Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از رویترز، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در جلسه ای خطاب به هم حزبی های «دموکرات مسیحی» خود؛ از لزوم تخلیه دست کم ۱۰ هزار نفر از افغانستان سخن گفت.

وی همچنین از لزوم همکاری آلمان با کشورهای همجوار افغانستان در راستای حمایت از پناهجویان افغان خبر داد و گفت این مسئله تا مدت ها ذهن ما را درگیر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنگلا مرکل گفت: دلایل سیاسی داخلی آمریکا در خروج نیروهای بیگانه از افغانستان نقش داشت.

دیروز یکشنبه، اشرف غنی رئیس جمهور سابق افغانستان، شهر کابل را تسلیم طالبان کرد و از این کشور گریخت.

«محمد نعیم» سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در گفتگو با خبرگزاری الجزیره با ادعای اینکه جنگ در افغانستان «به پایان رسیده است»، تأکید کرد که این گروه به احدی اجازه نخواهد داد که از سرزمین افغانستان برای هدف قرار دادن طرف دیگری استفاده کند و همچنین طالبان نمی خواهد به هیچکس آسیب برساند.

اولین واکنش صنعاء به تحولات افغانستان

سخنگوی انصارالله و رئیس هیأت مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن ضمن اشاره به سرنوشت آمریکا پس از بیست سال اشغال افغانستان، از کشورهای ائتلاف سعودی خواست عبرت بگیرند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دیروز (یکشنبه) پس از آنکه «اشرف غنی» افغانستان را ترک کرد، طالبان وارد کابل شد و ارگان‌های اصلی این کشور از جمله ارگ ریاست جمهور افغانستان را در کنترل گرفت

«محمد عبدالسلام» سخنگوی انصارالله و رئیس هیأت مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن در واکنش به تحولات افغانستان در توییتر خود نوشت: هر اشغالگری چه طولانی مدت یا کوتاه‌مدت، یک پایانی دارد و آمریکا اکنون پس از ۲۰ سال اشغال افغانستان، شکست درو کرد؛ آیا کشورهای ائتلاف متجاوز از این موضوع درس می‌گیرند؟! آیا زمان آن نرسیده که مزدوران ائتلاف بفهمند قلدری کردن علیه مردم کشور با (حمایت) بیگانگان، جنایتی است که دولت یا ارتش به همراه نخواهد داشت بلکه عاقبت آن ضرر، خواری و ننگ است.

«عبدالقادر المرتضی» رئیس کمیته ملی اسرای دولت نجات ملی یمن هم نوشت، شکست سخت آمریکا در افغانستان باید عبرتی برای تمام کسانی باشد که برای حفظ سلطنت خود بر آمریکا تکیه کرده‌اند./فارس

 عمران‌خان: افغانستان زنجیرهای بردگی و بندگی را پاره کرده است

نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به تحولات افغانستان گفت: این کشور زنجیرها و قید و بندهای بردگی و بندگی را پاره کرده است.

به گزارش خبرنگار دفاتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس؛ «عمران خان» نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به تحولات افغانستان گفت: این کشور قید و بندهای بردگی و بندگی را پاره کرده است.

وی افزود: شکستن زنجیر و قید و بند بردگی و بندگی بسیار ضروری است. ذهن برده هرگز نمی تواند به هیچ چیز بزرگ دست یابد.

خان با تأکید بر اینکه هیچ ملتی نمی تواند قیام کند مگر اینکه به ارزشها و اصول خود تکیه کند ، گفت: شکستن غل و زنجیر ذهن دشوارتر است و ما مصمم هستیم که ملت را از چنین زنجیرهایی خارج کنیم.

از سوی دیگر، وزارت امور خارجه پاکستان نیز امروز در واکنش به تحولات اخیر افغانستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ما همچنان پیگیر تحولات و اوضاع در افغانستان هستیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما معتقدیم ضروری است رهبران افغانستان برای رسیدگی به اوضاع موجود این کشور همکاری کنند و راهی برای صلح و ثبات پایدار در افغانستان پیدا کنند.

پاکستان به طور مداوم تأکید کرده است که دستیابی به یک راه حل سیاسی ضروری است. پاکستان به نقش سازنده خود در پیشبرد این هدف ادامه خواهد داد.

از نظر ما ، دستیابی به صلح و ثبات پایدار در افغانستان و پایان دادن به درگیری‌ها طی چهار دهه‌ در این کشور، مسئولیت مشترک جامعه بین الملل است.

امیدواریم تلاش های جمعی ما به صلح ، پیشرفت و رفاه پایدار در افغانستان کمک کند./فارس

 

منبع: فردا

کلیدواژه: افغانستان تحولات اخیر تحولات افغانستان بردگی و بندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۵۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلیب سرخ: در شیوه کمک رسانی به افغانستان تغییر ایجاد شود

فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و جمعیت هلال احمر ضمن ابراز نگرانی از شرایط افغانستان تاکید کرد باید شیوه کمک رسانی به افغانستان تغییر کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «الکساندر متیو» مسئول بخش آسیا و اقیانوسیه فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و جمعیت هلال احمر اعلام کرد بدون تغییر اساسی در شیوه کمک بشردوستانه به افغانستان، نمی‌توان به طور پایدار با دلایل ریشه‌ای بحران موجود مبارزه کرد.

وی افزود: سال‌هاست که به افغانستان کمک‌های اضطراری می‌رسانیم اما وقت تغییر و تجدید نظر فرا رسیده است.

متیو اظهار داشت باید بر نهادهای افغانستان مانند هلال احمر که نقش دائمی در این کشور دارند، تمرکز کنیم و برنامه‌های خود را با انعطاف پذیری و استقلال اقتصادی سازگار کنیم.

این مقام ارشد صلیب سرخ تصریح کرد باید بر کارهایی مانند آموزش، تمرکز بر جوانان، آموزش حرفه و سایر فرصت‌هایی که به تقویت اعتماد و ایجاد امید طراحی شده‌اند، تمرکز کرد در غیر اینصورت آینده تاریک قابل پیش‌بینی است.

صلیب سرخ: چالش‌ها و کاهش رنج مردم افغانستان به راه حل‌های درازمدت نیاز داردصلیب سرخ: وضعیت اقتصادی افغانستان شکننده استچالش صلیب سرخ برای نظام درمان افغانستان

قرار است نشستی در دوحه به میزبانی جمعیت هلال احمر افغانستان و به همکاری جمعیت هلال احمر قطر برگزار شود.

نمایندگان جمعیت هلال احمر انگلیس، کانادا، دانمارک، فنلاند، آلمان، ایتالیا، ژاپن، کویت، نروژ، سوئد، سنگاپور، ترکیه و هنگ کنگ در این نشست حضور خواهند داشت.

انتهای پیام/.

  

دیگر خبرها

  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • وقوع انفجار در کابل
  • درگیری ماموران امنیتی پاکستان و کولبران یک کشته برجای گذاشت
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم
  • صلیب سرخ: در شیوه کمک رسانی به افغانستان تغییر ایجاد شود
  • بهره برداری از راه آهن افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره برداری افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • مقام افغان: یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند