Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@03:49:49 GMT

مهم‌ترین حلقه مفقوده آبادانی خوزستان، مدیریت است

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۲۵۱۲۲

مهم‌ترین حلقه مفقوده آبادانی خوزستان، مدیریت است

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، بسیج دانشجویی سیزده دانشگاه خوزستان طی نامه‌ای به رئیس جمهور خواستار رسیدگی سریع به وضعیت مدیریت‌های نامطلوب در استان شدند.

در این نامه آماده است که: انتخاب جنابعالی را به‌عنوان سیزدهمین رئیس‌جمهور ایران اسلامی تبریک می‌گوییم. امیدواریم طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب تلاش خود را برای پیمودن مسیر نورانی انقلاب که مسیر عدالت، پیشرفت، آزادی و عزت ملی است به‌نحو احسن انجام دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ابتدا خاطرنشان می‌کنیم که استان پهناور و زرخیز خوزستان غنی‌ترین استان کشور از نظر منابع خدادادی است اما یک مدیریت ناکارآمد چندین‌ساله با عزمی راسخ توانسته پرظرفیت‌ترین استان کشور را به کلکسیونی از مصائب تبدیل کند.

به‌عنوان مثال با وجود این‌که یک‌سوم آب سطحی جاری کشور در خوزستان قرار دارد دچار بحران آبی شده‌است و یا با وجود این‌که خوزستان در زمینه‌های کشاورزی، نیروگاهی، بنادر، فولاد، صادرات غیرنفتی و غیره همیشه دارای بالاترین رتبه‌ها در کشور بوده‌است اما همچنان به دلیل عدم توجه به بومی‌گزینی بالاترین رتبه‌ها را در آمار بیکاری کشور نیز دارد.

همچنین آمده است که: به استناد وضعیت وخیم استان با وجود ظرفیت‌های کلان می‌توان به این نتیجه رسید مهم‌ترین حلقه‌ی مفقوده‌ آبادانی خوزستان مدیریت است.

در استان خوزستان مدیرانی وجود دارند که از کمترین میزان شایستگی نیز برخوردار نمی‌باشند، برای استناد این گفته می‌توان به استانداری اشاره کرد که وقیحانه منکر وضعیت فاجعه‌آمیز استان می‌شود و یا استانداری که پائین‌ترین رتبه در بین استاندارهای کشور را داشت و یا پول‌های کلانی که بدون هیچ‌گونه شفافیتی خرج سیستم فاضلاب مرکز استان شده ازجمله ۱۵۰ میلیون دلاری بانک جهانی و ۵۰ میلیون یورو از صندوق ذخیره ارزی و... .

در این نامه افزوده شده: نکته‌ای دیگر که تاثیر بسزایی در وضعیت کشور خواهد داشت بحث آمایش سرزمینی و الگوی کشت می‌باشد که با توجه به عدم وجود سازوکار مناسب در این زمینه، دست‌اندرکاران وزارت نیرو و جهاد کشاورزی در زمینه کمبود آب در استان خوزستان، ایراد را به کشاورزان وارد می‌کنند.

بحث الگوی کشت و آمایش سرزمینی به‌طور دقیق باید تعیین کند که هر استان دقیقاً بر چه کالاهایی تمرکز کند، چه چیزی به بکارد، چگونه بکارد و کجا بکارد. تمام مسائل هم در نظر گرفته شود که متأسفانه در کشور ما الگوی کشت یا وجود ندارد و یا اجرا نمی‌شود.

همچنین نوشته شده: معمولاً کشورهای پیشرفته دنیا با استفاده از بحث آمایش سرزمین و الگوی کشت مناسب باعث صرفه‌جویی در مصرف آب می‌شوند تا مصرف آب را به عرصه صنعت متمرکز کنند به‌طوری‌که مصرف آب این کشورها در حوزه کشاورزی ۴۰ درصد و در صنعت تا ۵۰ درصد می‌باشد این در حالی است که در کشور ما برای مصارف کشاورزی ۹۰ درصد و مصارف صنعتی سه درصد است.

در پایان افزوده شده است که: از جنابعالی خواهشمندیم که به‌صورت ضرب‌الأجل در رابطه با مدیریت استان خوزستان که در اصل به‌معنای مدیریت بر بخش قابل‌توجهی از ظرفیت‌های کشور است تصمیم بگیرید و در این زمینه با توجه به ویژه شدن استانداری استان خوزستان تسلیم سهم‌خواهی عده‌ای که همچون گذشته برای برتن کردن قبای ریاست دست به هر کاری می‌زنند نشوید و استانداری جوان، متخصص، توانمند، جهادی و آشنا با ظرفیت‌های استان انتصاب کنید.

شاید با این کار بتوانیم حق مردمی که دین خود را نه‌تنها به ایران بلکه به اسلام ادا کردن به‌جا آوریم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خوزستان مدیریت آب بسیج دانشجویی استان خوزستان الگوی کشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۵۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم

رئیس شورای اسلامی شهر کرمان با بیان اینکه توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم است، گفت: تلاش بسیار خوبی در این دوره انجام شده است تا شهر از تقسیم‌بندی مناطق محروم و مناطق برخوردار خارج و متوازن شود و تعادل و آرامش روانی برای مردم به وجود آید.

علیرضا نادری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان، با گرامیداشت روز شوراها و با اشاره به اهم وظایف شوراها در شهرها اظهار کرد: شوراها وظیفه برنامه‌ریزی برای شهرداری را به عهده دارند و علاوه بر انتخاب شهردار، بر حسن اجرای برنامه‌های تصویب شده و فعالیت‌های شهرداری نظارت دارند.

وی افزود: شورای شهر در دو نوبت برای انتخاب بهترین گزینه برای تصدی عنوان شهردار اقدام کرده است که در نوبت اول از میان گزینه‌های پیش‌رو یک نفر فرد با رأی اکثریت شورا به شهرداری کرمان راه پیدا کرد و پس از آن در نوبت دوم وقتی به گزینه مناسب‌تر بومی رسیدیم، شهردار جدید را انتخاب کردیم.

رئیس شورای اسلامی شهر کرمان با بیان اینکه در حال حاضر و به لطف خدا شهرداری وضعیت مناسب‌تری گرفته است، تصریح کرد: وظیفه شورا برنامه‌ریزی برای شهرداری و نظارت بر حسن انجام کارهای شهرداری است که در برنامه‌ریزی، جذب و اصلاح درآمدها، حفظ درآمدها و منابع شهرداری و کنترل هزینه‌ها مدنظر شورای شهر قرار دارد که به لطف خدا به میزان مطلوبی انجام شده است و به توزیع متوازن و متعادل هزینه‌ها در سطح شهر تأکید داریم.

وی با بیان اینکه توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم است، گفت: تلاش بسیار خوبی در این دوره انجام شده است تا شهر از تقسیم‌بندی مناطق محروم و مناطق برخوردار خارج و متوازن شود و تعادل و آرامش روانی برای مردم به وجود آید.

رئیس شورای اسلامی شهر کرمان در تشریح برنامه‌های آتی شورا بیان کرد: موضوعات فرهنگی و ترویج فرهنگ شهروندی، آبادانی شهر از طریق اجرای آسفالت، پیاده‌روسازی، جدول‌گذاری و اصلاح ترافیک و اصلاح معبرها برای ترافیک روان از اهم مواردی است که باید به آن‌ها توجه شود.

وی یادآور شد: طرح پایه و اساسی مدیریت شهری در دوره ششم شورا، خارج کردن برخی مشاغل از محدوده مناطق مسکونی شهر است تا ضمن کاهش بار ترافیکی، خدمت رسانی مناسب به مردم و این مجموعه‌ها نیز فراهم شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا مبنی بر اینکه نمره شما در سال سوم شورا به خودتان چند است، خاطرنشان کرد: خدمت ما در مقابل لیاقت بی‌نهایت مردم اندک است و هر چه خدمت کنیم، باز هم کم است، از این رو به خودم نمره خوبی نمی‌دهم.

کد خبر 748640

دیگر خبرها

  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • نقش شوراها در آبادانی و‌پیشرفت روستاها
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • برق هیچ منبع آبی در تربت‌جام قطع نمی‌شود
  • تقدیر پلیس از بانوان آبادانی