Web Analytics Made Easy - Statcounter

سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی در آستانه بیستمین سالگرد تأسیس خود، اقدام به انتشار دستاورد‌های اعضای خود می‌نماید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اعضای سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی در حوزه تولید مواد موثره دارویی در حال حاضر ٣٩٨ مولکول دارویی شامل٣٤٤ ماده مؤثره و ۵۴ محصول نیمه آماده (به اشکال پلت، گرانول و دی سی) را تولید و در اختیار شرکت‌های داروسازی قرار می‌دهند که لیست این محصولات از طریق لینک زیر قابل دسترسی است:https://b۲n.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir/x۰۴۳۸۸

همچنین ١٢ مولکول جدید نیز پیش بینی تولید محصولات جدید تا پایان سال جاری است که خود کفایی را تا نزدیک به ۷۵ درصد افزایش خواهد داد، اما در حال حاضر، چون به قطعیت نرسیده است، از بیان نام محصولات خودداری می‌گردد.


مجموع محصولات تولید شده در سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی ۷۱.۰۹ درصد از ارزش کل حجم بازار محصولات تولیدی کشور می‌باشد که با توجه به رونمایی محصولات جدید و پلن توسعه‌ای تولید کنندگان این عدد، رو به افزایش است.

همچنین ۳۹۰ موکول در حوزه مواد شیمیایی، مواد جانبی و مواد حد واسط نیز توسط اعضای سندیکا تولید می‌شود که حجم واقعی ارزشی خودکفایی نظام دارو را نیز افزایش داده است.


این سندیکا که اولین تشکل صنعتی در حوزه دارویی کشور می‌باشد، هم اکنون ۷۳ عضو در زمینه‌های تولید مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی تخصصی دارویی دارد. همه موارد بیان شده، رشد تولیدی و تعدد فعالان این صنعت جوان را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دارو سندیکا صنعت دارو تخصص دارویی شیمیایی و بسته بندی تولید کنندگان مواد دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۵۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، قربان قربانی صبح یکشنبه در همایش توسعه کشت محصولات کم‌آب بر در راستای الگوی کشت با محوریت پنبه اظهار کرد: در گذشته ۲۵۰ هزار هکتار پنبه در کشور کشت می‌شد که از این میزان ۱۸۰ هزار هکتار مربوط به استان گلستان بود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته ۷۰ درصد پنبه کشور در استان گلستان تولید می‌شد، افزود: کشت ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار هکتار می‌تواند ما را در محصول پنبه به خودکفایی برساند.

رئیس مؤسسه تحقیقات پنبه کشور گفت: باتوجه به تأکیدات وزیر جهاد کشاورزی ما باید در بحث محصولاتی چون گندم، برنج، شکر، چغندرقند و پنبه به خودکفایی برسیم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته سطح زیر کشت پنبه در گلستان به دلیل کم آبی به ۱۴ هزار هکتار رسید و گلستان بیشترین کاهش سطح زیر کشت را در کشور تجربه کرد.

قربانی با اشاره به اینکه استان گلستان به رقم سرسبز بودن مشکل کم آبی دارد، گفت: در کشت محصولات کشاورزی باید به سمت محصولات کم آب بر حرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۷۵ تنها دو رقم پنبه در کشور موجود بود که برای بهره برداری این محصول نیاز به ۲۲۰ روز زمان بود اما اکنون ۱۴ رقم تجاری پنبه در کشور موجود است که طی ۱۱۰ روز به بهره برداری می‌رسد.

قربانی اظهار کرد: پنبه یک محصول اشتغالزا است که هر چهار هکتار پنبه‌کاری یک شغل مستقیم و پنج شغل در صنایع جانبی ایجاد می‌کند.

کد خبر 6090878

دیگر خبرها

  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه
  • چاپ جعبه مقوایی اختصاصی در تیراژ بالا از کجا بخریم
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی