Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد اوجی وزیر پیشنهادی نفت عصر امروز با حضور در جلسه فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی طی سخنانی در خصوص مشکلات و معضلات حوزه نفت و گاز کشور با اشاره به راهکار تهاتر کالا برای عبور از موانع و محدودیت‌های موجود، گفت: در بحث گاز که همزمان با نفت تحریم شد ما با تفکر جهادی و به حول قوه الهی کارها را پیش بردیم و در این صنعت با تهاتر کالا تسویه حساب را انجام می‌دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ثمره آن این بود که طی آن سال‌ها ما هیچ بحث در حوزه دیپلماسی نداشتیم، در عین حال به کمک خدای متعال و تلاش‌های همکاران عزیز ما در کشور قطعی گاز نداشتیم.

وزیر پیشنهادی نفت در بخش دیگر سخنان خود بیان کرد: در حوزه نفت ما این قول را به آقای رئیسی دادیم که اراده بر فروش باشد؛ با استفاده از مدیران توانمندی که این وزارتخانه دارد و با استفاده از روش‌هایی که امروز در بحث فروش نفت وجود دارد. عرض کردم که من بحث تهاتر کالا در بخش گاز را داشتم. همچنین باید از توان بخش خصوصی استفاده کنیم، اگر این میدان داده شود به بخش خصوصی و حمایت نظام، مجلس محترم، شورای امنیت ملی و سران قوه ایجاد شود؛ بالاخره بایستی به یک وزیر اعتماد کرد و با توجه به فضای سیاسی که پیش بینی می‌کنیم با کشور چین ایجاد شود، اعداد و ارقام بسیار بالاتر از وضعیت کنونی خواهد بود.

وی ادامه داد: بحث دیگر تکلیف میادین مشترک نفتی و گازی است که در دهه‌های گذشته تعیین تکلیف نشدند و ما معتقدیم که در این دوره مساله تعیین تکلیف این میادین رقم بخورد. همچنین موضوع دیگر خام فروشی است، ما نباید همواره دنبال این باشیم که نفت خام بفروشیم. بحث توسعه زنجیره تکمیلی پتروشیمی را باید دنبال کنیم که هم اشتغال‌زایی و درآمدزایی به دنبال خواهد داشت و هم سرمایه‌گذاری بسیار پایینی نیاز دارد.

اوجی در ادامه بیان کرد: در بحث نیروی انسانی که امروز با این حال و روزی که می‌بییند، این بی احترامی که نسبت به این بدنه کارشناسی وجود دارد با کمک شما نمایندگان می‌شود گره این عزیزان را باز کرد و ایجاد انگیزه کرد. اگر بهترین تجهیزات را داشته باشیم بدون نیروی انسانی با انگیزه به نتیجه نخواهیم رسید.

وی با اشاره به مساله ساخت تجهیزات و کالاهای مورد نیاز صنعت نفت، خاطرنشان کرد: در بحث ساخت کالا اعتقاد من این است که ظرفیت خوبی در کشور در بحث سازندگان کالا و تجهیزات صنعت نفت وجود دارد، من ۶-۷ سال در این حوزه در کشور کار می‌کنم و پروژه‌های مختلفی را با صنعت نفت داریم که نزدیک به ۸۰۰ میلیون دلار ارزش دارد. من وقتی در شرکت ملی گاز بودم شرکت‌های تولیدکننده کالا در این حوزه را دعوت می‌کردم، نیازهای پرمصرف را در قالب قراردادهای ۵ ساله از آن‌ها خریداری می‌کردم که این قرارداد باعث می‌شد تولیدکننده خیالش راحت باشد و سرمایه گذاری کند. ما باید از شرکت‌های توانمند و صاحب دانش داخلی استفاده کنیم که حتماً می‌توانیم هزینه‌ها را در وزارت نفت و شرکت نفت کاهش دهیم.

کد خبر 5280457

منبع: مهر

کلیدواژه: جواد اوجی خام فروشی پتروشیمی وزیر پیشنهادی نفت قیمت دلار ویروس کرونا قیمت نفت گمرک ایران واکسن کرونا قیمت جهانی نفت قیمت جهانی طلا وزارت جهاد کشاورزی قیمت طلا بانک مرکزی قیمت سکه بهار آزادی نفت خام شاخص کل بورس رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۷۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیوی و مرکبات نخستین زنجیره ارزش مازندران است

به گزارش خبرنگار مهر، رحیم بخشی صبح پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: کیوی و مرکبات نخستین زنجیره ارزش مازندران به شمار می‌رود که سهم ۲۴ درصدی در تولید ناخالص استان دارند.

وی با اشاره به اینکه در شرکت در این نمایشگاه حاصل یک کارگروهی بود که توانستیم توانمندی‌های استان مازندران را براساس نظام نامه ابلاغی به نمایش بگذاریم، تصریح کرد: از هشت تا ۱۲ اردیبهشت ماه برنامه ریزی برای حضور زنجیره‌های ارزش مازندران در این نمایشگاه صورت گرفت که بیش از ۲۰و احد تولیدی با اولویت زنجیره‌های ارزش ۱۲ گانه استان توانستند در این عرصه بین المللی حضور بهم رسانده و توانمندی‌های خود به نمایش بگذارند.

وی با اشاره به اینکه از ۱۲ زنجیره ارزش، هشت زنجیره ارزش در بخش کشاورزی متمرکز شده است، گفت: در دو محصول کیوی و مرکبات براساس نقش این محصولات کشاورزی، ۲۴ درصد در تولید ناخالص استان مازندران سهم یافته‌اند، دو درصد شیلات و حدود ۶ درصد محصولات باغی در بخش اقتصادی استان نقش بر عهده دارند.

بخشی با تاکید بر اینکه در ایران اکس پو۲۰۲۴، حدود ۷۰ کشور حضور داشته‌اند و فرصت تجربه آموزی مناسبی برای بخش صادراتی استان‌های مختلف به شمار می‌رفت، تصریح کرد: شناسایی بازارهای جدید صادراتی و حضور رایزن‌های اقتصادی کشورهای مختلف، زمینه ساز توسعه تجارت برای استان‌های مختلف بود که مازندران هم توانست از این مهم بهره بگیرد و امیدواریم بتوانیم در سال‌های آتی این دستاوردها را به خوبی توسعه داده و برای اتشغال بیشتر بهره بگیریم.

کد خبر 6094863

دیگر خبرها

  • جلوگیری از سقط عمد ۳ هزار مورد جنین سالم در کشور
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • کیوی و مرکبات نخستین زنجیره ارزش مازندران است
  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی