Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید محمد موسوی روز شنبه در بازدید از اتحادیه های تعاونی روستایی و گاوداران شهرستان تاکستان، افزود: ظرفیت های قانونی زیادی در کشور برای سپردن امور غیرحاکمیتی و بخش های تصدی گری به اتحادیه ها و تشکل های بخش کشاورزی وجود دارد که از آنها به خوبی استفاده نکرده ایم.

این مسوول خاطرنشان کرد: برون سپاری امور غیرحاکمیتی کشاورزی از جمله در تهیه و تامین نهاده های این بخش از خوراک دام و طیور گرفته تا بذر و نشا و ادوات و ماشین آلات کشاورزی که در حلقه و زنجیره تولید قرار دارند، یک تجربه و الگوی موفق جهانی است که کشورهای توسعه یافته آن را دنبال و پیگیری کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: تولیدکنندگان که همه فرایندها و زنجیره های قبل، حین و بعد از تولید در اختیار آنها است می توانند به بهترین شکل به مدیریت امور خود بپردازند و دولت باید در این میان، نقش نظارت کننده را ایفا کند، البته باید یک سیستم نظارتی مردمی برای شفافیت در امور و پیشبرد کارها در سلامت کامل پیاده سازی شود.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: موضوع امنیت غذایی در قانون اساسی برخی کشورها حتی ارجح تر از امنیت ملی مطرح و در آنها تاکید شده که امنیت غذایی مقدمه ای بر تامین امنیت ملی است.

وی افزود: باید اذعان کرد بخش مهمی از استقلال کشورها در گرو امنیت غذایی آنها است. 

موسوی با بیان اینکه کشاورزان و بهره برداران این بخش سرداران و فرماندهان بخش تولید و امنیت غذایی جامعه هستند و همه مدیران موظف به پشتیبانی و حمایت همه جانبه از آنان هستند،افزود: باید همه ظرفیت های قانونی و امکانات کشور به منظور پشتیبانی از تولید در اختیار تولیدکنندگان قرار بگیرد.

این مسوول با ذکر اینکه ضرورتی ندارد دولت در همه امور از جمله تامین نهاده درگیر باشد،گفت: با تقویت تشکل ها، اتحادیه ها و واگذاری امور تصدی گری و غیرحاکمیتی بدون آنها بدون شک اتفاقات خوبی در کشاورزی کشور رخ خواهد داد.

وی همچنین تاکید کرد: ما باید به دنبال کاهش هزینه های تولید، کم کردن قیمت تمام شده در این بخش و ارتقای کیفیت باشیم تا افزایش نقش کشاورزی در اقتصاد کشور و ارتقای امنیت غذایی در کشور رقم بخورد که این مهم با افزایش اختیارات تشکل ها و اتحادیه ها طبق قانون محقق خواهد شد.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در ادامه از تعاونی ها و اتحادیه های بخش کشاورزی خواست تا پیگیر دستیابی به دانش و فناوری روز در حوزه های خود بوده و اثرگذاری بیشتری در تولید داشته باشند.

برچسب‌ها تعاون روستایی تعاونی نهاده های دامی استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تعاون روستایی تعاونی نهاده های دامی تعاون روستایی تعاونی نهاده های دامی استان قزوین امنیت غذایی اتحادیه ها تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۷۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امر تغذیه گیاهان و عضو هیات علمی موسسه تحقیقات خاک و آب کشور گفت: اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها می‌تواند ما را در بحث تولید غلات به خوکفایی برساند، با توسعه این طرح می‌توان امیدوار بود که قسمت مهمی از غلات در آینده در دیمزارها تولید شوند کما اینکه جهش تولید در دیمزارها می تواند به امنیت غذایی کشور کمک کند.

احمد اخیانی هشتم اردیبهشت‌ماه در «همایش جهش تولید در دیمزارها و گرامیداشت روز جهانی گندم و نان» در روستای امام قیس بروجن اظهار کرد: سال گذشته جشنواره جهش در دیمزارها در کشور و با هدف پر کردن بخشی از خلا موجود در تولید محصول گندم در دیمزارها برگزار شد، البته باید پتانسیل عملکرد گندم در دیمزارهای کشور حدود ۲.۵ تن در هکتار باشد اما میانگین عملکرد کشور در چند سال اخیر کمتر از یک تن بوده است.

وی افزود: به دلیل خلا عملکرد بسیار بالا و در راستای استفاده از آب سبز و تولید پایدار در دیمزارها این طرح با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام برگزار و موفقیت‌های بسیار خوب و کم نظیری را ایجاد کرد، به طوری که سال گذشته با اجرای این طرح در سطح نزدیک به چهار میلیون هکتار، شاهد افزایش حدودا ۴۰ درصدی تولید در مجموع محصولات مختلف همچون غلات، حبوبات و علوفه وحتی موجب توسعه گیاهان دارویی بودیم، البته این امر پایداری تولید در دیمزارها را به شدت تقویت کرد و کیفیت گندم تولیدی سال گذشته به نسبت سنوات ماقبل افزایش یافت.

اخیانی گفت: این طرح در اکثر دیمزارهای کشور در حال انجام و سال آینده سال پایانی فاز اول آن است، که نزردیک به ۲۵۰ هزار بهره‌بردار در این طرح مشارکت می‌کنند، طرحی که در ۵۰ سال اخیر بی نظیر بوده و در امر مشارکت و همکاری در بعد همگانی و مباحث فنی منحصر بفرد است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: پروژه‌های متعدد در راستای توسعه مکانیزاسیون، مباحث فنی و ... در این طرح در حال انجام است که قطعا با توجه به مشارکت و استقبال خوب بهره‌برداران ادامه می‌یابد و می‌تواند در بسیاری موارد مخصوصا تولید غلات ما را به خوکفایی برساند، البته تقریبا ۲۰ درصد از غلات از دیمزارها تولید می‌شده که با توسعه این طرح می‌توان امیدوار بود که قسمت مهمی از غلات در آینده در دیمزارها تولید شود و پایداری عملکرد بیشتری را نسبت به اراضی آبی که به شدت در حال تنش بوده داشته باشد، کما اینکه جهش تولید در دیمزارها می تواند به امنیت غذایی کشور کمک کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی