Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، درحال حاضر چندین هزار دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه‌های سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند و آموزش غیرحضوری بر اثر شیوع کرونا، سبب شده تا کلاس‌های مجازی را درکشورهای خودشان بگذرانند. آنطور که مسئولان وزارت بهداشت اعلام کرده‌اند، واکسیناسیون دانشجویان غیرایرانی نیز همانند دانشجویان ایرانی، از آذرماه آغاز می‌شود تا نیمسال دوم تحصیلی به صورت حضوری برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین ارتباط، افشین آخوندزاده سرپرست اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز، درباره فرآیند واکسیناسیون دانشجویان خارجی اظهارکرد: واکسیناسیون دانشجویان خارجی هیچ فرقی با دانشجویان ایرانی ندارد و زمانی که ستاد ملی کرونا واکسیناسیون دانشجویان ایرانی را به صورت رسمی اعلام کند، دانشجویان غیرایرانی نیز همانند دانشجویان ایرانی واکسینه خواهند شد.

وی افزود: باید به این نکته توجه داشته باشیم که تمامی قوانین از جمله قوانین آموزشی، پژوهشی و رفاهی، برای دانشجویان ایرانی و غیرایرانی یکسان است زیرا تمامی آن‌ها، دانشجویان جمهوری اسلامی محسوب می‌شوند و هیچ فرقی با یک دیگر ندارند.

آخوندزاده درباره آموزش حضوری دانشجویان غیرایرانی ساکن خارج از کشور، ادامه داد: تا زمانی ستاد ملی کرونا دستور بازگشایی دانشگاه‌ها و آموزش حضوری را ندهد، هیچ دستور العملی را مبنی بر بازگشت دانشجویان غیرایرانی به داخل کشور صادر نخواهیم کرد. اگر قرار باشد برای دانشجویان ایرانی هرگونه کلاس حضوری برگزار شود، برای دانشجویان غیرایرانی نیز همین روال خواهد بود.

سرپرست اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان گفت: اگر هرکدام از دانشجویان غیرایرانی در کشورشان واکسن نزده باشند، برای حضور در کلاس‌های دانشگاه همانند دانشجویان ایرانی باید واکسینه شوند. همچنین این دست از دانشجویان باید پروتکل‌های تعیین شده از سوی ستاد ملی کرونا از جمله قرنطینه چند روزه را رعایت کنند.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره افزایش جذب دانشجویان غیرایرانی در سال تحصیلی جدید، بیان کرد: ما براساس برنامه ششم توسعه، برنامه ریزی مناسبی را برای جذب دانشجویان غیرایرانی در سال تحصیلی جدید خواهیم داشت. باید یادآور شوم که در زمان شیوع کرونا نه تنها شاهد کاهش دانشجویان غیرایرانی نبودیم، بلکه در یک سال و نیم گذشته شاهد افزایش جذب ۲۰ درصدی دانشجویان غیرایرانی بودیم.

آموزش مجازی موجب افزایش جذب دانشجویان غیرایرانی شده است

آخوندزاده اضافه کرد: مکانیزم‌هایی مانند پژوهش محور شدن دانشگاه‌ها از جمله موضوعاتی است که در سال تحصیلی جدید برای افزایش جذب دانشجویان غیرایرانی در دستور کار قرار خواهیم داد. البته باید به این نکته توجه داشته باشیم که آموزش مجازی در طول این مدت، به افزایش جذب دانشجویان خارجی کمک زیادی کرده است.

سرپرست اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه بیشتر دانشجویان خارجی جذب شده از کشور عراق هستند، یادآور شد: کشورهای افغانستان، سوریه، چین و لبنان، رتبه‌های بعدی دانشجویان غیرایرانی جذب شده در داخل کشور هستند. به طور کلی حدود ۵۷ هزار دانشجوی غیرایرانی از بیش از ۱۰۰ کشور مشغول به تحصیل هستند که کشورهای عراق، افغانستان، چین و سوریه رتبه‌های اول تا چهارم را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام/

شایان دنیادیده کد خبر: 1105933 برچسب‌ها واکسیناسیون دانشجویان دانشجویان غیرایرانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واکسیناسیون دانشجویان دانشجویان غیرایرانی جذب دانشجویان غیرایرانی همانند دانشجویان ایرانی دانشجویان غیرایرانی واکسیناسیون دانشجویان افزایش جذب دانشجویان دانشجویان خارجی امور دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۷۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران

خوابگاه متأهلی سرای حکیم ویژه ۱۲۰ نفر از دانشجویان متأهل دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین افتتاح سرای 2 حکیم، ویژه دانشجویان متاهل دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

سید محمد پور حسینی؛ مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی در این مراسم، ضمن تقدیر از خیرین گفت: این پروژه برای جوانان دانشجو که موجب ارتقا علم و کشور هستند بسیار ارزشمند است.

 وی با اشاره به موضوع جوانی جمعیت و ازدواج به هنگام گفت: امروزه شرایط ازدواج برای جوانان دانشجو سخت است و ایجاد این سرای متاهلی با فضای مناسب و آرام، تسهیلات ازدواج را برای جوانان فراهم می‌آورد.

حسین قناعتی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در آیین افتتاح سرای 2 حکیم ویژه دانشجویان متاهل دانشگاه با اشاره به سرعت بالای بازسازی این سرا با کمک خیرین، اظهار کرد: از زمان آغاز مسئولیتم، عزم خود را بر اتمام طرح‌های نیمه‌تمام دانشگاه جزم کردم و تاکنون بیش از 100 پروژه عمرانی به پایان رسیده است.

وعده وزیر بهداشت برای رفع مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی

قناعتی به بازسازی کامل ساختمان‌های سرای حکیم که پیش از این غیرقابل سکونت بود، اشاره و بیان کرد: با تلاش و تامین اعتبار خیرین و همت مسئولان دانشگاه، در عرض 7 ماه، 33 واحد از این ساختمان بازسازی و به امکانات رفاهی تجهیز شد و اکنون‌ آماده سکونت دانشجویان متاهل است.

وی همچنین به راه‌اندازی سرای حکیم 1 در هفت ماه قبل اشاره کرد و این موضوع را نشان‌دهنده سرعت بالای انجام کار در این پروژه دانست.

وی در ادامه با بیان اینکه طولانی شدن طرح‌های عمرانی خسارات سنگینی به سازمان‌ها وارد می‌کند، با اشاره به افزایش تعداد بلوک‌های خوابگاه دانشجویان متاهل از 4 به 6 بلوک، گفت: در حال حاضر نزدیک به 150 دانشجوی متاهل متقاضی خوابگاه هستند و این خوابگاه جدید با ظرفیت 120 دانشجو، تا حدودی کمبود خوابگاه را تامین خواهد کرد.

قناعتی در پایان به کمبود خوابگاه دانشجویان مجرد اشاره کرد و گفت: خوابگاه دانشجویان مجرد با 400 تخت در حال احداث است و امیدواریم تا 6 ماه آینده به بهره‌برداری برسد. با راه اندازی این خوابگاه بحران کمبود خوابگاه نیز رفع خواهد شد.

حاج حسین رضایی، مدیر عامل خیریه نیز با اشاره به مشارکت خیرین در سرای حکیم 1 و 2 دانشجویان متاهل دانشگاه گفت: خیرین در کشور ما اقدامات بزرگی را انجام می دهند و مسئولیت ما این است که مردم را به کار خیر تشویق کنیم.

وی با بیان اینکه با کمک خیرین پروژه‌ها سریع‌تر، ارزان تر و با کیفیت بیشتری انجام می‌شود گفت: نمونه آن بیمارستان‌هایی است که با کمک خیرین ساخته شده است. وظیفه داریم قدر همه خیرین را بدانیم و کار خیر آنها را ارج بنهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان و مدیران رسانه‌ای برگزار شد
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران