Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: جهاد دانشگاهی در این استان با تمام سختی‌ها ایجاد شد و هم اینک منشاء برکات علمی، فرهنگی و پیشرفت‌های عمرانی-فناوری بسیاری بوده است.

آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری با گرامیداشت چهل و یکمین سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: یکی از عوامل مهم پیشرفت و آفرینش تمدن «تولید علم» و «پیوند علم و فناوری به تولید محصولات دانش بنیان مورد نیاز» با «فعالیت‌های جهادی و انقلابی است» که نهاد «جهاد دانشگاهی» بر اساس این اندیشه و تحول در هندسه «خودکفایی جامع» ، «تولید علم و محصولات فناورانه» و «مرجعیت علمی و تولیدات اقتدار آفرین» در جغرافیای ملی و فراملی ایجاد و هم اینک منشاء تحولات بسیار ارزشمند و راهبردی نظری و عملی در این حوزه شده است که موارد فراوانی می‌توان برشمرد هر چند اگر همکاری‌های لازم و حمایت‌های راهبردی از این نهاد انقلابی و دانشی صورت بگیرد، می‌تواند تولیدات بسیار ارزشمند و مورد نیاز نظام مقدس جمهوری اسلامی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متاسفانه بنیان نهادهای علمی در ایران بر اساس نظام تئوریک و ساختار انجماد بر کسب دانش و توقف بر حوزه نظری طراحی شده بوده است، نهاد جهاد دانشگاهی و دیگر مراکز همسوی آن می‌تواند با تحول در مهندسی نظام علمی-پژوهشی و تبدیل دانش به فناوری و تولید محصول و سرانجام ایجاد اقتدار و ثروت ملی، دست به کاری بزرگ بزند. این نیاز به یک نقشه جامع علمی حسب آمایش دانشی و تنظیم نقش هر نهاد در نظام هوشمند و هدفمند علمی و فناورانه با نظارت دقیق بر آن و ایجاد سامانه بازتولید پروژه های جدید آینده نگر دارد.

امام جمعه بوشهر بیان کرد: بی‌تردید مسائل مختلف کشور نیازمند طراحی نظام واره مسائل کنونی و آینده کشور در تمامی زمینه ها دارد، سپس شناخت مراکز حل مسئله و ایجاد بانک اطلاعات و برنامه‌ریزی برای اعطای آن به هر یک از مراکز حسب توانمندی‌ها و نظارت بر حسن اجرا، در آخر ارائه و رفع نیاز و بازاریابی و تجاری‌سازی ملی و بین المللی دارد.

صفایی بوشهری خاطرنشان کرد: در این راستا نیروهای جهادی می‌توانند به عنوان منابع آفرینش و تولید سپس تجاری‌سازی آن چه به شکل حقیقی و چه به شیوه الکترونیک یک تحول جدی ایجاد کنند که متاسفانه یا تمام تلاش‌هایی که تاکنون صورت گرفته ولی به یک مهندسی قوی دست یافته نشده است که امیدواریم با تاکیدات مقام معظم رهبری(دامت برکاته العالیه) و تلاش‌های نیروهای علمی و جهادی هر چه زودتر به شرایط آرمانی مدیریت علم و فناوری دست پیدا کنیم.

وی یادآور شد: بنده از همان اول درخواست حضور نهاد ارزشمند جهاددانشگاهی در بوشهر را داشتم که الحمدلله این نهاد در استان با تمام سختی ها ایجاد شد و هم اینک منشا برکات علمی و فرهنگی و پیشرفت های عمرانی فناوری بسیاری بوده است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تصریح کرد: بی‌گمان تدوین هندسه نظام پیشرفت استان بوشهر و برش نهادی آن می‌تواند در تبیین نقش هر نهاد نقش موثری ایفا کند که به زودی در استان این کار خواهد شد و اینباره از نهاد جهاد دانشگاهی استفاده بسیار موثرتری در سند پیشرفت دانش بنیان و فرهنگی استان و مدیریت بخشی بهره‌مند خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی استان بوشهر بوشهر امام جمعه بوشهر جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۲۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت

ایسنا/بوشهر قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با حمایت مدیران ارشد سازمانی و همت همکاران در استان‌ها، برخی از واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در بسیاری از حوزه‌ها، برندی معتبر در کشور شده‌اند که پیشنهاد می‌شود صنایع حتماً از این واحدها استفاده نمایند.

به گزارش ایسنا، سروری‌مجد روز شنبه ۸ اردیبهشت در جریان بازدید از پتروشیمی های مستقر در عسلویه  با اشاره به برخی طرح‌های دانشجویی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: یکی از طرح‌هایی که با استقبال از سوی دانشجو و صنعت روبرو بوده، طرح پویش است که دانشجویان به‌عنوان نیروی کار، برای تجربه‌اندوزی و با حداقل هزینه به صنایع معرفی خواهند شد و پس از اتمام تحصیل، صنایع به انتخاب خود می‌توانند مستعدترین‌ها را جذب کنند. همچنین مدارس عالی مهارتی به‌عنوان طرح راهگشا با توجه به نیاز صنایع و رفع این نیازها در مناطق تأسیس می‌شوند.

وی اضافه کرد: مزیت مهم دانشگاه آزاد اسلامی، وجود آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته و مجهز است که با توجه به یکپارچگی دانشگاه، این ظرفیت‌ها در خدمت هر واحد دانشگاهی در هر استان به‌عنوان پشتیبان برای انعقاد قرارداد با صنایع قرار می‌گیرد. این اقدامات نشان‌دهنده تحولاتی است که در دانشگاه به وجود آمده تا آینده‌ای روشن برای دانشگاه، کشور و نسل جوان ترسیم شود.
دانشگاه آزاد کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌ها به استان‌هاست
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز با بیان اینکه در مدیریت جدید دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجموعه یکپارچه و ید واحد در مسائل دانشگاهی و کشوری ایفای نقش می‌کند، گفت: آن چیزی که در استان بوشهر به‌عنوان چالش یا مزیت وجود دارد در حقیقت دغدغه یا فرصتی برای کل دانشگاه آزاد اسلامی است.
سعید رازقی ادامه داد: در کل استان‌ها با توجه به فرصت‌های موجود، ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از طریق دانشگاه آن استان پای‌کار آورده می‌شود و در حقیقت این دانشگاه در هر استان، مدخل و کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌های پژوهشی، آموزشی و مهارتی دانشگاه به استان‌هاست.
وی با اشاره به وجود نفت، گاز، پتروشیمی، دریا و نخیلات در استان بوشهر بیان کرد: امید است با این حس همکاری و علاقه‌مندی موجود در دانشگاه و صنایع مستقر در عسلویه با انعقاد قراردادها و تفاهم‌نامه‌های همکاری، آنچه به‌عنوان مأموریت در حوزه‌های ذکر شده برای دانشگاه در نظر گرفته و در استان بوشهر عملیاتی و به منصه ظهور رسانده شود.
دانشگاه‌ها راهگشای صنایع هستند
مدیر فنی مجتمع شرکت دماوند انرژی عسلویه نیز با ابراز علاقه‌مندی ارتباط با دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: بستر همکاری فراهم است و از چند جهت می‌توان این ارتباط را پیش برد.
غلامرضا یعقوب‌زاده با بیان اینکه می‌توان تلفیق صنعت و دانشگاه را پیش برد، افزود: این پتروشیمی می‌تواند پذیرای دوره‌های کارآموزی دانشجویان دانشگاه باشد که امکانات رفاهی نظیر خوابگاه نیز مهیاست و قطعاً در طرح‌های توسعه‌ای از این گروه از دانشجویان می‌توان بهره برد.
وی با بیان اینکه در بخش R&D نیز می‌توان از ظرفیت دانشگاه بهره گرفت، مطرح کرد: در بخش فنی چالش‌هایی وجود دارد که با توجه به اینکه دانشگاه و دانشجویان به دانش روز مسلط هستند، به‌ویژه در بحث افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی و نیز افزایش ایمنی و کارایی تجهیزات می‌توانند راهگشای صنایع باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • ساترا رقیب است یا شریک تولیدات تصویری؟/ ۷۰۰ تقاضا در انتظار مجوز