Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل زندان‌های استان تهران گفت: زندان یک ضرورت اجتماعی محسوب می شود و شرط اصلی موفقیت در اصلاح و تربیت که از وظایف مهم زندانبانی و جزء اولویت های دوازده گانه سازمان است، توجه به مباحث فرهنگی و تربیتی است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیر کل زندان‌های استان تهران که همزمان با روز خانواده از ندامتگاه زنان استان تهران بازدید می کرد ، ضمن تاکید به نقش و کارکرد تربیتی خانواده در پیشگیری از جرم اظهار داشت: زندان یک ضرورت اجتماعی محسوب می شود و شرط اصلی موفقیت در اصلاح و تربیت که از وظایف مهم زندانبانی و جزء اولویت های دوازده گانه سازمان است، توجه به مباحث فرهنگی و تربیتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین تصریح نمود: خوشبختانه چرخه ارتکاب جرم در میان جامعه بانوان محدودتر است و قضات نیز در هنگام بروز جرم، تا حد امکان از صدور حکم حبس برای آنان اجتناب می ورزند و تعداد بسیار کم جمعیت زنان زندانی در استان تهران نسبت به جمعیت مردان گواه این امر است.


مدیرکل زندان های استان تهران افزود: زندان جزء لاینفک جامعه است، وقتی جرایمی که اغلب دارای شاکی خصوصی هستند، مراجع قضایی ناگزیر از صدور حکم حبس هستند.


حیات الغیب با تأکید بر سیاست‌های رئیس سازمان در خصوص اجرای دقیق طرح طبقه بندی زندانیان و تفکیک متهمین از محکومین اظهار داشت: کار اصلی ما اصلاح و تربیت زندانیان است و این مسئولیت خطیر ایجاب می کند با استفاده از ابزار متنوع و خلاقانه و نیز استفاده از روش های نوین علمی، آموزشی، تربیتی و برنامه ریزی مدون خدمت رسانی کنیم.


حیات الغیب ادامه داد: ارتقای کیفیت برنامه‌های اصلاحی و تربیتی از برنامه های اصلی سازمان زندان هاست که به منظور بازگشت سعادتمندانه مددجو به جامعه و صیانت از حریم خانواده اجرا می شود.


مقام عالی زندان های استان تهران با گرامیداشت روز خانواده تاکید کرد: خانواده به عنوان کوچک‌ترین نهاد اجتماعی، آسیب پذیرترین گروه در جامعه است، به طوری که اکثر مشکلات و آسیب‌ها ابتدا در خانواده‌ها بروز پیدا می‌کند و در صورت عدم پیشگیری و برخورد ناصحیح با آنها، به درون جامعه نیز رسوخ می‌کند و در این شرایط دشوار دیگر نمی‌توان به راحتی مشکلات و آسیب‌ها را کنترل کرد.


وی در پایان گفت: خدمت در زندان سخت است ولی باید با دلسوزی، خالصانه و برای رضای خداوند در راستای تحقق اهداف متعالی سازمانی و بازگشت سالم مددجویان به جامعه تلاش نماییم.


مدیرکل زندان های استان تهران پس از بازدید سه ساعته از تمام قسمتهای ندامتگاه از جمله اندرزگاه ها، کلاس های فرهنگی و حرفه آموزی، کارگاه های اشتغال، واحد بهداشت و درمان، آشپزخانه مرکزی و فروشگاه ها با مددجویان و کارکنان نیز گفتگو کرده، دستورات لازم را در خصوص پیگیری در خواست های مطرح شده صادر نمود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی سازمان زندان ها ندامتگاه زنان زندان های استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۹۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حامد امامی نژاد بعدازظهر سه‌شنبه در نشست بازیگران زندگی با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی، اظهار کرد: چنانچه مهارت‌های ارتباطی در خانواده اصلاح شود و توانایی ارتباط افزایش یابد، می‌توان ۷۰ تا ۸۰ درصد مسائل خود را در خانواده حل کرد.

مشاوره خانواده و عضو حوزه علمیه قم افزود: ارتباط در تعریف علمی، فرایندی است که در آن افکار، عقاید، احساسات، مفاهیم و معانی از طریق پیام‌های کلامی و غیرکلامی منتقل می‌شوند.

حجت الاسلام امامی نژاد تصریح کرد: توجه، تایید و تشویق و ابراز همدلی، مهارت‌های لازم برای مشاوره است، در همدلی می‌توان با طرف مقابل مخالف بود، اما با درک نظرات و شرایط، نگاه متفاوت او را پذیرفت.

وی با اشاره به اینکه ارتباطات موفق وجه تمایز زوجین است، گفت: ارتباط موفق دارای چهار رکن شنیدن فعال، بیان احساسات، افکار و عقاید و بهره گیری مناسب از روش‌های غیرکلامی و سبک ارتباطی مؤثر است.

این مشاور خانواده با بیان اینکه نسل کنونی جامعه در یک جنگ تمام عیار رسانه ای قرار گرفته اند، گفت: می طلبد والدین با نوجوان خود در مورد احساسات و نیازهایشان صحبت کنند.

حجت الاسلام امامی نژاد تصریح کرد: محدودیت فرزندان باید به گونه‌ای باشد که به نوجوان کمک کند تا مسئولیت‌پذیری را بیاموزد و از آسیب‌های احتمالی دور بماند.

برنامه های فرهنگی ارشاد در راستای کاهش آسیب های اجتماعی تقویت می شود

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه نیز گفت: برنامه بازیگران زندگی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه، اداره آموزش و پرورش و کانون خدمت رضوی با حضور والدین, معلمین و دانش آموزان مقطع متوسطه با حضور مشاورین و اساتید حوزه برگزار شود.

اصغر مظفری افزود: هدف اصلی از اجرای برنامه های فرهنگی، ارتقای خودآگاهی در بین جوانان، خانواده و گاهی بانوان به عنوان قشر تاثیرگذار جامعه، عنوان کرد.

وی گفت: با توجه به اهمیت نقش مادر در سلامت خانواده و جامعه و تاثیر آن در پیشرفت جوامع، دشمن از ابزارهای مختلف رسانه ای، در صدد ضربه زدن به این جایگاه مقدس و نهاد خانواده است و با تمام توان به میدان آمده است که در این میان بانوان اندیشمند و انقلابی ایران اسلامی با افق دید وسیع نسبت به تربیت دینی و آینده جامعه، دشمن را در رسیدن به این اهداف شوم ناکام می گذارد.

وی برگزاری نمایش های شاد اجتماعی با موضوع پیشگیری اعتیاد، طلاق و خودکشی، خوانش شعر طنز محلی، موسیقی محلی و اجرای نمایش از دیگر برنامه های ارشاد در راستای کاهش آسیب های اجتماعی عنوان کرد.

کد خبر 6093497

دیگر خبرها

  • همسر ابراهیم رئیسی و انسیه خرعلی از یکجا پُست جدید گرفتند
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم‌الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • رئیس سازمان زندان‌ها از زندان میناب بازدید کرد
  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات
  • خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد
  • ادامه تحصیل زندانیان البرزی در تمام مقاطع تحصیلی
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود