Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: هفته گذشته و همزمان با آئین تحلیف نمایندگان مردم در پارلمان محلی شورا این اعضا با سوگند به قرآن کریم کار خود را آغاز کردند.

این اعضا در گام نخست به اولین و مهمترین وظیفه اصلی خود یعنی تعیین شهردار پرداخته و در خیلی از شهرهای فارس این فرایند انجام و برخی از شهرها نیز به دلیل اختلاف شدید سلیقه بین برخی از اعضای شورا ترجیح داده اند که با ترک جلسات انتخاب شهرداران در مقابل افراد دیگر شورا که به دنبال انتخاب افراد از قبل تعیین شده خود هستند مقاومت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش‌های اعضای شورای شهر در برخی شهرهای فارس منجر به انتخاب، ابقاء و یا انتخاب سرپرست بمنظور انتخاب شهردار اصلح در زمان مناسب دیگر به عنوان گزینه کار آمد در شهرداری‌ها شده است.

شیراز: ۶ نفر گزینه شهرداری هستند

طبق خبرهای رسیده در شیراز ۶ نفر گزینه اصلی شهرداری هستند، طبق گفتگوی محمد حسن اسدی رئیس شورای شهر شیراز فرایند انتخاب شهردار کلانشهر شیراز از طریق راه اندازی سامانه‌ای بوده است که افراد برای تصدی صندلی شهردار رزومه خود را در این سامانه بارگذاری کرده اند.

از این رو پس از پایان این فرایند اکنون ۶ نفر گزینه‌های اولیه تصدی پست شهرداری شیراز اند که توسط اعضای ۱۳ نفره شورای ششم کلان شهر شیراز در حال بررسی گزینه‌ها برای انتخاب شهردار شیراز هستند.

داراب: وساطتت خبرنگاران در میان دعوای شوراییان در انتخاب شهردار

در داراب و پس از دو جلسه هنوز تکلیف شهردار مشخص نشده است.

در جلسه اول هیأت رئیسه شورای شهر داراب از ابتدای فعالیت شورای ششم ساز مخالف را کوک کرده و اختلافات سلیقه‌ای شدید باعث شد تا سه نفر از شوراها جلسه را ترک کنند که با وساطتت خبرنگاران حاضر در جلسه مجدد به جلسه برگشته و کار انتخاب شهردار را به جلسه بعدی موکول کردند.

طبق پیگیری‌های خبرنگار مهر، جلسه دوم این شورا نیز طبق معمول باعث ترک جلسه چند تن از اعضا شد و فعلاً صندلی شهرداری به سرپرست واگذار شده است تا در زمانی دیگر شهردار این شهر را انتخاب کنند.

در همین خصوص سه نفر از منتخبین مردم در شورای شهر داراب، طی بیانیه‌ای اعلام کرده اند که با اشاره به حواشی و اتفاقات رخ داده در موضوع انتخاب شهردار در حال بررسی گزینه فراجناحی هستند.

در این بیانیه آمده است که شورای ششم در حال بررسی گزینه‌های فراجناحی، مستقل و صرفاً با تفکر خدمت و محرومیت زدایی است و از دیگر اعضای شورای دور ششم نیز دعوت به صعه صدر و همراهی در این مسیر پرمخاطره کرده اند.

نی ریز: شهردار ابقاء شد

بررسی‌های خبرنگار مهر از انتخاب مجدد حامد فرقت به عنوان شهردار نی ریز حکایت دارد. فرقت توانسته است با رأی اعتماد از سوی شورای شهر ششم نی ریز برگ اعتماد بگیرد و مجدداً در سمت خود ابقاء شود.

فرقت به جز چهار سال گذشته که در سمت شهردار نی ریز خدمت کرده است ۱۰ سال سابقه کار در قرارگاه خاتم‌الانبیاء و یک سال و چندماه سابقه فعالیت در شهرداری نی‌ریز، در کارنامه دارد.

حاجی آباد زرین دشت: شهردار انتخاب شد

عقب ماندگی‌های شهری در مرکز شهرستان زرین دشت به حدی زیاد است که نیازمند یک حرکت عظیم جهادی برای تغییر اساسی از نگاه منظر شهری است.

نابسامانی‌های زیاد در حوزه فضای سبز، نبود امکانات و مبلمان شهری در مرکز شهرستان زرین دشت مردم این شهر ۳۲ هزار نفری را همیشه روانه حاشیه بولوار ورودی شهر در شبهای گرم تابستان کرده است. حاشیه‌هایی که نه آسفالت است و نه هر گونه فضای سبز شهری دارد.

در دوره ششم شوراها به نظر می‌رسد اعضای فعلی دغدغه زیادی برای مسائل شهروندی دارند و به نوعی خود را وام دار مردم می‌دانند.

این اعضا در گام اول با انتخاب چندین گزینه برای شهرداری بالاخره پس دو جلسه یوسف شفیعی را با پنج رأی موافق بعنوان شهردار این شهر انتخاب کردند.

شفیعی در کارنامه خود سابقه ده سال فعالیت در حوزه شهرسازی دارد و پیش از این نیز کارشناس شهرداری فسا بوده است. او هم اکنون دانشجوی دکتری شهرسازی است.

آباده: انتخاب سرپرست و تاکید شورا بر گزینه‌های بومی

حسین دانشور رئیس شورای ششم آباده هم ملاک انتخاب شهردار این شهرستان شمالی را بومی بودن شهردار عنوان کرده و گفته است: گزینه‌هایی اعم از جوان و غیرجوان، با تجربه، بومی و غیربومی داریم ولی بومی بودن یکی از ملاک‌هایی است که در شرایط مساوی از روز اول مورد تاکید اعضای شورا بوده است.

طبق خبرهای رسیده از آباده فعلاً نواب محمدپور بعنوان سرپرست شهرداری آباده انتخاب شده است تا در زمان مناسب نسبت به انتخاب شهردار اقدام کنند.

ذکر این نکته حائز اهمیت است که زارع شهردار پیشین آباده در مقابل پیشنهاد شورای ششم برای ابقاء دست رد به سینه نمایندگان پارلمان محلی آباده زده است.

نورآباد ممسنی: شهردار انتخاب شد

باقر گودرزی با شش رأی به عنوان شهردار نورآباد شهرستان ممسنی معرفی شده است.

گودرزی که پیش از این رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان ممسنی بوده است که با شش رأی موافق به عنوان گزینه انتخابی این شورا در پارلمان محلی قرار است بر مسند شهرداری تکیه بزند.

این انتخاب در همان جلسه اول با موافقت شش نفر از اعضای شورای شهر ممسنی انجام شده است.

شایان ذکر است که گزینه‌های پیشنهادی شهرداری ممسنی مصطفی دارابی، احمد رضایی، باقر گودرزی و حمید ندری بوده اند.

لار: انتخاب شهردار تا یک ماه دیگر

رئیس شورای شهر لار هم گفته است که شهردار لار تا یک‌ماه آینده معرفی می‌شود.

زینل قنبری اظهار کرده است که در این زمینه فعلاً تصمیمی گرفته نشده و تلاش دارند تا در اسرع وقت و برابر با مهلت قانونی این کار انجام شود.

وی ملاک انتخاب این شهر جنوبی استان فارس را پاکدستی و صداقت و پس از آن توانایی در مدیریت شهرداری عنوان کرده است.

فرآیند انتخاب شهرداران در سایر نقاط استان فارس از سوی اعضای شورای اسلامی شهر ادامه دارد و افراد در حال ارائه برنامه و رایزنی برای کسب مدیریت ارشد شهری هستند.

کد خبر 5280559

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر انتخاب شهردار شیراز محرم 1400 ویروس کرونا ماه محرم بوشهر واکسن کرونا کرمانشاه مراسم عزاداری آمار کرونا عکس استانها شیوع کرونا گرگان روز خبرنگار خطبه های نماز جمعه اردبیل انتخاب شهردار اعضای شورای اعضای شورا شورای شهر شورای ششم نی ریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۸۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان

رئیس شورای شهر کرمان با بیان اینکه آسفالت کوچه‌ها و خیابان‌های کرمان مناسب نیست، گفت: امسال ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت شهر کرمان اختصاص داده شده است. - اخبار استانها -

علیرضا نادری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با بیان اینکه در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بحث شوراها را داریم، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز در راستای سپردن کار مردم به دست خود مردم است.

وی با بیان اینکه امروز مسئولیت اداره شهرها و روستا مستقیماً به شوراهای اسلامی شهر و روستا سپرده شده است که منتخب خود مردم هستند، گفت: مردم شوراها را انتخاب کرده و شوراها در شهر، شهردار را انتخاب می‌کنند.

رئیس شورای شهر کرمان با اشاره به دیگر وظایف شورای اسلامی شهر، بیان کرد: شوراها در حد وظایف و اختیارات خود قانون‌گذاری برای شهرداری را انجام داده، تصویب طرح و لایحه برای اجرا در شهر و نظارت بر کار شهرداری را به عهده دارند.

وی به مهمترین طرح و برنامه‌‌های شورای اسلامی شهر کرمان در این دوره نیز اشاره کرد و افزود: در این دوره توجه عادلانه به کل شهر و آبادانی و زیباسازی شهر توسط شورای شهر و شهردار مدنظر است.

نادری با بیان اینکه در این دوره شورا تلاش کردیم که عادلانه به کل شهر رسیدگی شود تا خدمات در یک نقطه متمرکز نشده و در یک نقطه از شهر محرومیت نداشته باشیم، ادامه داد: در این دوره کار را از نقاط محروم شهر آغاز کردیم و تاکنون نیز کارهای خوبی انجام شده است.

وی با اشاره با اقدامات انجام شده در حوزه زیباسازی، آسفالت، پیاده‌روسازی، کارهای فرهنگی، مسائل تاریخی و فرهنگی و مذهبی، گفت: در همه این حوزه‌ها تلاش شده که نگاه متوازن و متعادلی داشته باشیم و شهر را برای مردم به یک مکان دلپذیر و آرام‌بخش تبدیل کنیم.

رئیس شورای شهر کرمان با بیان اینکه این اقدامات آغاز شده البته هنوز با حد اعلا نرسیدیم اما تلاش خود را کردیم تا حد امکان شهر از حالت دو قطبی بودن خارج کنیم و عدالت را در آبادانی شهر داشته باشیم، افزود: در این دوره توجه ویژه به مناطق محروم بیشتر مدنظر بوده است.

وی با اشاره به تغییر شهردار کرمان، گفت: شهردار قبلی کرمان فردی دلسوز و سالم بود اما انتظار داشتیم که شهر را متحول کند اما انتظارات ما از شهردار قبلی برآورده نشد و زمانی که به گزینه بهتری رسیدیم شهردار جدید را جایگزین وی کردیم و حکم شهردار جدید در وزارت کشور شرف صدور است.

نادری با اشاره به بودجه و درآمدهای ضعیف شهرداری کرمان باعث شد که به شهر توجه زیادی نشود، ادامه داد: در این دوره از شورای شهر هم توجه به مناطق محروم شدت گرفت و هم افزایش درآمد و بودجه شهرداری را داشتیم.

وی با بیان اینکه بودجه شهرداری کرمان در ابتدای این دوره شورای اسلامی شهر هزار و 300 میلیارد تومان بود که این عدد در سال 1403 به 7 هزار و 800 میلیارد تومان رسیده است، گفت: امیدواریم که با همین روند آبادانی شهر هم انجام شود.

رئیس شورای شهر کرمان با اشاره به اینکه وضعیت پیاده‌روها، جداول و آسفالت کوچه‌ها و خیابان‌های شهر کرمان نامناسب و مطالبه مردم در این حوزه کاملاً درست است، بیان کرد: در بودجه امسال شهرداری حدود 700 میلیارد تومان برای آسفالت شهر کرمان اختصاص داده شده که بی‌‌سابقه است.

وی با بیان اینکه امسال توجه ویژه‌ای به بحث آسفالت، پیاده‌روسازی و جدول‌گذاری در شهر کرمان شده است، ادامه داد: امیدوار هستیم که امسال مردم کرمان حرکت قابل توجهی را در سطح شهر شاهد باشند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • خروج علیه شهردار تهران
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی رفسنجان
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند