Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-09@10:02:35 GMT

چگونه از مدیران حوزه سلامت شکایت کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۸۶۸۵۷

مدیرکل کمیسیون پزشکی سازمان نظام پزشکی، ضمن اشاره به اینکه آن مسئول هم ممکن است اشتباه کرده باشد و دلیلی ندارد که چون مسئول است، حرفش درست و وحی منزل باشد، افزود: ما دوست داریم مردم سطح سواد سلامت خود را افزایش دهند، یعنی این آگاهی را به دست آورند که اگر به پزشک مراجعه می‌کنند و پزشک به آن‌ها می‌گوید این داروی شما است و یا اینکه باید عمل جراحی انجام دهید، مستند بگوید چه در حال انجام چه کاری برای بیمار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمت الله توکل، مدیرکل کمیسیون پزشکی سازمان نظام پزشکی، در گفت‌وگو با میزان در پاسخ به این سوال که اگر مسئولی که پزشک است، در تلویزیون و رسانه‌ها صحبتی کند و موجب به خطر افتادن سلامت جامعه شود و برای مثال بگوید نیازی به استفاده از ماسک نیست و مردم به حرفش گوش دهند و بیمار شوند، آیا من می توان از او شکایت کرد؟، گفت: بله؛ خوشبختانه بحث شفاف‌سازی در همه موارد را هم مقام معظم رهبری، هم مجلس شورای اسلامی و هم رئیس جمهور منتخب بیان کرده اند و به گفته آن‌ها هر چه در کارها شفاف‌تر باشیم بهتر است.

مشاور اجرایی معاونت انتظامی نظام پزشکی تهران ضمن اشاره به اینکه آن مسئول هم ممکن است اشتباه کرده باشد و دلیلی ندارد که چون مسئول است، حرفش درست و وحی منزل باشد، افزود: ما دوست داریم مردم سطح سواد سلامت خود را افزایش دهند، یعنی این آگاهی را به دست آورند که اگر به پزشک مراجعه می‌کنند و پزشک به آن‌ها می‌گوید این داروی شما است و یا اینکه باید عمل جراحی انجام دهید، مستند بگوید که در حال انجام چه کاری برای بیمار است.

بیشتر بخوانید: پاسخ صابریان به گلایه‌های برخی نیروهای اورژانس

وی با بیان اینکه ما دنبال این هستیم که مردم این آگاهی را از طریق رسانه ملی پیدا کنند، اظهار کرد: رسانه ملی باید به افزایش سطح سواد مردم در زمینه کمک کند و توضیح دهد که اگر موردی شنیدید دلیل نمی‌شود که حتما درست باشد.

جانشین دادستان نظام پزشکی توضیح داد: در حال حاضر اقداماتی توسط برخی افراد صورت می‌گیرد که از نظر ما غیرعلمی است ولی از آنجایی که این اشخاص شاکی ندارند، برخورد با آن‌ها یک مقدار مشکل می شود و فرد خاطی حتما باید شاکی داشته باشد تا ما بتوانیم پیگیری کنیم.

مدیرکل کمیسیون پزشکی سازمان نظام پزشکی با اشاره به اینکه اگر رسانه ملی یا فضای مجازی یا هر رسانه دیگری سطح سواد سلامت بهداشتی مردم را افزایش دهد، کمتر با مشکلات این چنینی مواجه می‌شویم، عنوان کرد: نمی خواهیم همه مردم دکتر شوند، بلکه می خواهیم بیمار بداند که اگر دکتری می‌گوید این دارو را مصرف کنید، تشخیصش چیست؟ داروهای تجویزی چه می‌کنند و در کجا تائید شده است؟.

وی متذکر شد: من به عنوان پزشک دقت می‌کنم که چه طور نسخه بنویسم؛ هم اکنون مانند دوره‌های قبل نیست که بگویم من دکتر هستم یا شما؟، ما فراوان پزشکانی داریم که این چنین برخورد می‌کنند که ما یا با آن‌ها صحبت می‌کنیم یا تذکر می‌دهیم که حق ندارید با بیمار خود غیراخلاقی و غیرانسانی برخورد کنید، پزشکی و طبابت شغل شماست و هیچ جایگاهی برای شما ایجاد نمی کند. شما بیمار ویزیت می‌کنید و بیمار طول درمان خود را آزاد و یا از طریق بیمه پرداخت می‌کند و شما مکلف هستید هم شرح حال را بگیرید و هم خوب معاینه کنید و هم به او پاسخگو باشید. اگر این اتفاق بیفتد مشکل حل است.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا وزارت بهداشت نظام پزشکی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا وزارت بهداشت نظام پزشکی نظام پزشکی سطح سواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۶۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران، افزود: درباره جایگاه پزشک در ایران باید گفت زمانی که از نقش پزشک صحبت می‌کنیم منظورمان تنها نقش درمانگر در بیمارستان و اتاق عمل نیست بلکه طبیبان حافظان تار و پود سلامت مردم و جامعه هستند.

وی ادامه داد: جایگاه پزشکی در کشور و سرزمین ما با تار و پود سرزمین مان به شکل جدایی ناپذیر تنیده است. تلاش برخی رسانه‌ها و تریبون‌ها که از جایگاه پزشک خبر ندارند، هزینه زا خواهد بود اما راه به جایی نخواهند برد.

رئیس زاده گفت: جامعه پزشکی در نیم قرن اخیر رشد بسیار درخشان و زبانزدی داشته است و به قول استاد ایرج فاضل این درخت تنومند حسودان و دشمنانی هم دارد.

وی افزود: حفظ جایگاه، شأن و عظمت پزشک نیازمند تلاش پیوسته و توجه عمیق همگان است. جامعه پزشکی باید متولی حفظ و حراست و شأن رشته خود باشد.

رئیس زاده تاکید کرد: سیاست گذاران و مجریان باید متوجه اعمال و رفتار و کنش خود با جامعه پزشکی باشند. با این جامعه فرهیخته و وظیفه خطیر آن نمی‌توان کُشتی گرفت و شوخی کرد. بعضی از شوخی‌ها و ندانم کاری‌ها با جامعه پزشکی جدی جدی، سلامت مردم را دستخوش تغییر خواهد کرد.

کد خبر 6099154 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جامعه پزشکی در حال خالی شدن است/ مسئولین قدر سرمایه‌های فاخر کشور را بدانند
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند