Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر نادر توکلی معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران  با اشاره به اینکه دیروز یکشنبه ۱۷ مرداد همه رکوردها درخصوص کرونا در تهران شکسته شد، گفت: بیش از ۲۵ هزار مراجعه سرپایی، ۲۴۰۰ بستری و ۱۵۶ مرگ در ۲۴ ساعت قبل داشتیم که این عدد مرگ و میر رکورد تهران از ابتدای شیوع کرونا تاکنون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در حال حاضر ۱۰ هزار و ۶۰۰ بیمار بستری در بیمارستان‌ها داریم.

او درباره مشکل کمبود تخت در بیمارستان‌ها اظهار کرد: همه تخت‌ها پر است و تنها ظرفیتی که استفاده می‌کنیم، همان ۱۰۰۰ تختی است که در اورژانس بیمارستان‌ها است. بیمار در تخت‌های بستری اورژانس منتظر می‌ماند که ظرف ۶ تا ۲۴ ساعت بعد بتواند به بخش منتقل شود و بر اساس میزان ترخیصی‌ها و فوتی‌ها تخت برای سایرین خالی می‌شود.

توکلی گفت: موضوعی که در شرایط فعلی کمک‌کننده است و بار بیماری بر دوش بیمارستان‌ها را می‌شکند، توسعه تخت‌های بستری موقت بوده است. در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۶۰۰۰ بیمار با بستری موقت خدمت گرفتند.

توکلی درباره اخباری که پیرامون کمبود سِرُم و داروهایی نظیر رمدسیویر به گوش می‌رسد، بیان کرد: خوشبختانه مسئله کمبود سِرُم و رمدسیویر تا حد زیادی رفع شد، اما کمبود داروی اکتمرا هم وجود داشت که پس از برگزاری جلسه پیرامون آن تامین آن هم به حد معقولی رسید.

بزرگ‌ترین معضل در زمینه درمان کرونا 

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران ادامه داد: نکته اساسی در این میان این است که یک بیمارستان حدود ۵۰۰ تا ۹۰۰ ورودی کرونایی دارد و از این تعداد حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ بیمار بستری موقت می‌شوند و نیاز به دارو دارند. میانگین هزینه دارو برای هر بیمار حدود یک میلیون است که در مراکز دولتی باید با پذیرش بیمه‌های پایه خدمت ارائه شود و حجم نقدینگی قابل توجهی باید صرف داروهای کرونا شود.

توکلی گفت: این درحالی است که سازمان‌های بیمه‌گر حدود ۳ تا ۶ ماه بعد پول بیمارستان‌ها را پرداخت می‌کنند؛ اما شرکت‌های دارویی، هزینه داروی کرونا را نقدی دریافت می‌کنند و این بزرگ‌ترین معضل فعلی در زمینه کرونا است که در بیمارستان‌ها حجم نقدینگی کم است و تعهدات سازمان بیمه‌گر با تاخیر پرداخت می‌شود و مسئولان بیمارستان برای تامین نقدینگی برای خرید دارو با مشکل مواجه می‌شوند.

وی با بیان اینکه فعلا مشکلی در زمینه اکسیژن‌رسانی به بیماران در تهران وجود ندارد، تصریح کرد: روز یکشنبه (۱۷مرداد) در تهران بحث راه‌اندازی کلینیک‌های بستری موقت را در تهران داشتیم و همین امر سبب می‌شود از بار مشکلات کاسته شود.

افزایش مرگ‌ومیر در روزهای آتی

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران درباره زمان رسیدن به قله پیک پنجم کرونا در تهران، تاکید کرد: فعلا هیچ تصوری برای زمان رسیدن به قله پیک پنجم وجود ندارد. زیرا ماهیت ویروس جهش‌یافته چنین است. اگر موفق می‌شدیم ۷۰ درصد جامعه مشمول واکسن را واکسینه کنیم می‌توانستیم نظر دهیم، اما چون این اتفاق نیفتاده ممکن است تا ابتلای ۷۰ درصد جامعه پیش‌روی کنیم. تنها پیش‌بینی فعلی این است که در روزهای آتی باز هم افزایش مرگ و میر را خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه روند واکسیناسیون در مدت اخیر بهبود یافته است، تاکید کرد: در مورد افراد بالای ۶۰ سال مبتلا به کرونا از ۳۰۰۰ بیمار بستری در بیمارستان حدود ۹۵ درصد کسانی هستند که واکسینه نشدند. البته نمی‌گوییم اگر کسی واکسن بزند قطعا به کرونا مبتلا نمی‌شود اما، موضوع مهم پس از واکسیناسیون این است که با تزریق آن احتمال ابتلای شدید به کرونا کاهش می‌یابد.

وی درباره صحبت‌های رئیس جمهور پیرامون تدوین طرح جامع تحول در نحوه مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: لازمه این موضوع این است که اقدامات صورت گرفته در یک سال و نیم گذشته را دوره کرده و مشکلات را احصا کنیم و به دنبال ارائه راهکار برای رفع آن باشیم. مسئول این امر در ستاد ملی مقابله با کرونا مشخص شده است و هدف این است که بتوانیم تنگناها در زمینه اجرائیات را به حداقل برسانیم.

۸۰ درصد مراجعات کرونایی مربوط به اطفال است

توکلی ادامه داد: متاسفانه یکی از عواملی که شدت ابتلا را تا حد زیادی افزایش داده است جمع‌های خودمانی، غیر رسمی، ویلاهای اجاره‌ای و حضور در رستوران‌ها است. در ۱۰ روز اخیر بیشترین میزان ابتلا در تهران به دنبال برگزاری مراسم عروسی و ترحیم بوده است و حتی قربانیان زیادی در کودکان داشتیم. با مراجعه به مراکز تخصصی اطفال در تهران می‌بینید که ۸۰ درصد مراجعات کرونایی اطفال است و این موضوع بسیار نگران‌کننده است. پس باید این پیام را بدهیم که حداقل به خاطر کودکان‌تان رعایت کنید. 

اجتماعات حتی در فضای باز توصیه نمی‌شود

معاون درمان ستاد کرونا استان تهران در خصوص مراسم‌های عزاداری ماه محرم گفت: قاعدتا شرکت در هیچ‌گونه مراسم عزاداری رسمی توصیه نمی‌شود. اجتماعات بیش از یک ساعت حتی در فضای باز توصیه نمی‌شود؛ زیرا تجمع بیش از یک ساعت خطرآفرین است و احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد. از طرفی تاکید می‌کنیم افرادی که در مراسم شرکت می‌کنند حتما از دو ماسک استفاده کنند.

وی در پایان تاکید کرد: ۳ نکته باید از اولویت‌های اصلی ما باشد. اول تسریع واکسیناسیون با کاهش بروکراسی که در هر مکان بتوان واکسن تزریق کرد. نکته دوم فرهنگسازی در راستای کاهش ساده‌انگاری است و نکته سوم افزایش نظارت‌ها است تا ضمانت اجرایی برای تشدید پروتکل‌ها داشته باشیم و شاهد بهتر شدن شرایط باشیم.
 

کد خبر 619707 برچسب‌ها كرونا در ايران تهران دارو بیماری - بیمارستان فاصله‌گذاری اجتماعی آمار ماه محرم ماسک - سلامت واکسن کرونا پروتکل بهداشتی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران تهران دارو بیماری بیمارستان فاصله گذاری اجتماعی آمار ماه محرم ماسک سلامت واکسن کرونا پروتکل بهداشتی معاون درمان ستاد بیمارستان ها استان تهران بستری موقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۵۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است

رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش ایسنا؛ رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ در فضای مجازی خبر داد.

سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای این طرح گفت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و مابقی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد؛ کماکان بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

مجید تصریح کرد: اجرای طرح های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که .باعث نگرانی خانواده های ولایت مدار ایرانی شده قطعا در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتای فراجا از هموطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بازگشت به دنیای صدا