Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان گفت: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی متخصصان برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا واجب شرعی، عقلی و قانونی است.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، حجت‌الاسلام امیرحسین احمدنیا در این خصوص اظهار کرد: با توجه به وضع کنونی جامعه و تاکیدهای مکرر متخصصان و پزشکان و با توجه به مسوولیت شرعی هر فرد مسلمان در قبال حفظ سلامت خود و دیگران و برای جلوگیری از ضرر رساندن به سایر مومنان، رعایت آن دسته از دستورالعمل هایی که رعایت نکردن آنها باعث شیوع بیش از پیش بیماری و وارد کردن ضرر به افراد جامعه می شود، واجب عقلی، شرعی و قانونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اشاره و بیان کرد: هر عملی که در شرایط بحرانی جاری به سلامت جامعه و جلوگیری از بیماری کووید ۱۹ کمک کند "حسنه" محسوب می‌شود و هر اقدامی که به شیوع ویروس کرونا بیانجامد "گناه" است.

معاون مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان بر لزوم توجه و نظارت ویژه خادمان، دست‌اندرکاران و فعالان مساجد، تکایا و هیاتهای مذهبی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا تاکید و بیان کرد: بسیاری از دشمنان اسلام امروز بر طبل توخالی دوگانه سلامت و دیانت می‌زنند و سعی در مقصر جلوه دادن محافل مذهبی در شیوع ویروس کرونا دارند. 

وی ادامه داد: این فتنه دشمنان اسلام با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی فعالان مسجدی، اعضای هیاتهای مذهبی و عموم مردم خنثی می‌شود. 

حجت‌الاسلام احمدنیا گفت: با توجه به حرمت شرعی بی‌توجهی به دستورات بهداشتی، رعایت پروتکلهای بهداشتی در آیین‌های مذهبی و برنامه‌های مساجد ضرورت بیشتری دارد لذا نمی‌توان با حرام شرعی برای حضرت امام حسین (ع) اقامه عزا نمود. 

پنج هزار هیات مذهبی در استان خراسان رضوی فعالیت دارند که ۲ هزار و ۵۰۰ هیات از این تعداد در مشهد هستند. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دستورات بهداشتی واجب شرعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۰۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد کیامهر ظهر یکشنبه در نشست توجیهی طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» که در قالب کارگاه آموزشی از سری برنامه‌های قرارگاه شهید آوینی با حضور ۵۰ نفر از مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت غنی‌سازی اوقات فراغت در سطح کانون‌های مساجد اظهار کرد: کانون‌های مساجد به عنوان گسترده‌ترین و مردمی‌ترین نهاد فرهنگی ظرفیت قابل توجهی در زمینه اوقات فراغت بر عهده دارد.

وی، با بیان اینکه مسجد پایگاه اجتماعی است، افزود: مساجد به‌عنوان یک کانون معنوی و مقدس نقش بی‌بدیلی در مبارزه و روشنگری در برابر هجمه سنگین دشمنان در جنگ شناختی، تعمیق معارف دینی و همچنین پاسخگویی به شبهات و سوالات نسل جوان دارد و در این بین ائمه جماعات بیش از سایر ارکان مسجد، وظیفه و رسالت دارند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان به اجرای طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد با شعار «مسجد، کانون نشاط» اشاره کرد و افزود: ایجاد بستر مناسب برای نزدیک شدن و انس گرفتن جوانان و نوجوانان با رشته‌های فرهنگی و هنری یکی از مهمترین اهداف پیش‌بینی شده در طرح اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.

کیامهر، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی به متولیان طرح غنی‌سازی اوقات فراغت در کانون‌های مساجد تأکید کرد و یادآور شد: عملیاتی کردن فرامین رهبر معظم انقلاب به ویژه جهاد تبیین در راستای اعتلای سیاسی جامعه و ارتقای بصیرت سیاسی نسل جوان از دیگر بخش‌های طرح اوقات فراغت کانون‌ها است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان با بیان اینکه مخاطبان اصلی کانون‌ها را کودکان، نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند، افزود: برقراری ارتباط خوب با نسل جوان باید محور برنامه‌های طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد باشد.

مدیرمسئول کانون شهید نجفی مسجد امام سجاد (ع) قروه در ادامه این نشست توجیهی، با تشریح فعالیت‌های اوقات فراغت حول محورهای فرهنگی، ورزشی، قرآنی، کتابخوانی و هنری عنوان کرد: این فعالیت‌های بایستی در قالب جشنواره و لیگ برای اعضای کانون تعریف شود و به صورت رقابتی در سطح کانون‌های مساجد استان توسعه یابد.

عزیزی با تاکید بر ترسیم چشم انداز برای توسعه فعالیت‌های کانون و مسجد بیان کرد: مسأله‌ای که لازم است مورد توجه مدیران کانون‌ها باشد، مسئله روش و اجرای آن است تا با جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به مسجد، مسجد را به پایگاهی برای تربیت و کشف استعدادهای نسل امروز تبدیل کنیم.

در ادامه این جلسه روش اجرای طرح به صورت تیمی در بین مدیران کانون‌های مساجد استان به صورت آزمایشی اجرا شد.

کد خبر 6097207

دیگر خبرها

  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • برگزاری مراسمات عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در گیلان
  • برگزاری مراسمات عزاداری سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) در گیلان
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند