Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا الماسوندی، مدیرعامل اسبق مدیریت منابع آب کشور در تشریح ویژگی‌های لازم برای تصدی مقام عالی وزارت نیرو، گفت: انقلابی بودن، ولایتمداری، مسئولیت‌پذیری و تعهد به اجرای طرح‌ها توسعه حوزه آب و برق از جمله ویژگی‌های لازم برای وزیر نیرو است که آقای محرابیان این ویژگی‌ها را دارا است.

مدیرعامل اسبق مدیریت منابع آب کشور در تشریح سابقه تعامل علی اکبر محرابیان با سایر بخش‌های دولتی، مجلس شورای اسلامی و بخش خصوصی در دوران وزارت صنایع و معادن، تاکید کرد: طرح مهر ماندگار که از تجربیات مهم کارنامه محرابیان است که شامل 900 پروژه بود و بیش از 300 پروژه این طرح در 31 استان مرتبط با حوزه آب و برق بوده است، این سابقه نشانگر تلاش جهادی و مسئولیت پذیری محرابیان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*روحیه مشارکت حلقه مفقوده وزارت نیرو در دولت گذشته بود

وی در بیان ظرفیت وزیر پیشنهادی نیرو در حل مسائل حوزه آب و برق، افزود: تحصیلات وزیر پیشنهادی نیرو در رشتۀ عمران و تحصیلات تکمیلی ایشان در موضوع اقتصاد در راستای پیاده‌سازی اهداف برنامه‌های توسعه می‌تواند، بیانگر مناسب بودن ایشان برای سمت وزیر نیرو باشد.

الماسوندی با اشاره به اینکه سابقه وزرات صنایع محرابیان می‌تواند در استفاده از ظرفیت‌های ساخت داخل در طرح‌های آب و برق بسیار تاثیرگذار باشد، گفت: روحیه تعامل مهندس محرابیان و اخلاق‌مداری ایشان در هر مجموعه، مهمترین عامل برای جذب حداکثری نیروی انسانی صنعت آب و برق، نخبگان این حوزه و سایر ظرفیت‌ها محسوب می‌شود.

مدیرعامل اسبق مدیریت منابع آب کشور با اشاره به اینکه در دولت قبل روحیه مشارکت و اهمیت ندادن به ظرفیت انسانی متخصص در حوزه آب و برق کشور حلقه مفقوده مدیریت بخش نیرو بود، گفت: دولت قبل در ایجاد تعامل با مردم و سایرین بسیار ضعیف عمل کرد و فعالیت بر خلاف اصول حکمرانی مطلوب و مشارکتی منجر به این شد، از ظرفیت‌های کارشناسی و نهادهای مردمی استفاده نگردد؛ این امر خصوصا در حوزه وزارت نیرو بنابر تصمیمات شخصی امروزه زمینه بحران آب و خاموشی‌های گسترده در سرتاسر کشور را به وجود آورده است. 

*تحقق اهداف اسناد بالادستی وزارت نیرو چگونه ممکن است؟

وی با اشاره به الزامات تحقق اهداف بلند مدت وزارت نیرو در راستای برنامه توسعه 5 ساله، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ادامه داد: استقرار مدیریت جامع به هم پیوسته منابع آب مبتنی بر مدیریت تقاضا در سطح ملی، حوضه آبریز و محلی با مشارکت موثر ذینفعان شامل نهادهای مردمی، جامعه کشاورزی، صنایع، مشترکین آب و برق، سازمان‌ها و نهادهای حاکمیتی و دولتی ضمن رعایت اصول توسعه پایدار، آمایش سرزمین و فراسرزمینی و در نظر گرفتن ملاحظات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی اولین الزام تحقق اهداف بلند مدت است.

الماسوندی، در بیان اینکه ارتقای بهره وری از ظرفیت‌های نصب شده نیروگاه‌های برق‌آبی، حرارتی و سایر منابع تولید برق به منظور راه حل کوتاه مدت حل مسئله کسری برق الزام دوم تحقق اهداف کلان این حوزه است، گفت: برنامه توسعه و تکمیل ظرفیت تولید، انتقال و توزیع با توجه به ایجاد ظرفیت از محل منابع تجدیدپذیر باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرعامل اسبق مدیریت منابع آب کشور ، تعامل حداکثری و سازنده با بخش‌ خصوصی، مشاورین، پیمانکاران و سازندگان صنعت آب و برق الزام سوم تحقق اهداف بلند مدت است، گفت: چهارمین رکن تحقق اهداف اسناد بالادستی، اصلاح تعرفه‌ها و خرید تضمینی برای جذب سرمایه‌گذاران و مشارکت بخش خصوصی  است و این مسئله با توجه به محدودیت منابع دولتی در ایجاد زیرساخت اساسی صنعت آب و برق کشور می‌تواند پیگیری شود.

وی با اشاره به سایر الزامات تحقق اسناد بالادستی افزود: لزوم بازنگری قوانین، ضوابط و دستورالعمل‌های برای استقرار حکمرانی موثر در بخش آب و برق به اضافه ضرورت پیگیری ضربتی و کوتاه مدت ترک‌فعل‌های دولت گذشته از سند برنامه ششم توسعه در وضعیت بحرانی آب، تامین آب شرب شهری و روستایی و کمبود برق جزء الزامات است.

الماسوندی استقرار نظام بهره‌برداری، ایجاد و تشکل‌ها به منظور بهره‌وری حداکثر، افزایش راندمان آبیاری، کاهش تلفات و افزایش تولید محصول با توجه به کمبود منابع آبی و متناسب با وضعیت بحرانی آب زیرزمینی کشور را از دیگر الزامات تحقق اهداف بلند مدت تلقی کرد و در پایان گفت: استقرار اتاق فکر در حوزه‌های آب و برق به منظور مشارکت نخبگان، سازندگان و سایر فعالین این حوزه برای حل مشکل در بازه زمانی کوتاه مدت و میان مدت باید در دستور کار وزارت نیروی دولت جدیدی قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: علی اکبر محرابیان وزیر پیشنهادی نیرو صنعت آب و برق تحقق اهداف بلند مدت حوزه آب و برق صنعت آب و برق وزارت نیرو ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۳۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر مرتضی شاهمیرزایی شب گذشته (یکشنبه، نهم اردیبهشت‌) در برنامه «صف اول» شبکه خبر در زمینه تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی بیان کرد: جهش تولید متفاوت با افزایش تولید است. تلاش می‌شود ظرفیت ۹۳ میلیون تنی کنونی صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از ۱۰۰ میلیون تن عبور کند.

وی افزود: جلب مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی با بهبود فضای کسب‌وکار و بازار سرمایه و به‌کارگیری صندوق‌های اعتباری که مراحل اولیه آن از سوی بعضی هلدینگ‌ها در حال انجام است، از راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی است.

معاون وزیر نفت با اشاره به عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به‌منظور رفع چالش سرمایه در گردش واحدهای تکمیلی گفت: این راهکار سبب رونق کسب‌وکار در جامعه می‌شود. پارسال ۸۰ هزار میلیارد تومان از سوی مجتمع‌های پتروشیمی به صنایع تکمیلی، همسو با سیاست دولت سیزدهم، عرضه اعتباری شد. امسال نیز این راهکار استمرار دارد تا جهش تولید و رشد اقتصادی برای کشور محقق شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است، ادامه داد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی از راهبردهای تحقق شعار سال است و چند طرح پتروشیمی نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسند که گام بلندی در جهش تولید است.

وی تأمین خوراک پایدار خوراک مجتمع‌های پتروشیمی را از عوامل مهم در تحقق جهش تولید دانست و تصریح کرد: حمایت از ساخت داخل و دانش‌بنیان‌ها از سیاست‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که این مهم نیز سبب رشد تولید و اشتغال‌زایی در کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به سرمایه‌گذاری‌های صنعت پتروشیمی برای جمع‌آوری گازهای همراه اشاره کرد و افزود: همه مشعل‌های شرق کارون، امسال و سال آینده از سوی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس و بخشی از مشعل‌های غرب کارون از سوی پالایشگاه هویزه خلیج‌فارس جمع‌آوری، و بخش اعظم آن به خوراک پتروشیمی‌ها تبدیل می‌شود.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هم‌اکنون نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است و حداکثر تا سه سال آینده همه مشعل‌های این صنعت خاموش می‌شود، تصریح کرد: البته روشن‌بودن مشعل‌ها در مجتمع‌های تولیدی، برای اطمینان و شرایط اضطراری، در حد شعله بسیار کم لازم است.

وی درباره قطب‌های جدید پتروشیمی در کشور گفت: سومین قطب صنعت پتروشیمی در مکران با شتاب در حال پیشرفت است. در حال برنامه‌ریزی برای قطب جاسک هستیم و حدود ۲۲ طرح پتروشیمی همسو با تکمیل زنجیره ارزش در منطقه پارسیان تعریف شده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: احداث ۲ پتروشیمی در قطب لامرد در حال سرمایه‌گذاری است، ضمن اینکه طرح‌هایی نیز در قطب‌های عسلویه و ماهشهر نیز در حال اجراست.

شاهمیرزایی، به نقش مهم کاتالیست در صنعت پتروشیمی اشاره و بیان کرد: ۹۷ درصد کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی از لحاظ وزنی بومی‌سازی شده‌اند و دانش فنی بقیه نیز تا پایان دولت کسب می‌شود.

کد خبر 6092161 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • اینترنت هدیه ۳۰ گیگابایتی برای معلمان + نحوه فعالسازی
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • عامل حذف تاریخی رئال به بایرنی‌ها روحیه داد!‏