Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: نیروی دریایی سپاه در راه اندازی و اعزام تیم های واکسیناسیون به مراکز تجمیعی واکسیناسیون وزارت بهداشت همکاری نموده و تا پایان طرح همراه با کادر درمان است.

به گزارش مشرق، دریادار پاسدار علی رضا تنگسیری اظهار کرد: با لبیک به فرمایش اخیر مقام معظم رهبری و فرمانده معزز کل قوا حضرت امام خامنه ای حفظه الله و ابلاغ فرمانده محترم کل سپاه، به استفاده حداکثری از همه ظرفیت ها و بسیج کادر درمانی جهادی، تمام بخش های بیمارستانی نیروی دریایی سپاه در شهرهای بوشهر، شیراز، بندرعباس، چالوس، چاه مبارک و بندرلنگه برای ارایه خدمات درمانی به بیماران کرونایی فعال هستند و در مراکز درمانگاهی ماهشهر، چابهار، جاسک، چالوس و بندرلنگه، با راه اندازی کلینیک‌های حاد تنفسی مشغول خدمت رسانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با درخواست ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت، یک واحد بیمارستان صحرایی مزین به نام شهید فاطمی(ره) در بندرعباس  با مراجعه روزانه بیش از ۴۰۰ نفر و یک واحد مزین به نام شهید محمدی ها در بندر لنگه با مراجعه روزانه بالغ بر ۱۰۰ نفر  برپا و راه اندازی شده است.

دریادار تنگسیری ابراز داشت: هم اکنون بیمارستان های امام رضا(ع) چالوس با ۳۰ تخت، بیمارستان مسلمین شیراز با ۱۰۰ تخت، بیمارستان حضرت قایم در بوشهر با ۳۰ تخت، بیمارستان شهید سلیمانی چاه مبارک با ۳۰ تخت، بیمارستان شهید محمدی‌های بندرلنگه با ۴۰ تخت و بیمارستان صاحب الزمان (عج) با ۴۰ تخت و ... جمعا ۳۲۰ تخت ثابت بیمارستانی و بیش از ۱۰۰ تخت بیمارستان صحرایی مشغول ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی هستند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: آنچه برای ما مهم است خدمات رسانی سریع و مطلوب به مردم عزیزمان است و ما هر چه در نیروی دریایی سپاه در حوزه بهداشت و درمان داشته ایم به میدان آورده ایم، بخش های سی تی اسکن با نهایت ظرفیت در مراکز بیمارستانی مشغول سرویس دهی هستند.

سردار تنگسیری در ادامه افزود: در جغرافیای استان هرمزگان یک فروند بالگرد مأمور نموده ایم هر جا مریض حاد و اورژانسی در مناطق دوردست و صعب العبور وجود دارد با هماهنگی مرکز اورژانس هرمزگان، در اسرع وقت به مراکز درمانی ثابت انتقال دهند؛ در مورد توزیع ماسک، همه یگان های نیروی دریایی سپاه به نواحی همجوار کم برخوردار، این خدمات مستمرأ انجام می دهند.                  

دریادار تنگسیری در خصوص طرح واکسیناسیون کوید ۱۹ افزود: با تشکیل تیم های بهداشتی در محل بیمارستان های استقراری ندسا با هماهنگی دانشگاه های علوم پزشکی مراکز استانی، ترزیق واکسن  کوید ۱۹ در حال انجام است  ضمن اینکه جزایر خلیج فارس هم تماما واکسیناسیون آن انجام شده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان نیروی دریایی سپاه ستاد ملی مبارزه با کرونا وزارت بهداشت خلیج فارس سردار تنگسیری نیروی دریایی سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۵۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • ماموریت در نیمکره جنوب زمین
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد
  • همه‌چیز درباره ناو شهید مهدوی؛ ناو مجهز به موشک بالستیکی که وارد نیمکره جنوبی زمین شد
  • این ناو سپاه پاسداران وارد نیمکره جنوبی زمین شد /ناو اقیانوس پیما مجهز به موشک بالستیک است
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • ناو «شهید مهدوی» وارد نیمکره جنوبی زمین شد
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد