Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ رئیس سازمان بسیج رسانه با بیان اینکه اخلاق در رسانه به عنوان یکی از مشکلات این حوزه نام برد و گفت: از نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها و ائمه جمعه درخواست می‌کنیم تا در این زمینه به کمک حوزه رسانه آمده تا اخلاق در رسانه را تغییر دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج و به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، مسعود بصیری در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدنصیر حسینی اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در رسانه وجود داشته اخلاق در رسانه است که از نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها و ائمه جمعه درخواست می‌کنیم تا در این زمینه به کمک حوزه رسانه آمده و اخلاق در رسانه را تغییر دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی عنوان کرد: بسیج رسانه از سال 91 شروع به کار کرده و 15 هزار نفر تا کنون جذب شده‌اند که کمک بسیار بزرگی برای نشر و گسترش موضوعات مختلف بوده و باید از این ظرفیت نهایت استفاده را کرد.

بصیری افزود: افزون 16 تا 17 میلیون نفر بیننده را در کانال های مختلف می‌توانیم پوشش دهیم و خود بسیج رسانه نیز کانال‌هایی از یک میلیون نفر تا پایین‌تر عضو دارد که محتوا و تولیدات در آنها نشر داده می‌شوند.

وی با بیان این که در بسیج رسانه نگاه به خط و خطوط سیاسی نمی‌کنیم، گفت: رسانه‌های اصلاح‌طلب را نیز پوشش می‌دهیم و خبرنگارانی که به نظام و انقلاب کمک می‌کنند از نظر ما بسیجی هستند.

بصیری به اقدامات بسیج رسانه در مواقع سخت و بحران‌ها اشاره کرد و گفت: در جریان کرونا و اواخر سال 98 تعداد 10 هزار بسته بهداشتی در آن روزهای سخت که کمبود الکل در کشور داشتیم توزیع کردیم و در ادامه و به صورت گسترده بسته‌های معیشتی در بین اهالی رسانه توزیع شد.

وی با بیان اینکه سرعت انتشار و توان انتشار ما بسیار خوب است تصریح کرد: بیش از آنکه تولید داشته باشیم شبکه توزیع داریم تولیدات خوب و اثرگذار دیگران را در شبکه گسترده توزیع خود نشر می‌دهیم و اگر کسانی محتوای خوبی داشته باشند حاضر به توزیع آن هستیم تا مسائل ملی بهتر پیگیری شود.

رئیس سازمان بسیج رسانه ادامه داد: بیش از هر چیز به دنبال امیدبخشی هستیم شیوه‌نامه‌های مختلفی نیز داریم که برای استان‌های خود ارسال می‌کنیم تا رسانه‌ها مراقب ظرفیت‌های نظام باشند و به اسم افشاگری و صدای مردم بودن در زمین دشمن حرکت نکنند. تا بدین گونه امیدها را بیشتر زنده کرده و سیاه‌نمایی‌ها کمتر وجود داشته باشند.

وی گفت: جشنواره‌های مختلفی مانند جشنواره ابوذر داریم که سالانه 15 تا 20 هزار اثر فرستاده می شود و یک رکورد در کشور محسوب می شود و آن‌ها را در استان‌های مختلف جمع‌آوری می‌کنیم و یک جشن نسبتا باشکوهی برگزار می‌شود حساسیت‌ها هر روز بالاتر می رود و نشان دهنده اثرگذاری آن است.

بصیری گفت: بازدید اهالی رسانه از دستاوردهای نظام را داریم که تفاوت‌ها را ببینند کلاس‌ها و نشست های آموزشی آنلاین برگزار می‌کنیم و سال گذشته یک میلیون نفر ساعت آموزش داشتیم در قالب اینکه در برابر ترفندهای دشمن مراقبت شود.

امام جمعه زنجان در دیدار با رئیس بسیج رسانه کشور: اخلاق در رسانه را تقویت کنیدرسانه‌های سیستان و بلوچستان مدیران ناکارآمد را معرفی کنندرسانه‌ها بیمه‌گران واقعی جامعه در تمامی حوزه‌ها هستند

وی گفت: یکی از مشکلاتی که در رسانه وجود داشته اخلاق در رسانه است که از نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها و ائمه جمعه درخواست می‌کنیم تا در این زمینه به کمک حوزه رسانه آمده و اخلاق در رسانه را تغییر دهیم متاسفانه در فقه رسانه عقب هستیم از ائمه جمعه می‌خواهیم که پای کار باشند و حلقه ارتباطی برقرار شود.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین سید نصیر حسینی با تسلیت محرم و شهادت حضرت زین العابدین اظهار کرد: از تلاش‌های بسیج رسانه در راستای تقویت ارزش های دینی در تقابل با جبهه استکبار و ضد ارزشها تقدیر می‌کنیم.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر یاسوج گفت: دشمن برای مشروعیت دادن به اعمال خود به حوزه رسانه پناه برده و در طول تاریخ حاکمان استکباری حوزه رسانه و تبلیغات را فعال کرده‌اند.

حسینی گفت: یکی از میدان های جنگ و مبارزه رسانه است مخصوصا امروز که دشمن خیلی از وقت خود را در حوزه رسانه گذاشته است اگر جبهه ولایتمداران و ارزش‌مداران میدان را خالی کنند دشمن در عرصه رسانه یکه‌تازی خواهد کرد و هر چه از دستشان بر می‌آید انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: برای تقویت نظام نقش حیاتی و موثر بسیج رسانه مهم است اگر از ظرفیت رسانه‌ها استفاده نکنیم اتفاق بدی خواهد افتاد و رسانه‌های دشمن غلبه خواهند کرد باید نقش موثر خود را در این عرصه ایفا کنیم.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر یاسوج گفت: در این عرصه هدف گذاری مهم است و نوع گفتار و ادبیات در حوزه رسانه تاثیرگذار است باید جوری به موضوعات پرداخت که خوراک دشمن نشود باید بدانیم که چه موقع بگوییم و چه بنویسیم و چه موقع نشر دهیم همچنین در آموزش رسانه باید دقت لازم صورت گیرد که تحلیل‌ها عالمانه شود و سطحی و زودگذر نباشد رسانه باید جامعه را به سمت تعقل گرایی برده تا بر احساسات غلبه شود.

این استاد حوزه گفت: انقلاب اسلامی در تاریخ بعد از حرکت انبیا و اولیا نمونه نداشته و خدمات بسیار زیادی انجام داده اما سطح مطالبات و توقعات از نظام بسیار بالا رفته که وظیفه رسانه‌ها است که بالانس لازم را ایجاد کنند.

حسینی گفت: در کشور علیرغم همه مشکلات و تحریم ها همه چیز هست و نظام کار خود را خوب انجام می‌دهد هنر این نیست که فقط بدی ها و کاستی ها را نشر دهیم.

وی از رسانه‌ها خواست تا مطالبه‌گری داشته باشند و یادآور شد: در سکوت رسانه خیانت‌ها و خطاهای سنگین شکل می‌گیرد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شخصیت های رسانه ای شخصیت های رسانه ای اخلاق در رسانه ولی فقیه استان ها حوزه رسانه بسیج رسانه ائمه جمعه رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۹۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله فاضل لنکرانی: «امید» در میان اساتید حوزه در حال از بین رفتن است/ تعداد شاگردان استادی که سالیانی 100 شاگرد داشت به 10 نفر رسیده! حدود 150 استاد در سال گذشته تدریس داشتند، اما در سال جاری تا 2 ماه از تدریس محروم بودند

آیت الله فاضل لنکرانی وضعیت اساتید در بدنه حوزه را نامطلوب توصیف و بیان کرد: حدود ۱۵۰ استاد در سال گذشته تدریس داشتند اما در سال جاری بعضا تا دو ماه از تدریس محروم بودند؛ استادی که سالیانی حدود ۱۰۰ شاگرد در درس خود داشته است، در سال جاری به ۱۰ نفر رسیده است در حالی که علمیت این استاد ثابت شده است. مراجع، رهبر انقلاب و مسئولین حوزه باید به این مسائل توجه کنند.

مراسم تجلیل از اساتید منتخب مرکز فقهی ائمه اطهار در سالن فقاهت این مرکز برگزار شد. آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در این مراسم اظهار داشت: لازم است از اساتید برجسته ای که با مجتمع آموزشی ائمه اطهار ارتباط داشته و برای تعلیم و تعلم طلاب زحمت می کشند تشکر کنم. هر چه زحمت بیشتری برای رشد علمی طلاب کشیده شود، نتیجه بیشتری خواهد داشت.

وی با بیان اینکه طلاب زحمتکشی در حوزه علمیه قم و مرکز فقهی ائمه اطهار مشغول به علم آموزی هستند، بیان داشت: همه دست به دست هم می دهند که مجموعه ائمه اطهار در ساحت های تهذیبی، علمی، پژوهشی و سیاسی در میدان حاضر باشد. مرکز آموزشی ائمه اطهار در میدان تفسیر، کلام و فقه حضور دارد و در این مسیر از اساتید صاحب فن استفاده می کند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه مسائل مهم سیاسی مرتبط با نظام در مرکز فقهی ائمه اطهار به طور جدی دنبال می شود، بیان داشت: دانش آموختگان این مرکز در قوه قضائیه مشغول به کار شده و تأثیرگذار بودند و حتی در انتخابات خبرگان شرکت کردند؛ همچنین موضوعات مورد نیاز نظام در هیچ مؤسسه ای به اندازه مرکز ائمه اطهار مورد توجه قرار نگرفته است و این امور سبب افتخار ما است.

آیت الله فاضل لنکرانی هدف هر استاد را تربیت طلبه برای نشستن در همان کرسی و ارائه مباحث به آیندگان دانست و تصریح کرد: به دنبال این هستیم که طلاب سطح و خارج بتوانند به توانایی و مهارت تدریس برسند و بتوانند آموخته های خود را منتقل کنند؛ به برکت وجود اساتید برجسته، نسل هایی از اساتید در شرف تکوین در مجموعه آموزشی ائمه اطهار هستند که برای ما توفیق بزرگی است. هدف مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی تربیت افرادی بود که برای اسلام عَلَم بشوند.

وی در ادامه با بیان اینکه مرکز فقهی ائمه اطهار هیچ ارتباط مالی و تشکیلاتی با نهادهای دولتی نداشته، بیان داشت: بسیاری از کشورهای دنیا تشنه حضور یک روحانی قوی و صاحب معلومات هستند، تا محوری باشد که مردم دور آن جمع شوند و به آن پناه بیاورند. در اهداف این مرکز چنین مسأله ای وجود دارد زیرا همانطور که مشتاق خدمت به نظام اسلامی و مردم هستیم، حاضر به خدمت به حوزه علمیه نیز هستیم.

وی با تأکید بر اینکه امید در اساتید حوزه در حال از بین رفتن است، ادامه داد: در گذشته استاد در حوزه برای تدریس خود میدان داشت و تلاش می کرد که خودش و دیگران را از نظر علمی ارتقاء دهد اما امروز این مهم کمرنگ و نگران کننده شده است؛ بارها این مبحث تذکر داده شده است اما این صدا به جایی نمی رسد. اگر زمینه تقویت استاد در حوزه را از بین ببریم، حوزه دیگر ارزش ندارد. بقاء حوزه به این است که حداقل ۲۰درصد از دروس خارج تولید مبنا کنند.

وی وضعیت اساتید در بدنه حوزه را نامطلوب توصیف کرد و بیان داشت: حدود ۱۵۰ استاد در سال گذشته تدریس داشتند اما در سال جاری بعضا تا دو ماه از تدریس محروم بودند؛ استادی که سالیانی حدود ۱۰۰ شاگرد در درس خود داشته است، در سال جاری به ۱۰ نفر رسیده است در حالی که علمیت این استاد ثابت شده است. مراجع، رهبری و مسؤولین حوزه باید به این مسائل توجه کنند. اساتید باید از جهت معیشت تأمین شوند.

آیت الله فاضل لنکرانی با بیان اینکه برخی از تلاش های آیت الله اعرافی در تأمین معیشت اساتید به ثمر رسیده است، تأکید کرد: کار اصلی، رشد علمی استاد است اما در مواردی مشاهده شد که درس استاد تعطیل شده است.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار با بیان اینکه لازم است برای آینده حوزه علمیه، بزرگانی در فقه و تفسیر تربیت کنیم، تأکید کرد: تلاش های زیادی در حال انجام است اما تداوم این نابسامانی چشم انداز امیدوارکننده ای برای آینده حوزه ایجاد نمی کند. نمی خواهیم زحمات را انکار کنیم اما لازم است از باب دلسوزی برخی مسائل مطرح شود.

آیت الله فاضل لنکرانی با قرائت آیه شریفه «وَفَوْقَ کُلِّ ذِی عِلْمٍ عَلِیمٌ» بیان داشت: بالاتر از هر صاحب علمی یک علیم وجود دارد و این انسان را ترغیب می کند که هر چه بیشتر سراغ علم و دانایی برود؛ شرافت علم به این است که حد معینی ندارد و اگر انسان تمام عمر خود را صرف علم آموزی کند، باز هم وقت کم می آورد.

گفتنی است در پایان این مراسم، از حضرات آیات و حجج اسلام آقایان نجفی یزدی به عنوان استاد منتخب خارج تخصصی، قائنی استاد منتخب خارج عمومی، نظری منفرد استاد منتخب تفسیر، شورگشتی و میری اساتید منتخب سطوح عالی، حسینی بادکوبه ای استاد منتخب تمهید خارج، محمد دشتی استاد منتخب تاریخ و سیدلطف الله جلالی استاد منتخب کلام تجلیل به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • فاضل لنکرانی: «امید» در میان اساتید حوزه در حال از بین رفتن است
  • فاضل لنکرانی: «امید» در میان اساتید حوزه در حال از بین رفتن است / تعداد شاگردان استادی که ۱۰۰ شاگرد داشت به ۱۰ نفر رسیده / مراجع و رهبری به این مسائل توجه کنند
  • آیت‌الله فاضل لنکرانی: «امید» در میان اساتید حوزه در حال از بین رفتن است
  • ایجاد امید با روایت‌گری درست وظیفه همه مدیران است
  • آیت‌الله فاضل لنکرانی: «امید» در میان اساتید حوزه در حال از بین رفتن است/ تعداد شاگردان استادی که سالیانی 100 شاگرد داشت به 10 نفر رسیده! حدود 150 استاد در سال گذشته تدریس داشتند، اما در سال جاری تا 2 ماه از تدریس محروم بودند
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • نشست تبیینی ائمه جمعه و روحانیون شهرستان دماوند
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است