Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@14:50:54 GMT

فعالان حوزه بیوتکنولوژی وارد بورس می شوند

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۶۶۶۵

فعالان حوزه بیوتکنولوژی وارد بورس می شوند

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیروس زینلی عصر دوشنبه در نشست خبری چهارمین همایش بین المللی و دوازدهمین کنگره ملی بیوتکنولوژی که به صورت آنلاین برگزار شد، در سخنانی اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا  مشقاتی برای کشور بدنبال داشت و فعالان بیوتکنولوژی  برای کاهش این رنج ها تلاش گسترده داشته اند. 

وی، تولید کیت‌های PCR و Rapid Tsat را از جمله دستاوردهای حوزه بیوتکنولوژی در دوره کرونا نام برد و تصریح کرد: در حال حاضر دارویی نیز در زمینه درمان کرونا تولید کرده ایم که در صورت تایید وزارت بهداشت می توان از این دارو استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس انجمن بیوتکنوژی همچنین ورود چندین واکسن تولید شده از جمله کوو ایران برکت، پاستور، سیناژن و واکسن تولیدی نیروهای مسلح و دانشگاه بقیه الله به مرحله کار آزمایی بالینی را از جمله اقدامات ارزشمند حوزه زیست فناوری دانست.

زینلی در ادامه، نقش علوم و فناوری بویژه بیوتکنولوژی و سلول های بنیادی را در افزایش درآمدهای غیرنفتی مورد تاکید قرار داد و با بیان اینکه درصدد وارد کردن  فعالان این حوزه به بورس هستیم، افزود: در حال حاضر صنعت زیست فناوری و بیوتکنولوژی در دنیا از ارزش افزوده و گردش مالی بالایی برخوردار است.

وی در ادامه با اشاره به ضایعه درگذشت دکتر بهزاد قره یاضی رییس سابق پژوهشکده بیوتکنولوژی تصریح کرد: با هدف زنده نگاه داشتن یاد و خاطره و همچنین زحمات ارزشمند آن مرحوم و همچنین اشاعه بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک در حوزه کشاورزی، بنیاد پروفسور قره یاضی راه اندازی می شود.

رییس انجمن بیوتکنولوژی ایران در ادامه، با اشاره به وضعیت بیوتکنولوژی در کشور اظهار کرد: ایران با وجود اعمال تحریم‌های شدید از جمله ۵ تا ۶ کشور مطرح در آسیا در زمینه بیوتکنولوژی محسوب می شود.

بر اساس این گزارش، همایش ملی و کنگره بین‌المللی بیوتکنولوژی که هر دو سال یکبار برگزار می‌شود، بزرگترین و شناخته شده ترین رخداد کشور در حوزه بیوتکنولوژی است که طی آن، تازه‌ترین یافته‌های تحقیقات بیوتکنولوژی با حضور جمعی از برجسته ترین اساتید و دانشمندان داخلی و خارجی ارائه و بررسی می‌شود.

به منظور تاکید بر اهمیت زیست فناوری در حوزه امنیت غذایی و تبیین این مهم، دوازدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران با شعار «سده ۱۴۰۰: زیست فناوری برای امنیت غذایی و سلامت» برگزار می‌شود.

همچنین به روال دوره‌های گذشته، همزمان با چهارمین همایش بین‌المللی و دوازدهمین کنگره ملی بیوتکنولوژی ایران، برگزیدگان پنجمین دوره انتخاب چهره‌ تاثیرگذار بیوتکنولوژی ایران معرفی خواهند شد.

در این همایش چهره‌های تاثیرگذار بیوتکنولوژی ایران نیز با دریافت «جایزه دکتر کاظمی آشتیانی» تقدیر می‌شوند که به یادبود بنیانگذار فقید پژوهشگاه رویان و چهره ماندگار تحقیقات سلول های بنیادی ایران نامگذاری شده است.

برچسب‌ها کنگره ملی بیوتکنولوژی بورس زیست فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بورس زیست فناوری بورس زیست فناوری بیوتکنولوژی ایران ملی بیوتکنولوژی زیست فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۶۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ درباره جزئیات برگزاری این نمایشگاه گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویداد‌های جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاورد‌های جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

دبیر نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳ درباره حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده اند. همچنین حضور هیات‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجیهزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

خالقیان اشاره کرد: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشور‌های مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجیهزات الکترونیک پزشکی، تجیهزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده‌ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افرود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازار‌های صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجیهزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع شود.

وی در پایان افزود: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطاء شده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی (ایران هلث ۱۴۰۳) ۲۹ اردیبهشت تا ۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • طالب‌زاده با وجود اهانت‌های گروه‌های مختلف، هیچگاه نه مردد شد و نه ترسید/زیست شهیدانه در زندگی نادر دیده می‌شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • تجلیل از فعالان حوزه سلامت روان مهاباد
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟