Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@02:29:45 GMT

اثربخش‌ترین راهکار‌های درمان زخم بستر

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۷۴۳۰۶

متخصصان می‌گویند می‌توان با برخی راهکار‌های ساده درمان زخم بستر را تسریع کرد. ناطقان: به نقل از مدیسن نت، زخم بستر به جراحتی اطلاق می‌شود که به دلیل فشار به پوست طی چند روز تا چند ماه بروز می‌کند. متاسفانه این حالت به ویژه در افرادی که دچار بیماری مزمن بوده و مجبور به خوابیدن برای طولانی مدت هستند، شایع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هیچ راهکار قطعی برای درمان زخم بستر وجود ندارد، اما می‌توان با برخی اقدامات روند التیام آن را تسریع کرده و یا از بروز آن جلوگیری کرد. در این مطلب به ساده‌ترین راهکار‌ها در این زمینه می‌پردازیم:

۱- کاهش فشار به محل زخم: ساده‌ترین راهکار برای درمان زخم بستر کاهش فشار به محل جراحت است. بهتر است بیمار را هر روز به انجام پیاده روی تشویق کنید. با این حال، اگر بیمار توانایی حرکت ندارد به طور مستمر او را جابه جا کنید به طوری که به مدت طولانی یک بخش از بدن تحت فشار نباشد؛ همچنین استفاده از تشک‌های مخصوص که باعث کاهش فشار می‌شود ضروری است.

۲- زخم را تمیز نگه دارید: روزانه محل زخم را با سرم شستشو دهید؛ همچنین محل زخم را خشک نگه دارید و عفونت احتمالی را تمیز کنید. به طور مرتب بافت‌های مرده را جداسازی و پاک کنید.

۳- پوشاندن مناسب زخم: پس از پاکیزه کردن مداوم زخم بستر، آن را با گاز استریل ببندید تا مانع از بروز عفونت شود. باز بودن زخم باعث تشدید عفونت می‌شود.

اثربخش‌ترین راهکار‌ها برای درمان زخم بستر/ منتشر نشود

۴- رژیم غذایی سالم: افراد مبتلا به زخم بستر باید از رژیم غذایی غنی از پروتئین و میزان بالای ویتامین C بهره ببرند، زیرا این نوع رژیم روند التیام زخم را تسریع می‌کند. مصرف کافی میوه و سبزیجات نیز از دیگر توصیه متخصصان به این افراد است.

۵- مصرف آنتی بیوتیک: در صورتی پزشک شاهد بروز حساسیت در محل زخم بستر و یا ترشحات چرکی باشد اقدام به تجویز قرص آنتی بیوتیک برای درمان عفونت خواهد کرد.

۶- درمان‌های خانگی: می‌توانید برای تسکین زخم بستر از ژل آلوئه ورا استفاده کنید. تحقیقات نشان داده است استفاده از این ژل می‌تواند مانع از تشدید زخم بستر شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: اثربخش‌ترین راهکار‌ها ، زخم بستر ، درمان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: اثربخش ترین راهکار ها زخم بستر درمان درمان زخم بستر ترین راهکار ها برای درمان محل زخم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۴۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه، «اطاله در فرآیند دادرسی» در کنار دو چالش «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» و «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» از جمله موانعی است که در مسیر تحقق مأموریت اول قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، قرار دارد.

سند تحول برای «اطاله در فرآیند دادرسی» هفت علت شناسایی کرده است. این عوامل عبارتند از: ۱- کثرت و افزایش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه، ۲-و جود زمینه‌های خطا در پذیرش، ۳- تجدید رسیدگی ناشی از ضعف در شیوه ابلاغ، ۴- فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ۵- نظارت ناکافی بر زمان رسیدگی به پرونده، ۶- حجم بالای ادعاهای مربوط به اعسار، ۷-و جود پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد.

سند تحول قضایی، راهبرد «ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت» را برای رفع عامل فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد مشخص کرده است.

راه‌های ایجاد سازوکارهای مناسب برای تحقق فصل خصومت در سند تحول

سند تحول قضایی دو راهکار اجرایی به‌منظور ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت، مشخص کرده است.

راهکار اول: تدوین شاخص‌های ارزیابی عملکرد قضات و کارکنان در موضوع فصل خصومت و ایجاد سازوکار انگیزشی و ارائه مشوق‌های مؤثر برای تحقق حداکثری فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی در مراجع قضایی.

متولی اجرای این برنامه، دادگستری استان‌ها، دیوان‌عالی کشور، دادستانی کل کشور، دادسرای انتظامی قضات، معاونت راهبردی و معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه است و مهلت اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

راهکار دوم: تسهیل فرآیندها و تدوین قوانین و مقررات لازم به‌منظور توسعه فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی از قبیل قرارهای رد دعوا، عدم استماع دعوا و عدم صلاحیت.

مسوولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دیوان‌عالی کشور و دادستانی کل کشور و مهلت زمانی اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

کد خبر 6092690

دیگر خبرها

  • اخذ اسناد ۹۷۶ هکتاری بستر رودخانه حاجی عرب در استان قزوین
  • اجرای طرح نور باید مستمر و اثربخش باشد
  • هشدار وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • تجلیل از ۳۰ نفر از جامعه کار و کارگری گیلان
  • حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • رفع تصرف ۲۰۰۰ متر از رودخانه‌های استان یزد
  • رفع تصرف ۵۵ هکتار از بستر زرینه‌رود
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد