Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت فضلعلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به کسب رتبه نخست اشتغالزایی در سال گذشته توسط شهرستان پاکدشت گفت: ۷۰ درصد اشتغال ایجاد شده در شهرستان در حوزه صنعت بوده که دو برابر تعهد شغلی اشتغالزایی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه یک سوم  تولیدات واحدهای صنعتی، صادرات محور است، افزود: یکی از برنامه‌های ایجاد اشتغال افزایش صادرات و قابلیت‌های صادرات محور است که با رفع مشکلاتی نظیر انتقال ارز، حمل‌ونقل و گمرک امیدواریم در این حوزه گام‌هایی برداریم که بتوان ارزآوری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ایجاد شهرک‌های صنفی را یکی دیگر از برنامه ها در افزایش اشتغالزایی عنوان کرد و افزود: با قرار گرفتن رسته‌های همگن صنفی که دارای آلایندگی هستند به صورت تجمعی در قالب شهرک‌های صنفی گام موثری در افزایش اشتغالزایی صورت خواهد گرفت که تاکنون ۳ مورد تقاضا در منطقه جمال آباد، آلوئک و فرون‌آباد شکل گرفته که یک مورد در مراحل نهایی است.

وی اصلی ترین محور برنامه‌ها را سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و رفع موانع، مشکلات تولیدی و صنعتی و حفظ اشتغال پایدار عنوان کرد و افزود: برای این تحقق اصل حمایت از تولید، جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با محوریت فرمانداری و با حضور نهادهای مربوطه هر هفته به صورت مستمر در محل واحدهایی که مشکل دارند، برگزار می‌گردد.

فضلعلی با اشاره به این‌که ۷۰ درصد مصوبات جلسات ستاد تسهیل اجرایی و ۳۰ درصد آن در دست پیگیری است، افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه ها، استمرار جلسات ستاد تسهیل و مانع زدایی واحدهای تولیدی به منظور اشتغالزایی است که در این راستا از ابتدای امسال ۱۸ جلسه ستاد تسهیل تشکیل شده است.

وی اعطای تسهیلات در پنج حوزه رونق تولید، کرونا، تبصره ۱۸، تسهیلات صنفی و بازسازی و نوسازی را از دیگر برنامه‌ها برای افزایش اشتغالزایی برشمرد و افزود: در راستای رفع مشکلات صنعتی سال گذشته ۴ هزار و ۵۷۲ میلیارد ریال تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار گرفت که این تسهیلات همچون سال گذشته در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت و متقاضیان و صنعتگران با ثبت نام از طریق سامانه بهین یاب و ارائه مستندات خود برای دریافت تسهیلات، می توانند اقدام می‌کنند.

فضلعلی با اشاره به این‌که شهرستان پاکدشت رتبه دوم بعد از تهران را در استان، از نظر تعداد واحدهای صنفی، شهرک‌های صنعتی و واحدهای فعال صنعتی را به‌خود اختصاص داده است، بیان کرد: به دلیل وجود واحدهای صنعتی نرخ بیکاری در این شهرستان بسیار پایین بوده و براساس مشاهدات و مراجعات واحدهای تولیدی یکی از عمده ترین مشکلات کمبود نیروی متخصص و ساده انسانی است.

پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع است.
 

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت استان تهران ورامین اشتغال زایی پاکدشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت استان تهران ورامین وزارت صنعت معدن و تجارت استان تهران ورامین اشتغال زایی پاکدشت ستاد تسهیل برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۷۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف در مصاحبه رادیویی، گفت: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود. یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رستگار تاکید کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می‌شود که فعالیت اقتصادی دارند. بیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می‌بردند و یا استعلامی از نهادهای ذیربط انجام می‌شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

این مقام صنفی یادآور شد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تأیید درگاه ملی مجوزها باشد. با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می‌دهند.

وی گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتماً باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارائه می‌کنند.

کد خبر 6095507

دیگر خبرها

  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • ایجاد چهار هزار شغل جدید در غرب استان سمنان
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • دهه کرامت فرصت پیوند دل‌های نسل جوان با اهل بیت(ع) است