Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@17:56:01 GMT

طرح جامع شهرک نیشتمان سنندج مصوب شد

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۸۵۰۲

طرح جامع شهرک نیشتمان سنندج مصوب شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان گفت: طرح جامع شهرک نیشتمان سنندج به تصویب شورایعالی شهرسازی و معماری کشور رسید. 

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ شهرام ملکی ظهر امروز در حاشیه جلسه ویدئو کنفرانس شورایعالی شهرسازی و معماری کشور به ریاست مهندس اسلامی وزیر محترم راه و شهرسازی، با بیان این مطلب اظهار داشت: طرح جامع شهرک نیشتمان در محدوده شهرستان سنندج از سال گذشته با هماهنگی استانداری و اداره کل راه و شهرسازی کردستان و معاونت پژوهشی دانشگاه کردستان در اراضی ملی و دولتی تهیه و سرانجام در جلسه امروز شورایعالی شهرسازی و معماری کشور به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مطالعات امکان سنجی و مکانیابی طرح با اهداف حل قسمتی از محدودیت شدید زمین در سنندج به دلیل مهاجرت پذیری و وجود نواحی منفصل شهری و نیز تامین زمین طرح اقدام ملی مسکن و ایجاد موازنه وتعادل در عرضه و تقاضای زمین و مسکن در سنندج صورت گرفت.

ملکی خاطر نشان ساخت: تامین بستر مناسب فضاهای مکمل شهر خلاق موسیقی سنندج، ساماندهی مجموعه های خانه دوم پیرامونی شهر، نابسامانی و تداخل در تحولات کالبدی حوزه های پیرامون شهر، نیاز مبرم ایجاد بستر کار و فعالیت و اشتغالزایی، لزوم تقویت نقش ارتباطی و بازرگانی با توجه به موقعیت لجستیکی سنندج از دیگر اهداف این طرح می باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان تاکید کرد: شهرک نیشتمان با شعارفراگیر و پاسخده به نیازهای ساختاری شهر خلاق سنندج و با ظرفیت جمعیت پذیری 28 هزار نفر و در محدوده ای به مساحت ۴۰۳ هکتار با نقش و عملکرد غالب مسکونی و با توان پاسخ به تقاضای موثر در تمامی گروه های هدف اجتماعی و اقتصادی در شهر سنندج و با تنوعی از جامعه هدف و با تاکید بر اصول نوین شهرسازی، محیطی امن،آرام و سرزنده را برای ساکنین فراهم می آورد.

ملکی در بخشی دیگر از سخنان خود تصریح کرد: شهرک نیشتمان می تواند الگوی مطلوبی از شهرسازی یکپارچه با رویکرد توسعه پایدار و فرهنگ و اقلیم استان را ارائه کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان اظهار داشت: شهرک نیشتمان می تواند با تأمین زیرساختها و امکانات لازم به عنوان کانون حرکت محورهای گردشگری استان و همچنین محل استقرار فضاها و اماکن خدمات رسان گردشگری مانند هتلها، سویتهای گردشگری، نقاط کمپینگ، رستورانها نقش مهمی در توسعه شهر سنندج داشته باشد.

وی در پایان گفت: در این راستا می بایست بعد از ابلاغ مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری توسط شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید بر اساس وظایف قانونی در دستور کار قرار گیرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان شهرسازی و معماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۸۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، محمدرضا قلندر شریف در گفتگویی با اشاره به جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور، اظهارکرد: پس از کش و قوس‌های فراوان و طی فرآیند قانونی تایید و تصویب در کارگروه امور زیربنایی و شورای برنامه ریزی استان، مطالعات تدوین سند پهنه بندی حریم شهر مشهد در چارچوب طرح جامع توسعه و عمران شهر در شورای‌عالی شهرسازی و معماری کشور مطرح و به تصویب رسید.

وی گفت: مطابق با این طرح، حریم کلان‌شهر مشهد با مساحت ۸۷ هزار و ۸۸۰ هکتار مشتمل بر تعداد ۱۲۴ سکونتگاه با ۱۸۱ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت و هسته‌های صنعتی کارگاهی و فعالیتی بیشمار با برخورداری از فرصت‌ها، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بیشماری از جمله توپوگرافی مناسب، عرصه های سبز عمومی توسعه یافته، زیرساخت‌ها و تاسیسات زیربنایی، زیرساخت‌های تصفیه منابع آبی، فاضلابی و تولید آب خاکستری، شبکه راه‌های دسترسی و منظومه سکونتگاه‌های روستایی است.

شهردار مشهدمقدس افزود: متاسفانه در سال‌های اخیر این ظرفیت‌ها به دلیل نبود طرح و برنامه مدون از سویی و ناهماهنگی در اقدامات سازمان‌ها و دستگاه‌های مسئول از سویی دیگر دستخوش سودجویی عمومی و آسیب‌هایی از حیث تشدید بهره‌برداری از منابع طبیعی، برهم خوردن تعادل نظام سکونت، فعالیت، سازمان فضایی، محیط زیست و ... شده است.

قلندر ادامه داد: بر همین اساس شهرداری مشهد در راستای تعیین تکلیف وضعیت سیاسی و اداری، به منظور بهبود و نظم بخشی به توسعه پایدار حریم در قالب نظام برنامه ریزی کشور، بر آن شد تا سند پهنه بندی حریم ذیل اسناد بالادستی را بر اساس اصول و معیارهایی منبعث از قوانین و مقررات، طرح‌های موضعی و فرادستی، خصوصیات طبیعی حاکم و ویژگی های نظامات مختلف تهیه و تصویب کند.

وی افزود: هدایت و انجام این طرح در قالب کمیته راهبری حریم متشکل از نمایندگان کلیه ارکان مدیریت شهری از جمله استانداری، شهرداری، اداره کل راه و شهرسازی، محیط زیست، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، جهاد کشاورزی و ... در کارگروه‌ها و کمیسیون های شورای اسلامی شهر مشهد طی جلسات متعدد مورد بررسی قرار گرفت.

شهردار مشهدمقدس در ادامه به مهمترین رویکردها و سیاستهای پیشنهادی پهنه بندی حریم اشاره و اظهار کرد: بخشی از این رویکرد و سیاست های پیشنهادی در دو قالب حفاظت و پیشگیری از جمله حفاظت و صیانت از آبخوان مشهد منابع آبی همچون دریاچه سد طرق و بهره برداری بهینه از اراضی قهوه ای همچون کوره پزخانه های متروکه تعریف شده است.

وی افزود: در مجموع با پیش بینی این برنامه و سازو کارها، امید می رود با همت جمیع ارکان و دستگاههای اجرایی متولی، اهداف این طرح که توسعه پایدار، حفاظت و صیانت و بهبود کیفیت گستره حریم در تمامی ابعاد منطبق بر چشم انداز در افق طرح است، محقق شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904159

دیگر خبرها

  • تصویب طرح جامع دومین شهرک مسکونی دولتی فارس
  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • مسجد یوردشاهی ارومیه مرمت و ساماندهی می شود
  • افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت نان در برخی نانوایی‌های سنندج!
  • نرخ انواع نان آزادپز در کردستان اعلام شد
  • خزعلی: تصمیم ورود بانوان به ورزشگاه‌ها با نظام بود | ممنوعیت جدید در راه؟
  • چالش‌های معماری و شهرسازی ایران
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد