Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده ولی فقیه در استان یزد با بیان اینکه تربیت دینی مانع بروز آسیب‌های اجتماعی می‌شود، بر ضرورت تعامل بیشتر آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه در تربیت دینی دانش آموزان تاکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی بعد از ظهر امروز در دیدار مدیر خدمات اجتماعی، پیشگیری و درمان حوزه‌های علمیه کشور و اعضای ستاد حوزوی بحران استان یزد اظهار داشت: یکی از نکات بسیار مهمی که باید در جامعه به آن توجه داشته باشیم، آمادگی در برابر بحران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان شایسته نیست که انسان نسبت به آسیب‌ها و بحرا‌ن‌ها بی‌توجهی کند گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق و کامل، آسیب‌ها شناسایی و ریشه یابی شود و برای رفع آنها اقدامات لازم صورت بگیرد و نسبت به این موضوع نباید کوتاهی کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان یزد یکی از مهمترین آسیب‌هایی که امروز جامعه ما با آن روبروست را در حوزه تربیت دانست و گفت: حوزه‌های علمیه باید برای تقویت پایه‌های ایمانی، بصیرتی و اخلاقی طلاب برنامه‌ریزی کنند تا در میدان و عمل شاهد مصونیت از مشکلات و خطاها باشیم.

امام جمعه یزد افزود: طلاب از ابتدای ورود به حوزه علمیه باید با مفاهیم قرآن آشنا شوند تا در نتیجه قرآن در دل و جانشان رسوخ کرده و کمتر دچار رفتار سوء و اشتباه شوند.

یزد| دشمن به دنبال نابود کردن فرهنگ و تربیت دینی در ایران استتربیت دینی دانش‌آموزان دختر با همکاری حوزه علمیهوظایف خانواده‌ها در تربیت دینی فرزندان/ خانه‌‏اى که کودک در آن نباشد، برکت ندارد

ناصری یزدی توسعه آسیب‌های اجتماعی در جامعه را یکی دیگر از بحران‌های پیش روی کشور دانست و گفت: متاسفانه به دلایل مختلفی شاهد آسیب‌ها و ناهنجاری‌هایی در جامعه هستیم که باید با آسیب‌شناسی درست به دنبال رفع آن باشیم.

وی ادامه داد: برای برطرف کردن آسیب‌ها باید از ابتدای کودکی و ورود به مدرسه، با آموزش صحیح پایه‌های ایمانی کودکان تقویت شود که اگر چنین شد، روحیه تعهد و مسئولیت‌پذیری در آنها شکل گرفته و هویت خود را به درستی پیدا کرده و کمتر دچار پوچی و انحراف می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان یزد با بیان اینکه ریشه تحول در جامعه، تحول در آموزش است، بیان کرد: یکی از مهمترین وظایف طلاب و روحانیون که تا حدودی از آن غافل بوده‌ایم، تربیت درست افراد از کودکی تا بزرگسالی است بنابراین باید برای فعالیت در بحث آموزش و پرورش جوانان خوش فکر، خودباور و متعهد برنامه‌ریزی مناسبی از سوی حوزه‌های علمیه صورت بگیرد تا شاهد تحول در جامعه باشیم.

انتهای پیام/781/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در استان یزد حوزه های علمیه تربیت دینی آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۱۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رییس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم