Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@10:27:00 GMT

کدام واکسن ایمنی بالا تری دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۱۲۷۵

کدام واکسن ایمنی بالا تری دارد؟

به گزارش «تابناک» به نقل از بهداشت نیوز، از آنجا که هیچ واکسنی ۱۰۰درصد موثر نیست، انتظار می‌رفت که عفونت‌های بعد از واکسیناسیون وجود داشته باشد. در زمینه آزمایش‌های بالینی، حدود ۰.۰۴ درصد از افرادی که واکسن فایزر دریافت کرده بودند به سارس-کوو-۲ مبتلا شدند در حالی که این میزان ۰.۰۷ با واکسن مدرنا و ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۹ با واکسن جانسون و جانسون بود.

اکنون که واکسن‌ها مجاز شده‌اند، دانشمندان این شانس را دارند که فراتر از آزمایش‌های بالینی تعداد عفونت‌های بعد از واکسن که در دنیای واقعی رخ می‌دهند را ردیابی کنند. داده‌های فعلی نشان می‌دهد عفونت بعد از واکسیناسیون در اکثر افراد شامل علائم خفیفی است و درصد کمی از آنان به بیماری شدید مبتلا می‌شوند و نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند یا از دنیا می‌روند.

با این حال، افزایش موارد ابتلا به کرونا در نوع اخیر دلتا که بسیار مسری است احتمالا خطر ابتلا به چنین عفونت‌هایی را افزایش می‌دهد. به‌عنوان مثال، نتایج مطالعه اخیر مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) که ۶ اگوست به‌عنوان گزارش هفتگی بیماری و میزان مرگ‌ومیر (MMWR) منتشر شد، نشان داد که نوع دلتا در ماه مه و ژوئن در شهرستان میسا، کلرادو امریکا افزایش یافته است. در همان زمان، این بخش نسبت به سایر مکان‌ها که شیوع دلتا کمتر بود، نسبت قابل‌توجهی موارد بیشتر از عفونت بعد از واکسن را به دست آورد.

در حال حاضر، گزارش عفونت‌های بعد از واکسیناسیون تا حد زیادی به ایالت‌ها واگذار شده است و حدود ۲۵ ایالت که این موارد را گزارش کردند هنوز اطلاعاتی در مورد تعداد موارد مرتبط با هر برند واکسن ارائه نداده‌اند.

با این حال، اوکلاهما و واشنگتن دی سی این اطلاعات را عمومی کردند. وب سایت DC Health می‌گوید: این داده‌ها می‌توانند نشانه‌های اولیه در مورد نحوه عملکرد واکسن‌ها به‌ویژه با ظهور انواع جدید ارائه دهند. با این وجود، محدودیت‌های زیادی وجود دارد ازجمله اینکه مجموعه داده‌ها کوچک هستند، هر واکسن به تعداد مختلفی از افراد داده شد و زمان دوزها تفسیر داده‌ها را دشوار می کند.

بر اساس داده‌های این مرکز، تا اول آگوست، بیش از ۲۹۹هزار ساکن دی سی کاملا واکسینه‌شده بودند. از این تعداد تقریبا ۱۵۱هزار نفر دو دوز واکسن فایزر، حدود ۱۲۴هزار و ۷۰۰ نفر دو دوز واکسن مدرنا و حدود ۲۴هزار نفر واکسن جانسون و جانسون را دریافت کردند.

در این جمعیت، بالاترین میزان ابتلا به کرونا در افراد دریافت‌کننده جانسون و جانسون به میزان ۷۷ نفر، یا ۰.۳۲درصد از تقریبا ۲۴۰۰۰ دریافت کننده واکسن بود. دومین میزان در بین دریافت‌کنندگان فایزر مشاهده شد، از این تعداد ۳۰۸ نفر یا ۰.۲، از نظر ویروس مثبت بودند. سرانجام ۱۶۱ نفر، یا ۰.۱۳ از دریافت‌کنندگان مدرنا به کرونا مبتلا شدند.

این اعداد شامل موارد ابتلا بدون علامت، خفیف، متوسط ‌و شدید است. البته برخی از افراد مبتلا به عفونت بدون علامت یا خفیف ممکن است تحت آزمایش قرار نگیرند بنابراین موارد آنها از دست می‌رود به این معنی که این تعداد احتمالا محاسبه نمی‌شوند.

اوکلاهما نیز نتایج مشابهی را گزارش کرده است. بر اساس گزارشی از وزارت بهداشت ایالت اوکلاهما، تا ۲ آگوست، بیش از ۱.۵ میلیون نفر کاملا واکسینه‌شده بودند. حدود ۸۱۷هزار دریافت‌کننده فایزر، ۶۷۴ هزار نفر دریافت‌کننده مدرنا و ۱۰۲هزار فرد دریافت‌کننده جانسون و جانسون بوده‌اند. باز هم، دریافت‌کنندگان جانسون و جانسون بالاترین میزان موارد ابتلا به کرونا را با ۲۱۵ یا ۰.۲۱ درصد ثبت کردند. ۱۴۶۸ دریافت‌کننده فایزر، یا ۰.۱۷ از کل به کرونا مبتلا شدند و آزمایش ۸۳۱ دریافت‌کننده مدرنا یا ۰.۱۲ مثبت شد.

این اطلاعات فوری از اوکلاهما و دی سی احتمالا تصویری ناقص از موارد ابتلا به کرونا بعد از واکسیناسیون در هر منطقه ارائه می‌دهد اما در حال حاضر، مشخص نیست که آیا الگوهای مشاهده شده نماینده کل کشور هستند یا خیر.

روبرت دارنل، دانشمند پزشک در دانشگاه راکفلر در نیویورک گفت: برای مقایسه دقیق برندهای واکسن، به‌ویژه با نوع دلتا که در حال گسترش است ما به داده‌های بیشتری نیاز داریم.

به گفته رویترز، نتایج سایر تحقیقات مقدماتی نیز نشان می‌دهد، واکسن مدرنا بیشتر از نوع فایزر در برابر نوع دلتا محافظت می‌کند که تفاوت نرخ ابتلا به کرونا بعد از واکسیناسیون را توضیح می‌دهد.

با بررسی بیش از ۵۰هزار بیمار در سیستم سلامت کلینیک مایو مشخص شد که اثربخشی واکسن مدرنا در جهان از ۸۶ درصد به ۷۶ درصد بین ژانویه و جولای با شیوع دلتا و اثر فایزر از ۷۶ به ۴۲ درصد کاهش یافت.

با این حال، این مطالعه هنوز مورد بررسی کلی قرار نگرفته است بنابراین نتایج هنوز باید تایید شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: علیرضا زاکانی محمد مخبر محرم شب های محرم کابینه پیشنهادی رئیسی طالبان شب هفتم محرم ویروس کرونا واکسن کرونا اثربخشی واکسن ویروس دلتا علیرضا زاکانی محمد مخبر محرم شب های محرم کابینه پیشنهادی رئیسی طالبان شب هفتم محرم بعد از واکسیناسیون جانسون و جانسون ابتلا به کرونا دریافت کننده موارد ابتلا واکسن مدرنا داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۱۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی/ موارد مشکوک را به این شماره اطلاع دهید

به گزارش خبرآنلاین، رییس پلیس فتا فراجا از آغاز طرح عملیات پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی طی سال جاری خبر داد.

مهر در خبری نوشت: سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و غیره به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900080

دیگر خبرها

  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • پلمب یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی/ موارد مشکوک را به این شماره اطلاع دهید
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ