Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@02:18:08 GMT

هفته خانواده و میزبانی فرهنگسرای خانواده

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۸۸۵۱

هفته خانواده و میزبانی فرهنگسرای خانواده

به گزارش خبرگزاری فارس،فرهنگسرای خانواده به مناسبت گرامیداشت روز خانواده با توجه به شرایط شیوع کرونا ویژه‌ برنامه‌هایی فرهنگی و اجتماعی را به صورت مجازی با هدف ارتقای کیفیت زندگی، تحکیم بنیان خانواده و ارتقای نشاط در خانواده‌ها برگزار می‌کند.

به مناسبت روز خانواده برای بهره‌مندی شهروندان از برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی جهت غنی‌سازی اوقات فراغت آنها در ایام شیوع ویروس کرونا و خانه‌نشینی اجباری در قالب کلیپ، فتوکلیپ، پادکست و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از ۱۴ تا ۱۸ مرداد به همت این مرکز در فضای مجازی برگزار می‌شود.
شیوا مقدم رئیس فرهنگسرای خانواده درباره برنامه‌های این فرهنگسرا به مناسبت روز خانواده گفت: آلبوم موسیقی «پناه» با رویکرد کارکردها و ویژگی‌های خانواده در قالب هشت قطعه موسیقی با موضوع‌هایی همچون خواهر، برادر، پدربزرگ و مادربزرگ با همکاری مدیریت موسیقی و سرود سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تهیه و منتشر می‌شود.
مقدم افزود: فراخوان مسابقه نمایشنامه‌نویسی شفق در سه بخش نمایشنامه صحنه‌ای، عروسکی کودک و خیابانی منتشر می‌شود و نمایشنامه برندگان مسابقه گردآوری و در قالب کتاب مجازی در اختیار گروه‌های نمایشی قرار می‌گیرد.
وی بیان کرد: با توجه به اهداف فرهنگسرای خانواده برای معرفی کتاب‌های فاخر و کتاب‌هایی که می‌تواند برای زوجین در زمینه تحکیم روابط عاطفی و روابط با فرزندان و نوجوانان و فرزندپروری راهگشا باشد، بخش خانواده با کتاب به صورت کتابخانه مجازی در سایت فرهنگسرای خانواده به نشانی https://khanevadeh.farhangsara.ir/ راه‌اندازی و حدود ۲۰ عنوان نماکتاب برای بهره‌مندی شهروندان در سایت بارگذاری می‌شود.
مقدم اظهار داشت: همچنین در برنامه «خانواده با کتاب» به منظور تشویق خانواده‌ها به مطالعه، کتاب‌های «یک فنجان محبت»، «پنج زبان عشق» و «باهم بودن در دنیای فاصله‌ها» به صورت ویدیوکلیپ معرفی می‌شود.
رئیس فرهنگسرای خانواده گفت: با توجه به نقش اساسی و مهم روابط عاطفی در ازدواج ویدیوکلیپ سخنان غلامعلی افروز(استاد ممتاز دانشگاه تهران و رئیس شورای اندیشه‌ورز خانواده سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران)، سیدکاظم فروتن(عضو شورای اندیشه‌ورز خانواده) درباره زندگی مشترک زوجین و رفتار زن و شوهر منتشر می‌شود.

وی افزود: «نمایشگاه خانواده ما» با موضوع فعالیت‌های مشترک یک مادر و دختر در عرصه هنرهای تجسمی و موشن‌گرافی با موضوع فرزندپروی و تاثیر اقتصاد در تحکیم خانواده به منظور گرامیداشت روز خانواده منتشر می‌شود.
مقدم درباره برنامه‌های فرهنگسرای خانواده برای جلوگیری از آسیب تک‌فرزندی و فرهنگسازی در این زمینه اظهارداشت: همیشه نگران این هستیم که وقتی فرزندمان به مرحله دیگری از زندگی وارد شود آیا پشتوانه اقتصادی خوبی دارد یا خیر اما گاهی فراموش می‌کنیم فرزند علاوه بر پشتوانه اقتصادی، به پشتوانه عاطفی که همان وجود خواهر و برادر است هم نیاز دارد، ما به خانواده به عنوان مرکز عواطف نگاه می‌کنیم در همین راستا تولیداتی با عنوان «دلخوشی یعنی» در فضای مجازی منتشر می‌شود.
رئیس فرهنگسرای خانواده، «چراغ خانه»، «هنرنوشت»، «رایحه زندگی» و «نوردیده» با رویکرد پایدارسازی و قوام‌بخشی به روابط عاطفی و خانوادگی را از دیگر برنامه‌های این فرهنگسرا به مناسبت روز خانواده عنوان کرد.
از سال ۱۳۸۶روز ۲۵ ذیحجه به عنوان روز خانواده و تکریم بازنشستگان در تقویم رسمی کشور درج شده است؛ علت انتخاب این روز شأن نزول آیه «هل اتی» در سوره دهر که راجع به خانواده و استحکام پایه‌های آن است، عنوان شده است.این سوره در شأن اهل بیت پیامبر(ص) است و به همین مناسبت از سوی شورای فرهنگ عمومی همراه با تکریم بازنشستگان روز خانواده نیز نام گذاری شده است.‌
شهروندان برای بهره‌مندی از برنامه‌های فرهنگسرای خانواده می‌توانند به صفحه‌های این فرهنگسرا در فضای مجازی به نشانی FARHANGSARA_KHANEVADE@ و KETABKHANEKHANEVADE@ مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کیفیت زندگی فضای مجازی فرهنگسرای خانواده منتشر می شود روز خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۸۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعر «موسی عصمتی» در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.


(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سالهای دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال ها در کوه، عصرها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله ای فروتن بود

پا به پای زغال ها می‌سوخت! سرخ می شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود‌،کوره‌ای که همیشه روشن بود

بارهایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه های پابرجا، از درون مخوف تونل ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آوازهای کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • یادمانی برای مرحوم غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • یادمان غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • «کوه نور» ظرفیت جدید تفریح شهر زندگی است/ میزبانی از ۹ هیئت خارجی در هفته فرهنگی اصفهان
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • شعر «موسی عصمتی» در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • میزبانی ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» از معلمان
  • اجرای بیش از ۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی مهرستان