Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج جامعه زنان کشور گفت: در راستای ایجاد شبکه‌های اشتغالزایی در کشور ۳۲ شبکه گسترده اشتغال تشکیل و در قالب سپاه حضرت محمد(ص) و امام حسن مجتبی(ع) ساماندهی شده‌ است.

به گزارش ایمنا، مینا بیابانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هر ساله از فعالیت بسیج جامعه زنان استان‌های کشور یک ارزیابی انجام می‌شود تا میزان اثرگذاری و انجام فعالیت‌های مشخص موفق بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اعزام اکیپ نظارت و ارزیابی از مرکز به استان کردستان، افزود: استان کردستان علیرغم مشکلات مرزی بودن و اقدامات و توطئه‌های گروهک‌ها و دشمنان اقدامات خوبی در راستای توانمندسازی خانواده‌ها و احیای هویت زن مسلمان انجام شده است.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور تصریح کرد: با توجه به اینکه مردم استان کردستان دارای مشکات معیشتی بسیاری هستند که در این راستا بسیج جامعه زنان اقدامات خوبی و مؤثری را در استان به انجام رسانده است و طبق طرح‌های ابلاغی سازمان شبکه‌های اشتغالزایی را در سطح شهرستان‌های استان ایجاد کرده و یک پیوند منطقی را در سطح استان برای این شبکه‌ها ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های جامعه زنان استان، گفت: شبکه‌های مشاغل برای اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار ایجاد شده که کردستان یکی از استان‌های پیشرو در این زمینه بوده است.

بیابانی در خصوص مشاغل خانگی و تولیدات صنایع دستی استان کردستان، اظهار کرد: کردستان دارای تنوع‌های زیادی در زمینه صنایع دستی بوده و همین امر زمینه و پتانسیل لازم برای تشکیل بیشتر شبکه‌های اشتغالزایی در استان را داشته و همچنین شرایط مرزی بودن استان و امکان بهره‎مندی از بازارهای کشور همسایه یکی دیگر از فواید اجرای موفق این طرح بوده است.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح بخشی از مشکلات زنان محروم کردستان را مرتفع خواهد کرد، ادامه داد: در این راستا بسیج جامعه زنان با برگزاری دوره‌ها و کلاس‌های آموزشی مختلف توانسته‌اند زمینه لازم برای اشتغالزایی بانوان را فراهم کنند.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به اجرای طرح مهدهای قرآن، تصریح کرد: کردستان از معدود استان‌هایی بوده که در این دوران سخت کرونایی تعداد مهدهای قرآن در استان افزایش داده است و علیرغم مسائل و مشکلات موجود در استان کلاس‌های قرآن و برنامه‌های فرهنگی زیادی در استان انجام شده است.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در ایام کرونا در راستای کمک‌های مؤمنانه و توزیع بسته‌های معیشتی در استان کردستان، گفت: در این راستا بسیج جامعه زنان اقدام به پرداخت هزینه نان خانواده‌های بی بضاعتی که نان خود را از نانوایی‌های محل به صورت اقساط تهیه می‌کنند.

بیابانی با تاکید بر اینکه در حوزه مباحث فرهنگی اقدامات خوبی در استان صورت گرفته است، افزود: تهیه جهیزیه و تشکیل حلقه‌های صالحین در سطح استان اقدامات خوب و مؤثری صورت گرفته است.

وی ادامه داد: بسیج جامعه زنان کشور به عنوان بخش راهبردی در حوزه زن و خانواده طرح‌های را تدوین می‌کند و آنها را برای اجرا به استان‌ها ابلاغ خواهد کرد.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به اجرای طرح فدک در راستای اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار به عنوان یکی از طرح‌های هدفمند بسیج جامعه زنان کشور، افزود: یکی از نقاط قوت این طرح این است که علاوه بر راه‌اندازی شبکه اشتغال و تولید سعی کردیم ضمن اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار آنان را در قالب یک شبکه منسجم ساماندهی کرده و برای تولیدات آن‌ها برندسازی انجام شود.

وی اتصال به بازار و بازاریابی را یکی دیگر از اقدامات مؤثر در اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: در گذشته به جهت اینکه شبکه توزیع و تقاضای بازار را مورد ارزیابی قرار نمی‌دادیم کار تولیدی همواره با شکست مواجه می‌شد که در راستای اجرای این طرح اشتغالزایی کار بازاریابی تولیدات هنری بانوان را نیز انجام می‌دهیم.

بیابانی به محوریت قراردادن بانوان سرپرست خانوار در طرح اشتغالزایی فدک اشاره و بیان کرد: در راستای ایجاد شبکه‌های اشتغالزایی در کشور ۳۲ شبکه گسترده اشتغال تشکیل شده که در قالب سپاه حضرت محمد (ص) و امام حسن مجتبی (ع) ساماندهی شده‌اند.

وی به ورود بسیج جامعه زنان کشور در امر بحران جمعیتی کشور اشاره و تصریح کرد: در این راستا طرح افزایش جمعیت را در سطح محلات کشور اجرا کرده‌ایم و اقداماتی در راستای آگاه‌سازی و تبیین زوجین در سن ازدواج صورت می‌گیرد که استان کردستان در این زمینه خوب عمل کرده است.

منبع: ایرنا

کد خبر 515098

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اشتغالزایی اشتغال زنان تسهیلات اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار حمایت از زنان سرپرست خانوار صنایع دستی اشتغال شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مسئول بسیج جامعه زنان کشور شبکه های اشتغالزایی سرپرست خانوار استان کردستان استان ها شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۶۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان

 
به گزارش خبر گزاری صداو سیمای لرستان ؛مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.
هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی  افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.
وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

دیگر خبرها

  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی