Web Analytics Made Easy - Statcounter

عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: دانشجویان نسل جدید، یعنی دهه هشتادی‌ها علاقه‌مند به حضور اجتماعی و ایفای نقش در فضای اجتماعی هستند و خودشان بدون هیچ دردسری مناسبت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها را برگزار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: یکی از پرمخاطب‌ترین برنامه‌ها قبل از ویروس کرونا بحث‌های اعتکاف و اربعین و شرکت در مراسم‌هایی از این قبیل بوده است. متاسفانه تعارضی که در برخی نهاد‌های سیاست گذار دانشگاه‌ها وجود دارد باعث شده تا بیشتر آن‌ها به خنثی کردن برنامه‌های یک دیگر اقدام کنند.

علیزاده تصریح کرد: جامعه‌ای که در حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی از سال ۵۹ تاکنون تربیت شده یکی از ویژگی هایش این است که تندروی یا کندروی ندارد، یعنی حوزه فرهنگی ما مسیر مشخصی را متناسب با مسائل کشور و ارزش‌های انقلاب اسلامی طی می‌کند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور ادامه داد: خیلی از افرادی که به استفاده از برنامه‌های ما پرداخته اند، توانسته اند در مناسب مختلف کشور پست بگیرند و هم اکنون در جامعه نقش مدیریتی ایفا می‌کنند. شاید مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی ما در سال‌های اولیه تشکیل جهاددانشگاهی بحث قرآن بوده است؛ چرا که تا ۲۴ دوبره جشنواره قرآنی برگزار کرده ایم و در آن زمان شورای متولی برگزاری این برنامه‌ها وجود نداشته و شاید این اصل، مهم‌ترین برنامه‌های ما بوده است.

علیزاده تاکید کرد: از ابتدای دهه ۶۰ اقدام به انتشار کتاب برای دانشگاه‌ها و رشته‌های مختلف درسی کردیم که ادامه پیدا کردن آن به تشکیل سازمان انتشارات منجر شد و هم اکنون توانسته متولی نشر و انتشار کتاب و کتاب خوانی شود.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور گفت: در ابتدا فعالیت‌های قرآنی دانشجویان با مسابقات حفظ و قرائت و روخوانی و روان خوانی شروع می‌شد و در نهایت در سال ۸۰ منجر به تشکیل سازمان فعالیت‌های قرآنی و در سال ۸۲ منجر به تشکیل خبرگزاری تخصصی قرآنی ایران شد.

او با بیان اینکه تنها سازمانی هستیم که صاحب دو رسانه هستیم، تاکید کرد: هیچ کدام از سازمان‌های فرهنگی دارای چنین ظرفیت‌هایی نیستند. در حوزه نظرسنجی هم جعل مدرک وجود ندارد و مخاطب باید به آن اعتماد داشته باشد.
علیزاده اضافه کرد: یکی از فعالیت‌هایی را که در سازمان دانشجویان شروع کرده ایم بحث بازی هاست که مرکز بازی را در جهاد راه اندازی کرده ایم تا دانشجویان بتوانند متناسب با استعداد و خلاقیت خود بازی سازی کنند و ما هم به تجاری سازیشان بپردازیم.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور گفت: مطابق آمار مرکز بازی ها، ۲۹ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر روزانه از طریق موبایل و وسایل دیگر به بازی می‌پردازند که این موضوع نشان دهنده این است که اگر بازی هدفمند و با طراحی مناسب باشد، می‌تواند نقش مهمی را در آموزش فرهنگی داشته باشد، در واقع برنامه‌های فرهنگی جهاددانشگاهی عمدتا مهارت محور هستند که شامل کتابخوانی، فیلم دیدن، استفاده از هنر و ... می‌شوند که در زمان برگزاری مخاطبان خاص خود را دارد.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاددانشگاهی دانشجویان نسل جدید معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۲۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

 حبیب غزنوی رییس دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: گسترش فرهنگ قرآن و اهل‌بیت (ع) باید سرلوحه تمامی امور قرار گیرد و با نور ایمان و نور قرآن حرکت کرده و جامعه‌ای سعادتمند بسازیم.
 
 وی ادامه داد: تمسک به قرآن راه نجات و رستگاری انسان است، خداوند راه‌های نجات و رستگاری فراوانی برای انسان قرار داده است، یکی از راه‌های رسیدن به سعادت، تزکیه نفس است.
 
حبیب غزنوی گفت: انسان هر وقت آیه‌های قرآن را تلاوت می‌کند برای آن تازگی دارد چرا که هر آیه قرآن یک معجزه الهی است.
 
  محمد هادی عباسی، معاون دانشجویی و امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: مراسم تقدیر از برگزیدگان بخش آوایی، بخش معارفی و سایر بخش‌های بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت (ع) دانشگاه در بخش کارکنان، دانشجویان و اساتید در مسجد فاطمه الزهرا (س) برگزار شد.
 
وی ادامه داد: فعالیت‌های مرتبط با قرآن و عترت در صدر اولویت‌های معاونت دانشجویی و امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
 
 عباسی ادامه داد: همه ساله جشنواره قرآن و عترت ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان رشته‌های پزشکی و تابع وزارت بهداشت در بخش‌های مختلف و به همت کانون قرآن و عترت شهید فیروزی برگزار می‌گردد و امسال هم شاهد افرایش درصد مشارکت ثبت نام کنندگان در رقابت‌های اولیه این جشنواره بودیم.
 
وی افزود: به لطف خدا و به همت همکارانمان در مرکز قرآن و عترت شهید فیروزی جزو نخستین دانشگاه‌هایی هستیم که مراسم تقدیر از برگزیدگان مرحله نخست بیست و هشتمین دوره مسابقات را برگزار کرده ایم.
 
 عباسی گفت: نتایج دیگر بخش‌های این جشنواره در مرحله داوری کشوری است که پس از اعلام، به اطلاع دانشجویان عزیز، کارکنان گرامی و اعضا محترم هیئت علمی خواهد رسید.
 
وی عنوان کرد: در این دوره از مسابقات شاهد ثبت نام اولیه ۶۵۰ نفر از اعضاء خانواده دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بودیم.
 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه دهه کرامت
  • اجرای ۳۰ برنامه فرهنگی، هنری و اجتماعی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس
  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش