Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@23:39:24 GMT

نحوه پاک کردن لکه روغن از لباس با پودر بچه

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۲۸۲۲۵

نحوه پاک کردن لکه روغن از لباس با پودر بچه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، لکه روغن از آن دسته لکه‌هایی است که پاک کردنش بسیار دشوار است. در این مطلب ما چند روش بسیار ساده و کاربردی را برای پاک کردن کامل لکه روغن از لباس برایتان شرح می‌دهیم.

اگر از لکه چربی روی لباستان وحشت‌زده شده‌اید، انواع مختلفی از محصولات خانگی وجود دارند که می‌توانید از آن برای پاک کردن آنها استفاده کنید تا دوباره تمیز و نو به نظر برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترفندهای پاک کردن لکه روغن از روی لباس

پاک کردن لکه روغن از لباس با پودر بچه:

هرگونه روغن و چربی اضافی را با یک دستمال کاغذی بگیرید. سعی کنید قبل از رفتن به مرحله بعد تا جای ممکن چربی و روغن را از لباس‌ها پاک کرده باشید. چربی و یا لکه روغن را سخاوتمندانه با پودر بچه بپوشانید. پودر بچه را با یک حوله کاغذی و یا قاشق از روی آن بردارید. این کار را به دقت انجام دهید و از هر گونه نشت به بخش‌های دیگر لباس‌ها جلوگیری کنید. مقدار کمی از مایع ظرفشویی را در آب بریزید و آن را با انگشت شست خود تکان دهید. هنگامی که شروع به کف کردن کرد، یک مسواک کهنه بردارید و لکه را با استفاده از حرکات دایره‌ای پاک کنید. دقت کنید که به هر دو طرف پارچه (داخل پیراهن و بیرون از پیراهن) نفوذ کند. لباس‌ها را به‌تنهایی با مواد شوینده تمیز بشویید. دستورالعمل‌های شستشو را دقیقاً در برچسب پوشاک دنبال کنید. اجازه دهید لباس ها خشک شوند. خشک کردن با یک خشک‌کن مکانیکی شدیداً گرم ممکن است باعث شود هر گونه روغن در لباس ماندگار شود.

مایع ظرفشویی یا شامپو یا صابون برای پاک کردن لکه روغن از لباس:

تمام لکه های چربی را با مایع ظرفشویی بپوشانید. مایع ظرفشویی برای از بین بردن چربی ممکن است مفید باشد، اما ضروری نیست.

می‌توانید در این روش از شامپو استفاده کنید، همچنین از روغن‌های بدنی. صابون‌های دست یا بدن هم خوب هستند، ولی باید این کار را به‌خوبی انجام دهند.

در آب بگذارید و سپس صابون را بر روی لکه بمالید تا اینکه صابون به اندازه کافی کف کند. شما همچنین می‌توانید صابون را رنده کنید و پودر و یا قطعات را روی لکه بریزید.

اگر از پاک‌کننده رنگی استفاده می‌کنید، حتما آن را رقیق کنید و یا مواد شوینده ممکن است لباس‌ها را لکه‌دار کند.

برای لکه‌های سرسخت، استفاده از یک مسواک کهنه به شما کمک می‌کند به لکه‌ها بهتر پاک شوند. برس پای قدیمی و یا برس ناخن نیز می‌تواند به کار رود، البته اگر لک‌ها کوچک باشند.

کف صابون یا مواد شوینده و یا شامپو را روی لکه بریزید. شما باید بگذارید تا لک را حل کند. صابون را با مایع ظرفشویی و صابون لباسشویی عوامل ویژه‌ای برای مبارزه با چربی‌ها دارند، همچنین شامپو.

ابتدا منطقه را با آب تمیز کنید، سپس به صورت اختیاری، با سرکه آن را آبکشی کنید. سرکه یک عامل تمیزکننده طبیعی است که برای کاربردهای زیادی مورد استفاده قرار می گیرد، با این حال، مصرف صابون و مواد شوینده را کاهش می‌دهد و آنها را کمتر موثر می‌سازد، بنابراین از مواد شوینده و صابون به همراه هر سرکه استفاده نکنید.

اگر می‌خواهید می‌توانید یک نسبت سرکه را با دو نسبت آب مخلوط کرده و لباس را در آب و سرکه خیس کنید، سپس با سرکه آبکشی کنید و از روش صابون در بالا استفاده کنید.

لباس‌ها را به تنهایی با مواد شوینده شسته و تمیز بشویید. دستورالعمل‌های شستشو را دقیقاً در برچسب پوشاک دنبال کنید.

زمانی که آماده خشک شدن بودند، اجازه دهید لباس‌ها خشک شوند. خشک کردن با یک خشک‌کن مکانیکی شدیداً گرم، ممکن است باعث ماندگاری هر گونه روغن و یا چربی در لباس شود.

بخش دوم روش‌های پاک کردن لکه روغن و نکاتی دیگر

چگونه لکه‌های روغنی را پاک کنیم؟

برداشتن نشانه و لکه‌ها از هر نوع پارچه‌ای مانند یک لباس و یا فرش می‌تواند یک کار دشوار باشد. مطمئن هستم که همه ما حداقل یک بار این وضعیت خسته‌کننده را تجربه کرده‌ایم. اگرچه مشکل است، اما می‌توان با استفاده از محصولات و فرایندهای درست لکه را پاک کرد.

برای لک‌های روشن، می‌توانید الکل را بر روی یک کاغذ تمیز و یا دستمال کاغذی بریزید تا لکه را پاک کرد اما به یاد داشته باشید که لکه را از لبه بیرونی به سمت مرکز بمالید.

برای لکه‌های بزرگ‌تر، حوله را با یک حلال تمیزکننده خشک مرطوب کرده و لکه را از بیرون تمیز کنید. اگر لکه هنوز مانده بود، این روند را چند روز دیگر تکرار کنید.

برای پاک کردن لکه روغن سالاد از پارچه، فوراً لایه‌روبی را با قاشق و یا یک چاقوی کره‌خوری تمیز کنید.

می‌توانید چند قطره از صابون مایع را روی لکه بریزید، چون مواد شوینده روغن را در فیبرها شل می‌کند. بگذارید صابون ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند و سپس پارچه را با آب گرم بشویید و در صورت نیاز این کار را تکرار کنید.

روغن بچه، روغن مو، لکه‌های روغن ماشین و غیره را می‌توان با مالیدن با مایع ظرفشویی و نگه داشتن آن برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پاک کرد.

بعد از آن، پارچه را در آب گرم بشویید و اگر لکه باقی ماند، فرآیند را تکرار کنید.

برای کره چرب و لکه‌های کرم، پارچه را با آب صابون گرم بشویید و اگر پارچه غیر قابل شستشو بود، لکه را با مایع تمیزکننده خشک تمیز کنید.

روغن اضافی را با یک کارد یا قاشق بردارید و از مواد شوینده مایع برای تمیز کردن آن استفاده کنید. آن را برای مدتی نگه دارید و در نهایت، پارچه را با آب گرم بشویید.

کد خبر 620012 برچسب‌ها مهارت‌ها فوت‌ و فن لباس و پوشاک

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: لباس و پوشاک پاک کردن لکه روغن لکه روغن از لباس برای پاک کردن استفاده کنید مایع ظرفشویی مواد شوینده گرم بشویید تمیز کنید پودر بچه لباس ها روی لکه لکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۸۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان از پیش‌بینی برداشت حدود ۶۰۰۰تن کلزا در مزارع این استان خبر داد. - اخبار استانها -

کامران پیرزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اعلام اینکه بیش از 90درصد روغن خوراکی  موردنیاز کشور از طریق واردات روغن یا دانه روغنی تأمین می‌شود، اظهار داشت: کشت دانه‌های روغنی برای خودکفایی و کاهش وابستگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او با بیان اینکه کلزا یکی از محصولات اساسی و استراتژیک برای تأمین روغن است، اضافه کرد: دانۀ کلزا حاوی بیش از 46درصد روغن است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به وجود پروتئین 39درصدی در کنجالۀ کلزا، اعلام کرد: کنجالۀ این محصول درصد پروتئین بیشتری از سویا دارد و می‎‌تواند به‌عنوان  خوراک دام و جایگزین سویا استفاده شود.

پیش‌بینی برداشت 150هزار تن جو در لرستان

پیرزادی با بیان اینکه کاشت کلزا در تناوب با غلات باعث کاهش آفات و بیماری‌ها  در محصولات زراعی و افزایش محصول می‌شود، تأکید کرد: این محصول در توسعۀ صنعت پرورش زنبورعسل هم اثرگذار است.

او بیان کرد: 3504 هکتار سطح زیر کشت دانۀ روغنی کلزا  در لرستان طی سال زراعی جدید است و میانگین عملکرد این محصول نیز 1.7 تن در هر هکتار است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: کلزا در سلسله، خرم‌آباد، کوهدشت، پلدختر و  دورود نسبت به سایر شهرستان‌های این استان بیشتر کشت و تولید می‌شود.

پیرزادی اعلام کرد: مبارزۀ شیمیایی با علف‌های هرز کلزا در سطح 768 هکتار به‌صورت پیش‌رویش و مبارزه با علف‌های هرز کشیده‌برگ در 3000هکتار از اراضی لرستان انجام شده‌است.

او با اشاره به مبارزه با علف‌های پهن‌برگ کلزا در سطح 290هکتار از مزارع لرستان، اضافه کرد: مبارزۀ شیمیایی با آفات این محصول در سطح 2538هکتار از مزارع این استان انجام شده‌است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد: بیشتر ارقام گندم کشت‌شده در مزارع این استان به بیماری زنگ زرد حساس است.

پیرزادی هشدار داد: کشاورزان به‌دلیل بارندگی‌های اخیر و وجود شرایط لازم برای گسترش زنگ زرد در صورت مشاهده علائم این بیماری مزارع خود را با مشاورۀ کارشناسان سم‌پاشی کنند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • ماهی کبابی را با این روش خاص بپزید و لذت ببرید
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • اعجاز سنگ نمک را بدانید تا از بلای مختلف و انرژی‌های منفی به دور باشید | خود را به آرامش دعوت کنید
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان