Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انستیتو پاستور ایران با بیان اینکه مبتلایان به کرونا لزوما نباید در بیمارستان بستری شوند، گفت: بستری شدن در بیمارستان به دلایل متعددی ممکن است شرایط انتقال ویروس را در جامعه افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا بیگلری رییس انستیتو پاستور ایران درخصوص شرایط خاصی که در کشور و دنیا در پی شیوع کرونا شاهد آن هستیم، اظهار کرد: هرگونه تجمع و تردد سبب شعله ور شدن ویروس و حادتر شدن شرایط موجود خواهد شد که این موضوع منحصر به ایران نیست و در تمام جوامع هم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مبتلایان به کرونا لزوما نباید در بیمارستان بستری شوند، تاکید کرد: بستری شدن در بیمارستان به دلایل متعددی ممکن است شرایط انتقال ویروس را در جامعه افزایش دهد؛ به طور مثال همراهان بیمار هم ممکن است آلوده شوند.

بیگلری عنوان کرد: تنها درصد بسیار محدودی از کسانی که تست آزمایشگاهی آنها مثبت است و بیماری‌شان به اثبات رسیده است، نیاز به بستری دارند. در دنیا هم روال این است که اغلب مبتلایان معمولا در خانه درمان می‌شوند، البته در راستای این امر باید به مردم آموزش عمومی داده شود تا بدانند چگونه از بیماران خود در منزل مراقبت کنند.

رییس انستیتو پاستور ایران ادامه داد: نکته بسیار مهم دیگر این است که کسانی که بیمار هستند و در منزل یا بیمارستان دوران نقاهت را می‌گذرانند مطلع باشند که در روزهای پیش روی بیماری‌شان چه علائمی خواهند داشت؛ چرا که این امر کمک خواهد کرد از اضطراب آنها کاسته شود و بتوانند به راحتی با بیماری کنار آمده و این دوران را پشت سر بگذارند.

وی با اشاره به اینکه تجربه دنیا و کشور به ما نشان داده است که اغلب کسانی که در بیمارستان بستری می‌شوند، نیاز به درمان‌های ضدویروسی خاص نخواهند داشت، مطرح کرد: نشان داده شده که بسیاری از داروهایی که تاکنون به عنوان داروی ضد ویروسی مطرح بوده‌اند، خیلی موثر نبودند به همین خاطر مصرانه به دنبال تجویز دارو برای بیمار بستری در بیمارستان نباشید؛ چرا که این ویروس هنوز درمان خاصی ندارد.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، بیگلری در پایان ضمن آرزوی سلامتی برای همه هموطنان اظهار کرد: کسانی که واکسن تزریق کرده اند خود را در مقابل ابتلا به بیماری کاملا ایمن ندانند. تجربه جهانی نشان می‌دهد حتی افرادی که واکسینه شده‌اند می‌توانند مبتلا شوند یا بیماری را به دیگران انتقال دهند. به همین خاطر عزیزانی که واکسن هم دریافت کرده‌اند رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک را جدی بگیرند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: علیرضا جاوید علیرضا زاکانی محمد مخبر غلامحسین اسماعیلی محرم شب های محرم مبتلایان ویروس کرونا بستری علیرضا جاوید علیرضا زاکانی محمد مخبر غلامحسین اسماعیلی محرم شب های محرم بیمارستان بستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۸۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند