Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:20:21 GMT

خبرنگاران نقش مهمی در ارتقای حس امنیت در جامعه دارند

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۵۶۶۴

خبرنگاران نقش مهمی در ارتقای حس امنیت در جامعه دارند

به گزارش ایرنا سردار احمد طاهری روز پنجشنبه در دیدار با رئیس و خبرنگاران خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان به مناسبت روز خبرنگار اظهارداشت: حفظ امنیت بر عهده نیروی انتظامی بوده و احساس امنیت به عنوان بخشی از امنیت عمومی مقوله ذهنی و روانی است که برآیند عملکرد رسانه‌ها به عنوان یکی از نهادهای فرهنگی در آن بسیار تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اصحاب رسانه با توانمندی، بینش و آگاهی که به مسائل روز دارند همواره آرامش فکری و امنیت روانی را برای مردم به ارمغان می‌آورند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان بیان کرد: رسانه‌های متعهد همچون خبرگزاری ایرنا در شفاف سازی جامعه، مطالبه گری مردم و هدایت مسوولان برای حل مشکلات نقش موثری دارند.

وی افزود: خبرنگاران صدای افکار عمومی هستند و اگر امروز اعتمادی میان مردم و مسوولان ایجاد شده بدون شک مرهون اصحاب قلم و اندیشه است چراکه این قشر به شفاف سازی جامعه و رفع نقاط مبهم کمک موثری می‌کنند.

سردار طاهری بهترین سرمایه پلیس را مردم عنوان کرد و اظهارداشت: آنچه برای ما بیش از پیش مهم است احساس امنیت در بین مردم و جامعه  بوده که در این زمینه نیز خبرنگاران می‌توانند با القای امید به جامعه و عدم انتشار مطالب نا امید کنند و بیان واقعیت‌ها نقش خود را در القای احساس امنیت در بین مردم به خوبی ایفا کنند.

رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان نیز نیروی انتظامی و رسانه را دو بال آرامش جامعه معرفی کرد و افزود: نیروهای نظامی در برقراری امنیت فیزیکی و رسانه‌ها در القای امنیت روانی جامعه بسیار اثر گذار هستند.

حیدر سرایانی گفت: واقعیت گرایی و انعکاس واقعیت‌ها به صورت مثبت از جمله شاخصه‌های مهم فعالان حوزه رسانه است.

وی ادامه داد: صحت، دقت و سرعت سه شاخصه مهم در حوزه رسانه است که اصحاب رسانه باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان روز خبرنگار انتظامی پروندهٔ خبری روز خبرنگار، پاسداشت اهالی رسانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان روز خبرنگار انتظامی سیستان و بلوچستان روز خبرنگار انتظامی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۵۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: کمتر از یک درصد مردم استان در سال گذشته که واجد شرایط اهدای خون بودند در سیستان و بلوچستان خون اهدا کرده‌اند.

ابوالحسن صفدری در گفت وگو با ایسنا، افزود: جمعیت استان ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است و از این تعداد حدود ۲ میلیون و پانصد هزار نفر به دلایلی از قبیل سن کمتر از ۱۸ سال و یا بیشتر از ۶۵ سال، وزن کمتر از۵۰ کیلوگرم، داشتن بیماری خونی و زمینه‌ای خاص نمی‌توانند خون اهدا کنند.

وی بیان کرد: حدود یک میلیون نفر واجد شرایط خون دادن در سیستان و بلوچستان هستند که از این تعداد در سال گذشته ۷۰ هزار مراجعه برای اهدای خون صورت گرفته در حالی که بسیاری از این افراد ۲ بار در سال اهدا داشتند که در مجموع ۳۵ تا ۴۰ هزار نفر در کل استان برای اهدای خون مراجعه کرده‌اند.

صفدری ادامه داد: ترس  مردم از اهدای خون و نگرانی بی‌مورد از ایجاد کم خونی مهمترین دلایل افراد برای عدم مراجعه برای اهدای خون به شمار می‌رود در حالی که بدن خود یک کارخانه فعال، ساخت خون است. در زنان هر چهار ماه یکبار و در مردان هر سه ماه یک بار پس از اهدای خون سطح هموگلوبین به حالت طبیعی بر می‌گردد.

وی در این راستا اضافه کرد: عدم اطلاع مردم از فواید اهدای خون نظیر درمان کبد چرب، کالری سوزی به میزان ۶۰۰ تا ۷۰۰ کیلو کالری بعد از هر بار اهدا، پیشگیری از بیماری‌های قلبی از مهم ترین فواید اهدای خون به شمار می رود چرا که اهدا، حرکت خون در عروق را تسهیل و شبکه خونرسانی در بدن را فعال می کند.

مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان تاکید کرد: سالانه بیش از ۱۵۰ هزار واحد خون در استان مصرف می شود، در حالی که تنها ۵۰ هزار واحد توسط هم استانی‌ها اهدا می‌شود و دو برابر نیاز استان را از ۱۲ استان دیگر با واردات، تامین می‌کنیم در حالی که این موضوع زیبنده استانی که دارای جمعیت جوان بالایی است نمی باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر روزانه در شهر زاهدان ۳۰۰ نفر و در کل استان ۵۰۰ نفر اهدا کننده باشند،مشکل  نیاز خونی استان حل می‌شود. این میزان متاسفانه در حال حاضر در کل استان ۲۰۰ نفر است.

صفدری بیان کرد: در مجموع در سیستان و بلوچستان ۶ پایگاه فعال خونگیری در شهرستان‌های زابل، سراوان، زاهدان، ایرانشهر، خاش و چابهار وجود دارد در حالی که ۲۰ شهرستان استان فاقد پایگاه انتقال خون است و علی رغم وظیفه حیاتی این سازمانی ،چهره عقب ماندگی به شدت در آن دیده و احساس می‌شود.

وی تصریح کرد: از آنجایی که ۱۰ شهرستان‌ استان فاقد پایگاه انتقال خون  می باشد دارای بیمارستان است و این توسعه نامتوازن مشکلات جدی ایجاد کرده است.  با توجه به شمار بالای بیماران تالاسمی و  تصادفات جاده ای و آمار موالید بالا و زایمان‌های پرخطر نیازمند توجه جدی مردم به امر مقدس اهدای خون هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش اصحاب رسانه در تبیین حفظ زیست عفیفانه و جایگاه متعالی زن، مادر و خانواده حائز اهمیت است
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • نماینده ولی فقیه و استاندار سیستان و بلوچستان روز کار و کارگر را تبریک گفتند
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • اصحاب رسانه برای رضای خدا و خدمتگزاری به مردم قلم بزنند
  • نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان