Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@03:47:57 GMT

کدام ویژگی شخصیتی موجب جوانی می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۷۹۷۰

کدام ویژگی شخصیتی موجب جوانی می‌شود؟

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد، خودکنترلی با کندتر شدن سن مرتبط است.

به نقل از سایکولوژی، افرادی که بهتر می‌توانند افکار، احساسات و رفتاهای خود را کنترل کنند در ۴۵ سالگی مغز و بدن بیولوژیکی جوان‌تری دارند. در واقع افرادی که خودکنترلی بالاتری دارند جوان‌تر به نظر می‌رسند حتی می‌توانند سریع‌تر راه بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته افرادی که تا حدودی خود را فاقد کنترل می‌دانند نباید ناامید شوند و بدانند خودکنترلی دشوار نیست و می‌توان آن را آموخت. علاوه بر این، میانسالی برای ایجاد تغییراتی مانند آغاز ورزش کردن و ترک کردن سیگار دیر نیست.

این نتیجه‌گیری از مطالعه ۱۰۰۰ نفر در نیوزیلند حاصل شده است که از بدو تولد مورد ردیابی قرار گرفته‌اند. هدف از این مطالعه این بود که دریابند آیا خودکنترلی به افراد کمک می‌کند تا برای سالمندی آماده شوند.

دکتر ریچموند-راکرد، محقق این تحقیق توضیح داد: جمعیت ما در حال پیرشدن است و عمر طولانی‌تر با بیماری‌های مرتبط با سن ارتباط دارد.

شناسایی راه‌هایی که به افراد کمک کند با موفقیت برای چالش‌های بعدی زندگی آماده شوند و سال‌های بیشتری را بدون ناتوانی زندگی کنند، مهم است.

ما دریافتیم که کنترل خود در مراحل اولیه زندگی می‌تواند به افراد برای پیری سالم کمک کند.

افراد مورد مطالعه از حدود سه تا ۴۵ سالگی ردیابی شدند. در کودکی خودکنترلی اندازه‌گیری شد و در بزرگسالی مغز و بدن از نظر علائم فیزیولوژیکی پیری مورد آزمایش قرار گرفت.

نتایج نشان داد، افرادی که در دوران کودکی خود را کنترل می‌کردند سریع‌تر قدم می‌زدند و در بزرگسالی چهره‌ای جوان‌تر و بدنی سالم‌تر داشتند.

محقق دیگر این تحقیق، پروفسور تری موفیت گفت: همه از پیری بیمار، فقیر و تنها می‌ترسند بنابراین پیری خوب مستلزم آمادگی جسمانی، مالی و اجتماعی است. ما دریافتیم افرادی که از دوران کودکی خودکنترلی دارند نسبت به هم سن‌وسالان خود آمادگی بیشتری برای عمر طولانی‌تر دارند.

روش‌های علمی مختلفی برای بهبود خودکنترلی وجود دارد که شامل تایید خود، مشغول بودن، احساس سپاسگزاری، تفکر انتزاعی، اجتناب از گناه و تلاش است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خودکنترلی پيري جوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۷۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سوء جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویتامین B۱۲ یک ویتامین ضروری است که بدن به آن نیاز دارد، اما نمی‌تواند به تنهایی آن را تولید کند، بنابراین باید برای دریافت آن از رژیم غذایی مناسب پیروی شود؛ ویتامین B۱۲ برای تولید DNA بسیار مهم است و نقش کلیدی در تولید گلبول‌های قرمز دارد.

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سو جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند، در صورتی که در معرض کمبود این ویتامین قرار دارید، مکمل‌های تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید؛ کمبود ویتامین B۱۲ را نباید نادیده گرفت، زیرا کمبود طولانی مدت آن باعث بروز مشکلات جدی سلامتی می‎‌شود.

علائم مراحل اولیه کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود خفیف ویتامین B۱۲ ممکن است با علائم خاصی همراه نباشد. با این وجود، رایج‌ترین علائم اولیه آن شامل ضعف، خستگی، از دست دادن اشتها، کاهش وزن بدون دلیل، حالت تهوع، استفراغ، اسهال، افسردگی و تحریک‌پذیری می‌شود.

تأثیرات طولانی‌مدت کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود ویتامین B۱۲ در طولانی مدت باعث بروز مشکلات سلامتی جدی می‌شود. این موارد شامل بی‌حسی و گزگز دست و پا، از دست دادن بینایی، اختلال شناختی و از دست دادن حافظه می‌‎شود؛ همچنین، ممکن است منجر به احساس گیجی، مشکلات راه رفتن و مشکلات گفتاری شود.

چه غذاهای حاوی ویتامین B۱۲ است؟

گوشت، ماهی، مرغ، تخم‌مرغ و محصولات لبنی به صورت طبیعی سرشار از ویتامین B۱۲ است. هیچ منبع گیاهی دارای ویتامین B۱۲ نیست، بنابراین افرادی که از رژیم‌های غذایی گیاهی پیروی می‎‌کنند، باید از غذاهای غنی شده با ویتامین B۱۲ استفاده کنند؛ افرادی که نمی‌توانند نیاز ویتامین B۱۲ بدن خود را از طریق رژیم غذایی تأمین کنند، لازم است با تجویز پزشک از مکمل‌های این ویتامین استفاده کنند.

کد خبر 750589

دیگر خبرها

  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌های مغزی
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌ های مغزی
  • بررسی ویژگی های انواع گیت کنترل تردد
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!