعلیم و تربیت، جذب در بسیج فرهنگیان را از مهم‌ترین فعالیت در این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: عمق نفوذ انقلاب اسلامی از این طریق باید در مسأله‌ها صورت گیرد.

وی، مکانیزم تربیت نسل توسط دشمن را قاعده‌ای باطل دانست که باید به دست انقلابی‌ها از بین برود.

صدیقی افزود: بسیج فرهنگیان باید آمادگی لازم را برای پیاده‌کردن موضوع تقابل با نقشه دشمن در تعلیم و تربیت را به دست آورد.

وی پایه اساسی هویت بسیج را مردم و حضور آنان دانست و بیان کرد: باید مکانیزم‌ها را برای حضور گسترده و عملی مردم فراهم نماییم.

 مسئول سازمان بسیج فرهنگیان، مأموریت بسیج فرهنگیان را پاسخ به دغدغه رهبری دانست و با بیان اینکه بسیج باید قاعده بد مانع در برابر تحول را بر هم بزند، عنوان کرد: موضع‌گیری بسیج فرهنگیان در برابر کج‌روی‌های دولت در آموزش و پرورش باید بدون اغماض باشد.

وی با بیان اینکه بسیج فرهنگیان باید شانه‌های خود را زیر بار مسئولیت آموزش و پرورش ببرد، تلاش این توده را در راستای تحول در آموزش و پرورش ضروری خواند و گفت: این قشر باید مأموریت‌های خود در آموزش و پرورش را مسأله‌محور نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • دفترچه سوالات کنکور علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد
  • تاکید امام جمعه شاهیندژبرنقش معلمان و کارگران در رشد جامعه
  • تاریخ مطبوعات ایران در برابر انظار عموم قرار گرفت
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • کارنامه اولیه کنکور در نیمه مرداد منتشر می‌شود
  • آنچه داوطلبان آزمون فرهنگیان باید بدانند
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است