Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - در اجرا طرح جمع‌آوری فاضلاب بافت تاریخی بوشهر این پروژه با سرمایه‌گذاری ۱۴۰ میلیارد تومان در مدت ۳۰ ماه تکمیل شد که در هفته دولت افتتاح و وارد مدار بهره‌برداری می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، یکی از مهمترین زیرساخت‌های عمران و توسعه شهری اجرا طرح جمع‌آوری فاضلاب است که این مهم در نقاط ساحلی بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان بوشهر در کنار خلیج‌فارس دارای 10 شهرستان و 40 شهر است که 80 درصد شهرستان‌ها در کنار ساحل قرار دارند که این مهم اجرا طرح فاضلاب در این شهرها دو چندان کرده است.

اکنون طرح جمع‌آوری فاضلاب در استان بوشهر در سه شهرستان گناوه، دیلم و بوشهر اجرا شده که بخش عمده‌ای از ساکنان و ادارات این شهرها به طرح جمع‌آوری فاضلاب متصل شده‌اند.

بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری و هویت تاریخی مرکز استان بوشهر با قدمت بالای 2 قرن است که برای حفظ ساختمان‌ها و ساختمان‌ها و استحکام آنها اجرا طرح فاضلاب در دستور کار قرار گرفت.

طرح مطالعه شده فاضلاب در نقاط جنوبی شهر بوشهر عملیاتی شود

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس با اشاره به نقش مهم طرح‌های فاضلاب در شهرهای ساحلی در حفظ و ارتقا سلامتی مردم اظهار داشت: امسال اعتبارات فصل آب و فاضلاب افزایش یافته که تکمیل طرح‌های فاضلاب باید در اولویت قرار بگیرد.

عبدالکریم جمیری با بیان اینکه تکمیل پروژه فاضلاب بوشهر یک ضرورت است خاطر نشان کرد: بهره‌مندی ساکنان محلات جنوبی شهر بوشهر از طرح فاضلاب باید مورد توجه باشد.

وی باتأکید بر عملیاتی شدن طرح مطالعه شده فاضلاب در نقاط جنوبی شهر بوشهر گفت تکمیل شبکه‌های فاضلاب گناوه و دیلم یکی از ضروریات است تا همه مردم از این ظرفیت بهره‌مند شوند.

جمیری با قدردانی از اجرا طرح فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر خاطر نشان کرد: این طرح نقش مهمی در استحکام ابنیه‌ها و سازه‌ها دارد که خدمات شرکت آب و فاضلاب در اجرا این طرح ستودنی است.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس تکمیل پروژه‌های در حوزه آب و فاضلاب را یک ضرورت دانست و بیان کرد: اعتبارات عمرانی امسال نسبت به سال قبل از افزایش 2 برابری برخوردار است که تکمیل طرح‌های آبرسانی و فاضلاب در شهرها باید در اولویت قرار بگیرد.

طول شبکه فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر 33 کیلومتر است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه طرح فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر یکی از اولویت‌ها مورد توجه قرار گرفت اظهار داشت: طول شبکه فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر 33 کیلومتر است که نقش مهمی در احیا زیرساخت‌های عمرانی بافت و ارتقا سلامتی و بهبود وضعیت بهداشتی ساکنان دارد.

عبدالحمید حمزه‌پور طول خط انتقال طرح فاضلاب بافت تاریخی بوشهر را 2.5 کیلومتر دانست و بیان کرد: این پروژه دارای 2 ایستگاه پمپاژ به ظرفیت انتقال 4 هزار مترمکعب در شبانه‌روز است.

طرح جمع‌آوری فاضلاب بافت تاریخی بوشهر با سرمایه‌گذاری 140 میلیارد تومان اجرا شد

وی تعداد مشترکان فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر را 5 هزار خانوار دانست و تصریح کرد: در اجرا طرح جمع‌آوری فاضلاب بافت تاریخی بوشهر این پروژه با سرمایه‌گذاری 140 میلیارد تومان در مدت 30 ماه تکمیل و آماده افتتاح در هفته دولت امسال شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر اضافه کرد: پروژه فاضلاب بافت قدیم بوشهر در محله‌های چهارگانه کوتی، دهدشتی، بهبهانی، شنبدی، خیابان‌ها و محله‌های اطراف آن اجرا شده است.

حمزه‌پور مدت اجرا پروژه یاد شده را 30 ماه دانست و تصریح کرد: کوچه‌های کم عرض و بالا بودن آب‌های زیرزمینی از جمله عوامل طولانی شدن روند اجرا پروژه فاضلاب در بافت قدیم بوشهر است.

وی با اشاره به واگذاری انشعاب فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر افزود: انتظار می‌رود ساکنان بافت تاریخی بوشهر در زمینه نصب انشعاب فاضلاب اقدام کنند.

اجرا طرح‌‌های آبرسانی در فصل تابستان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از اجرا طرح‌‌های آبرسانی خبر داد و بیان کرد: در تابستان امسال با وجود شدت گرما، شرایط کرونایی و افزایش مصرف آب ولی با مدیریت مصرف آب و اجرا طرح‌های آبرسانی با تلاش شبانه‌روزی شرکت آب و فاضلاب استان به حمدالله تاکنون مشکل خاصی ایجاد نشده است.

بیش از 40 درصد شبکه فاضلاب بافت تاریخی بوشهر مدار بهره‌برداری شد 25میلیارد تومان برای ساماندهی بافت تاریخی بوشهر تصویب شد + تصاویر 90درصد شبکه فاضلاب بافت تاریخی بوشهر تکمیل شد

حمزه‌پور با قدردانی از همکاری و مشارکت مردم در مدیریت مصرف آب در شهرها و روستاها خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از ایجاد مشکلات در تأمین آب آشامیدنی طرح‌های مختلفی در استان اجرا شد.

وی با بیان اینکه برخی از پروژه‌ها در ایام فصل تابستان وارد مدار بهره‌برداری شد گفت: در این راستا ساخت مخازن ذخیره آب در شهرها و روستاها در دستور کار قرار گرفته است که در هفته دولت امسال مخزن 500 مترمکعب روستا چاووشی با سرمایه‌گذاری 20 میلیارد ریال افتتاح می‌شود.

انتهای پیام/190/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر فاضلاب بافت تاریخی بوشهر شرکت آب و فاضلاب استان طرح جمع آوری فاضلاب مدار بهره برداری سرمایه گذاری میلیارد تومان طرح فاضلاب شبکه فاضلاب استان بوشهر اجرا طرح اجرا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۲۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد

استاندار خراسان جنوبی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، فاز اول نیروگاه بادی درح به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ جواد قناعت در دیدار با سرمایه‌گذاران شرکت انرژی‌های تجدید پذیر خراسان، اظهار کرد: ایجاد ارزش افزوده از ظرفیت‌ها و مزیت‌های موجود در اولویت برنامه‌های استان است.

وی با اشاره به اینکه بادهای ۱۲۰ روزه از ظرفیت‌های بسیار خوب استان در تولید انرژی‌های پاک است، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌تواند به رونق استان کمتر توسعه یافته خراسان جنوبی کمک کند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به پیشینه کار در محل اجرای نیروگاه بادی درح اظهار داشت: به جهت اهمیت فعالیت این نیروگاه در استان، اجرای این پروژه باید شتاب بگیرد.

وی با اشاره به موارد مطرح شده از سوی سرمایه گذاران در این جلسه و درخواست دریافت تسهیلات از صندوق توسعه ملی، گفت: این درخواست با دید مثبت با محوریت معاونت اقتصادی استانداری پیگیری می‌شود.

قناعت از پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی فاز اول پروژه گفت و متذکر شد: روند اجرای کار برای ۱۵ درصد باقیمانده فاز اول شتاب بگیرد تا این مرحله وارد فاز بهره‌برداری شود.

به گزارش‌ایمنا؛ نیروگاه بادی درح با سرمایه‌گذاری ۶۳ میلیون یورویی بخش خصوصی به ظرفیت ۵۰ مگاوات در حال احداث است و فاز اول پروژه شامل چهار توربین و به ظرفیت ۱۰ مگاوات، ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و آماده بهره‌برداری است.

کد خبر 748437

دیگر خبرها

  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر