Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-27@17:33:22 GMT

شایع‌ترین سوالات مردم درباره واکسن کرونا

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۴۱۴۱۶

شایع‌ترین سوالات مردم درباره واکسن کرونا

به گزارش جام جم آنلاین، احمد مهری، اپیدمیولوژیست در یک اینفوگرافیک درباره باورهای غلط درباره واکسیناسیون کرونا نوشت:

اطلاعات غلطی درباره واكسن کرونا در فضای مجازی مطرح می شود که هیچ سند علمی ندارد.

بعد از تزریق واکسن کرونا نباید حمام کرد؟

هیچ سند علمی درباره نرفتن به حمام بعد تزریق واکسن وجود ندارد. فقط توصیه می شود محل تزریق زیاد حین استحمام لیف کشیده نشود که آسیب نبیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از تزریق واکسن کرونا نباید ویتامین مصرف کرد؟

هیچ سند علمی جامعی درباره عدم مصرف مولتی ویتامین، سایر ویتامین‌ها و ... وجود ندارد. لطفا به مردم اطلاعات غلط منتقل نکنیم.

هیچ تداخل جدی بین مصرف واکسن های کرونا و مصرف داروهای روزانه افراد بیمار وجود ندارد مگر پزشک شما تداخل خاصی تشخیص دهد.

شایعه احتمال فوت دو سال بعد تزریق واکسن کرونا صحت دارد؟

هیچ سند علمی درباره فوت افراد دو سال بعد تزریق وجود ندارد. این محتوا اصلا سند ندارد و نباید باور کرد.

بعد از واکسیناسیون باید محل تزریق را فشار داد؟

هیچ سند علمی برای فشار دادن محل تزریق برای جذب بهتر واکسن وجود ندارد. اگر تزریق به درستی انجام شود، دیگر نیاز به اقدام خاص نیست.

قبل از تزریق واکسن کرونا باید داروی خاصی مصرف کرد؟

هیچ سند علمی خاصی وجود ندارد که فرد قبل از بروز علائم شایع بعد واکسن (تب، درد، بدن درد و ...) داروی خاصی مصرف کند.

بهترین واکسن برای تزریق در ایران کدام است؟

تاکنون هیچ مطالعه ای واکسن های مورد تایید در ایران را در یک بستر، مورد مطالعه قرار نداده که ارجحیت یکی بر دیگری را نشان دهد. پس اولین واکسن بهترین واکسن است.

بعد از تزریق واکسن احتمال ابتلا به کرونا وجود دارد؟

قرار نیست شما بعد از دریافت واکسن ۱۰۰ درصد ایمن شوید و اصلا مبتلا نشوید. شما دو هفته بعد از دوز دوم به حداکثر ایمنی می رسید ولی باز هم احتمال ابتلای شما البته اکثرا بصورت خفیف وجود دارد.

قرار نیست بعد دریافت واکسن، ماسک را کنار بگذاریم، دورهمی برویم و رعایت ها را کنار بگذاریم. تا واکسینه شدن ۸۰ درصد و خروج از گرفتاری واریانت ها باید رعایت ها به جد ادامه یابد.

بالاترین تاثیر واکسن ها بر کاهش قابل توجه بستری و فوت است اما باز هم صد درصد نیست. پس اگر شنیدیم کسی بعد دریافت واکسن باز هم مبتلا شده زیاد نگران نباشیم و واکسن را جدی بگیریم.

بعد از تزریق واکسن کرونا ناقل ویروس می‌شویم؟

به دلیل واکسن زدن، نه تست کرونایتان مثبت می شود و نه مبتلا می شوید. نیازی به قرنطینه هم نیست البته ممکن است کسی قبل از واکسن زدن به ویروس آلوده شده باشد و بعد مبتلا شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسیناسیون کرونا حمام مولتی ویتامین تزریق واکسن کرونا بعد از تزریق واکسن هیچ سند علمی وجود ندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۱۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد آقاجان زاده، معاون بهداشت و درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان، با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای زائران، گفت: متقاضیان حج تمتع امسال استان طبق نوبت اعلام شده از امروز تا ۱۶ اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون اجباری به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان، توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در دو سال گذشته آن را دریافت نکرده‌اند، الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان با بیان اینکه در تبریز حدود ۴۰۰۰ نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرآذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیر این شهر داریم.

وی در ادامه به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی ۳۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد. ۱۵ کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

آقاجان زاده همچنین از آغاز معاینات پزشکی ۴۵ نفر از عوامل اجرایی پزشکی حج و زیارت که در موسم حج تمتع خدمت رسانی خواهند کرد، از روز گذشته در تبریز خبر داد.

کد خبر 6088814

دیگر خبرها

  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد